ΠΗΞΤΕ έγραψε:under έγραψε:
Και φυσικα σε ενοχλει αυτο που η Σπυρακη μετα απο 25 χρονια αλλαξε πολιτικο χωρο και οχι το οτι τα 4/5 του πασοκ εγιναν συριζα σε λιγους μηνες.Η οτι ο Καμμενος θυμηθηκε οτι η ΝΔ ειναι κακια μολις τελειωσε το παρτι των δανεικων.Το προβλημα σου ειναι η Σπυρακη.Κλασσικος αντιμνη υποκριτης.
από το βόθρουμ της καρδούλας μας![]()
![]()
![]()
και όπως είχα γράψει στο νήμα εκείνο:RDN έγραψε:Δούρου και σχέσεις με Τσοχατζόπουλο=>Ντροπή, σκάνδαλο, βγάλτε τα σουτιέν σας συντρόφισσες να τα κάνουμε σφεντόνες απέναντι στους αλήτες του Σύριζα, τί είναι αυτά τα πράγματα, η μεταπολίτευση πεθαίνει, αργκ, αουγκ, γαβ γαβ γαβ γαβ, αχχχχχχχχ
Σπυράκη και σχέσεις με Τσοχατζόπουλο=>Ντάξει μωρέ, και τι έγινε ναούμ, πολιτικό χώρο άλλαξε, δικαίωμά της η γυναίκα, αλλάζει τη χώρα ό,τι θέλει να κάνει, νιάου νιάου, μπουχουχουχουχου, αφήστε την αγωνίστρια ήσυχη, για τον Μάο κουβέντα αριστερά δουλικά, γιατί το έκανες αυτό προδότη Καμμένο, δεν είμαι έμμισθος, τα 4/5 του πασόκ έγιναν Σύριζα (= νούμερο που έβγαλαν από τον πάτο τους τα απανταχού σαμαρομπότ, τα εκατοντάδες στελέχη του πασόκ που πάντα υπήρξαν πασόκ, δηλαδή η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ παραμένουν στο πασόκ)
Ωραία επικοινωνιακή καμπάνια επιλέξατε εκεί στη Συγγρού, μπράβο, απολαύστε τώρα τα πάλαι ποτέ ψηφαλάκια σας να φυλλοροούν προς όλες τις κατευθύνσεις :wave:
Πάμε στοίχημα-Ποσοστά κομμάτων ΟΠΟΤΕ γίνουν εκλογές
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Πάμε στοίχημα-Ποσοστά κομμάτων ΟΠΟΤΕ γίνουν εκλογές
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Kauldron έγραψε:Συνταγή επιτυχίας ο Παπαμιμίκος. Μάλιστα.
Ο Παπαμιμίκος είναι ένα ακόμη καθικολαμόγιο από τα πολλά εκεί μέσα σε αυτήν την παράταξη, αλλά πες μου, πόσοι θα τον θυμούνται και λόγω αυτού δε θα ψηφίσουν νδ αν υπογραφεί μέσα στο 2015 ή του χρόνου τρίτο μνημόνιο;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Kauldron
- Supreme poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Kauldron έγραψε:Συνταγή επιτυχίας ο Παπαμιμίκος. Μάλιστα.
Ο Παπαμιμίκος είναι ένα ακόμη καθικολαμόγιο από τα πολλά εκεί μέσα σε αυτήν την παράταξη, αλλά πες μου, πόσοι θα τον θυμούνται και λόγω αυτού δε θα ψηφίσουν νδ αν υπογραφεί μέσα στο 2015 ή του χρόνου τρίτο μνημόνιο;
Αν ασχοληθούν οι εισαγγελείς, μια χαρά θα τον θυμηθούνε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Kauldron έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Kauldron έγραψε:Συνταγή επιτυχίας ο Παπαμιμίκος. Μάλιστα.
Αν ασχοληθούν οι εισαγγελείς, μια χαρά θα τον θυμηθούνε.
Αν. Που μακάρι να γίνει, δεν υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που να μην το επιθυμεί αυτό.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΝΔ 49,8%,3%
ΠΟΤΑΜΙ 1,4%
ΠΑΣΟΚ 47,1%
ΣΥΡΙΖΑ 2,9%
ΚΚΕ 33,3%
ΚΙΔΗΣΟ 44,9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 47,6%
ΑΝΕΛ 0,9%
ΑΝΤΑΡΣΥΑς 26,6%
σε κανα δυο μπορεί να πέφτω έξω αλλά τα υπόλοιπα είναι γκανιάν.
ΠΟΤΑΜΙ 1,4%
ΠΑΣΟΚ 47,1%
ΣΥΡΙΖΑ 2,9%
ΚΚΕ 33,3%
ΚΙΔΗΣΟ 44,9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 47,6%
ΑΝΕΛ 0,9%
ΑΝΤΑΡΣΥΑς 26,6%
σε κανα δυο μπορεί να πέφτω έξω αλλά τα υπόλοιπα είναι γκανιάν.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Ρεκ_ _μας έγραψε:ΑΝΤΑΡΣΥΑς 26,6%
Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις μου ήρθε στύση.
Δε μου αρέσει πάντως που πήρατε το νήμα στο χαβαλέ, εγώ σοβαρά σας ρωτάω και σας έδωσα κιόλας μια χαρά προβλέψεις.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Δε μου αρέσει πάντως που πήρατε το νήμα στο χαβαλέ, εγώ σοβαρά σας ρωτάω και σας έδωσα κιόλας μια χαρά προβλέψεις.
ΠΗΞΤΕ έγραψε:ΝΔ 50,1%

