Adminović έγραψε:nemo έγραψε:οι σπαρτιατες ηταν τσοντα αστους αυτους και ναι ο κασι θα το προσπαθησει γερα
Θα τους δειρει όλους ναούμ;
πλευση ;ή βαρουφακης; που βρισκεσαι τωρα;
.gif)

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:οι σπαρτιατες ηταν τσοντα αστους αυτους και ναι ο κασι θα το προσπαθησει γερα
.gif)

nemo έγραψε:Adminović έγραψε:
πλευση ;ή βαρουφακης; που βρισκεσαι τωρα;
.gif)

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:πλευση ;ή βαρουφακης; που βρισκεσαι τωρα;
Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.
Είμαι σε δίλημμα ποιόν θα ψηφίσω τελικά.

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:
Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.
Είμαι σε δίλημμα ποιόν θα ψηφίσω τελικά.
O Mπαρούφ δεν μπαίνει Βουλή, τζάμπα η ψήφος, ρίχ το Ντάνι Τρέχο

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:O Mπαρούφ δεν μπαίνει Βουλή, τζάμπα η ψήφος, ρίχ το Ντάνι Τρέχο
Η αλήθεια είναι ότι τα σκουξίματα, οι τσιρίδες και τα βογγητά των νδουλικών κάθε φορά που τα ανασκολοπίζει μέσα στη Βουλή (δηλαδή σχεδόν κάθε μέρα) ακούγονται σαν μια υπέροχη μελωδία στα αυτιά μου και είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να την ψηφίσω.

Δημοσκόπηση: Πτώση για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στην τρίτη θέση η Πλεύση Ελευθερίας - "Ναι" σε πρόωρες εκλογές, "συγκάλυψη" στα Τέμπη
Eντονη καταγράφεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για την αντιμετώπιση της τραγωδίας στα Τέμπη, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MRB με το 75,2% να μιλά για συγκάλυψη και το 72,2% να χαρακτηρίζει το σιδηροδρομικό δυστύχημα "έγκλημα".
Στο πολιτικό σκέλος σύμφωνα με τη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Open, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ είναι στο 20%, το ΠΑΣΟΚ στο 11,5%, η Πλεύση Ελευθερίας στην τρίτη θέση με 9%, η Ελληνική Λύση 8,5%, το ΚΚΕ 6,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6%, ενώ το σύνολο της αδιευκρίνιστης ψήφου είναι στο 25,2%.
Παράλληλα η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ζητεί τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
Η πρόθεση ψήφου
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, τα ποσοστά των κομμάτων καταγράφονται ως εξής:
ΝΔ: 20%
ΠΑΣΟΚ: 11,5%
Πλεύση Ελευθερίας: 9%
Ελληνική Λύση: 8,5%
ΚΚΕ: 6,7%
ΣΥΡΙΖΑ: 6%
Φωνή Λογικής: 3,5%
Μέρα25: 2,3%
Κόμμα Νίκη: 2,3%
Κίνημα Δημοκρατίας: 2%
Σπαρτιάτες: 1%
Νέα Αριστερά: 1%

(λίγο μετά όμως θα μαλλιοτραβηχτούν αναπόφευκτα)Θέση στα όσα ακούγονται για… «πρωθυπουργοποίηση» της Μαρίας Καρυστιανού πήρε ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών από την Καλαμπάκα που σκοτώθηκαν στα Τεμπη.
Ο κ. Πλακιάς, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του ΣτοΚόκκινο περί αυτού, εξέφρασε την αντίθεσή του για τη χρονική στιγμή που γίνεται μια τέτοια πρόταση.
«Ποιος είναι αυτός ο στόχος να λένε ότι οι οικογένειες θα πολιτικοποιηθούν; Σήμερα λένε για την κ. Καρυστιανού, αύριο θα λένε για μένα. Και εγώ ο ίδιος δεν αμφισβητώ ότι μπορεί μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα να ασχοληθώ. Τώρα γιατί πέφτει αυτό στον δημόσιο διάλογο; Και άλλα πολλά. Δεν είναι μόνο αυτό το μεμπτό σημείο. Είναι και άλλα πολλά. Αν θέλουν να σπιλώσουν συνειδήσεις, δεν ξέρω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ αυτών που μίλησαν για «πρωθυπουργοποίηση» της Μαρίας Καρυστιανού είναι και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του κινήματος ΠΡΑΤΤΩ Νίκος Κοτζιάς : «Εγώ τη Μαρία των Τεμπών την ψήφιζα για πρωθυπουργό της χώρας. Δεν θέλει, αλλά την ψήφιζα. Δεν θεωρώ τους αρχηγούς των κομμάτων καλύτερη από εκείνη» είπε, μιλώντας στο Attica.
https://www.topontiki.gr/2025/03/12/pos ... ristianou/

Προέλλην έγραψε:και σε άλλη δημοσκόπηση![]()
Παρατηρώ επίσης και ότι όλες οι δημοσκοπήσεις τον τελευταίο καιρό έχουν τον Βαρουφάκη στην Βουλή
ΑΝ η Καρυστιανού κατεβεί με Ζωή, θα σαρώσει(λίγο μετά όμως θα μαλλιοτραβηχτούν αναπόφευκτα)