ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μια και πιάσατε τα νεοδημοκρατικά: εδώ το καλό butthurt!
Αν το διάβασε όλο αυτό το σεντόνι ο Χοντρός, θα κάτσω να μου περάσεις χαλκά στη μύτη.
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Alkiviades έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Λογικό να έχει γίνει εφιάλτης σας να ξαναχάσετε από το Σαμαρά σε πρόωρες εθνικές εκλογές έτσι όπως τα έχετε κάνει. Αν η νδ όμως συνειδητοποιήσει ότι στα χέρια της έχει έναν αρχηγό που μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και να επιστρέψει μετά βαϊων και κλάδων επειδή ο λαός θα επιζητά να γυρίσει, όχι επειδή είναι πραγματικά αξιόλογος, θα τον διώξει ή θα τον κρατήσει λέτε;
Eπειδή κακώς σε λέμε τρολ και τώρα καταλαβαίνω ότι όλα αυτά τα γράφεις από αγνό ενδιαφέρον και αγάπη και πίστη στην μεγάλη εθνική παράταξη της χώρας, τι λες να βάλομε ένα στοίχημα; Ότι ο πιτσαράς δεν ξαναγίνεται πρωθυπουργός, που ένα ολόκληρο μπαλέτο από γκοτζίλες να έλθει στον Πειραιά?
Ας πούμε, είμαι διατεθειμένος να στοιχηματίσω 10 χιλιάρικα
Άντε πάλι τα ίδια. Να στο κάνω τάλαρα: Ο Κρανιδιώτης, τις πρώτες μέρες εξουσίας των ανύριζα, είχε κάνει τουίτ ότι αν πετύχαιναν κάτι καλύτερο από ό,τι είχε καταφέρει η συγκυβέρνηση πασόκ-νδ, τότε θα έπρεπε η παράταξή του να απολογηθεί. Ουσιαστικά, αυτό επικοινωνιακά ήταν σύνθημα ότι η νδ εγκρίνει με τα χίλια και θα συνεισφέρει κιόλας για να ξεκωλιάσουν οι δανειστές τους ανύριζα, κάτι που έτσι κι αλλιώς ήταν δεδομένο. Η Ντόρα τώρα επαναλαμβάνει ακριβώς το ίδιο βιολί, έχοντας έξυπνα υιοθετήσει μια εικόνα στα ΜΜΕ, ότι επειδή έχει λυσσάξει να πάρει την καρέκλα η ίδια ή ο Κυριάκος για αυτό θέλει συνέδριο εδώ και τώρα. Στην πραγματικότητα, είναι η πέμπτη φάλαγγα της παραμονής του Σαμαρά στην ηγεσία. Μιλάει όπως ακριβώς ο Κρανιδιώτης: Αν οι ανύριζα έχουν συμφωνία, πρέπει να ακολουθήσουμε τις διαδικασίες για συνέδριο στο κόμμα μας. Δίνει δηλαδή το παρασύνθημα στις Βρυξέλλες, ασκώντας πίεση και στο εσωτερικό κι ενισχύοντας τις δυνάμεις του εξωτερικού που δε θα ήθελαν τη σύναψη συμφωνίας, υπογραφής καινούριου μνημονίου δηλαδή τώρα αλλά αργότερα, σε ακόμη πιο ασφυκτικές οικονομικά συνθήκες, ώστε από ανάγκη να μπουν και ακόμη χειρότεροι όροι. Όσο χειρότερα τα πράγματα με ανύριζα, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες για επιστροφή Σαμαρά, αυτή είναι η στρατηγική που ακολουθείται. Όλοι οι διεθνείς θεσμοί για αυτό δουλεύουν, ο Σαμαράς έχει εξαιρετικές σχέσεις με Μέρκελ, Γιουνκέρ, Ραχόι και σία, και κυρίως τους έχει υποσχεθεί τον ουρανό με τα άστρα σε περίπτωση που επανέλθει στην εξουσία, όπου αν συμβεί αυτό θα καταπνιγεί μεμιάς το κλίμα του ευρωσκεπτικισμού παντού, Ποδέμος-Γκρίλο-Λεπέν θα ξεφουσκώσουν εν μια νυκτί και το έργο της συνέχισης της οικοδόμησης μιας Ευρώπης νεοφιλελεύθερης με δείκτες Gini που αγγίζουν σαραντάρια θα συνεχιστεί εις τον αιώνα τον άπαντα. Τώρα είναι η χρυσή τους ευκαιρία. Στοιχήματα δε βάζω κρυφοσυριζαίε.
Εδώ είναι το ζουμί. Και πράγματι τόση συμπυκνωμένη νεοδημοκρατική παπαρολογία είχα καιρό ν' ακούσω.
Το "ανύριζα" τί σημαίνει?

Eκει συμφωνω ......εγω ομως ειμαι σιγουρος.