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Ρεκ_ _μας έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Δε μου αρέσει πάντως που πήρατε το νήμα στο χαβαλέ, εγώ σοβαρά σας ρωτάω και σας έδωσα κιόλας μια χαρά προβλέψεις.ΠΗΞΤΕ έγραψε:ΝΔ 50,1%
oύτε ο άντερ στα πιο υγρά του όνειρα δεν έχει δει τέτοιο ποσοστό για τη νουδούλα της μπουμπουκοκαρδιάς του

0 .
-
Green Dragon
- Crazy poster

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:κρατα αυτο.
ο λεβεντης μπορει και να συνεργαστει με την νεα νδ και το ποταμι να ξεφουσκωσει
Η νέα ΝΔ θα είναι η ίδια ακριβώς με την παλιά.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Kauldron έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:under έγραψε:
Και φυσικα σε ενοχλει αυτο που η Σπυρακη μετα απο 25 χρονια αλλαξε πολιτικο χωρο και οχι το οτι τα 4/5 του πασοκ εγιναν συριζα σε λιγους μηνες.Η οτι ο Καμμενος θυμηθηκε οτι η ΝΔ ειναι κακια μολις τελειωσε το παρτι των δανεικων.Το προβλημα σου ειναι η Σπυρακη.Κλασσικος αντιμνη υποκριτης.
από το βόθρουμ της καρδούλας μας![]()
![]()
![]()
και όπως είχα γράψει στο νήμα εκείνο:RDN έγραψε:Δούρου και σχέσεις με Τσοχατζόπουλο=>Ντροπή, σκάνδαλο, βγάλτε τα σουτιέν σας συντρόφισσες να τα κάνουμε σφεντόνες απέναντι στους αλήτες του Σύριζα, τί είναι αυτά τα πράγματα, η μεταπολίτευση πεθαίνει, αργκ, αουγκ, γαβ γαβ γαβ γαβ, αχχχχχχχχ
Σπυράκη και σχέσεις με Τσοχατζόπουλο=>Ντάξει μωρέ, και τι έγινε ναούμ, πολιτικό χώρο άλλαξε, δικαίωμά της η γυναίκα, αλλάζει τη χώρα ό,τι θέλει να κάνει, νιάου νιάου, μπουχουχουχουχου, αφήστε την αγωνίστρια ήσυχη, για τον Μάο κουβέντα αριστερά δουλικά, γιατί το έκανες αυτό προδότη Καμμένο, δεν είμαι έμμισθος, τα 4/5 του πασόκ έγιναν Σύριζα (= νούμερο που έβγαλαν από τον πάτο τους τα απανταχού σαμαρομπότ, τα εκατοντάδες στελέχη του πασόκ που πάντα υπήρξαν πασόκ, δηλαδή η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ παραμένουν στο πασόκ)
Ωραία επικοινωνιακή καμπάνια επιλέξατε εκεί στη Συγγρού, μπράβο, απολαύστε τώρα τα πάλαι ποτέ ψηφαλάκια σας να φυλλοροούν προς όλες τις κατευθύνσεις :wave:
Δεν καταλαβαίνω γιατί το έβαλες αυτό, τι εννοείς;
0 .