ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: αν και δεν εννοώ αυτό με το 'εκεί που είχε σημασία'.
Το ξέρω.
Όμως προσπάθησα να βρω ένα σημείο συμφωνίας ώστε να συσφίξουμε τις σχέσεις μας.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: αν και δεν εννοώ αυτό με το 'εκεί που είχε σημασία'.

Alkiviades έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:nik_killthemall έγραψε:μλκα μου, πιο λαικιστης αποσυντιθεσαι ακαριαια ...
τετοια θελει ο ελ ομως να ακουει, για να αισθανθεται ενδοξα οταν απλωνει το μαυριδερο του χερι να ζητιανεψει απο τον "φιλελευθερο καπιταλισμο" που πριν κατακεραυνωνε με πορδες.
Να διευκρινησω πως το να ζητιανευεις, οταν αυτο το κανεις απο αναγκη δεν ειναι καθολου κακο, αλλα εντελως ανθρωπινο.
Ο ελ ομως ζητιανευει απο επαγγελματικη πεποιθηση και αυτο ειναι πιο εμετικο και απο τον λαικισμο της (συνομιλικης) εν λογω "αγωνιστριας" .
εβγαλε κι η γενια μας παντως ρε πστη κατι πολιτικους ογκολιθους ... μια αυτη και μια η καιλη ...
![]()
Τελικά είσαι 100% φιλελέρα, λαχούρ![]()

Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

προσπάθησα να βρω ένα σημείο συμφωνίας ώστε να συσφίξουμε τις σχέσεις μας.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:προσπάθησα να βρω ένα σημείο συμφωνίας ώστε να συσφίξουμε τις σχέσεις μας.
Αυτό είναι πανέυκολο: φέρε οποιαδήποτε μνημονιακή θέση να τη στηρίξω.

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Αλκης ειναι συριζαιος σε αρνηση για αυτο αντιδρα ετσι
Diadochos έγραψε:Ο Άλκης είναι ΟΝΝΕΔίτης ψηφοφόρος του σύριζα.
Ρεκ_ _μας έγραψε:τελικά έμεινα μόνος μου εδώ μέσα να υπερασπίζομαι τον μαρξισμό-λενινισμό και τον προλεταριακό διεθνισμό.