Που οφείλεται ότι πλέον μας δίνουν στ αυτιά σχεδόν όλες οι χώρες της Α. Ευρώπης;
- 
				Λαχουρένιος  
- Ultimate Stalker 
Re: Που οφείλεται ότι πλέον μας δίνουν στ αυτιά σχεδόν όλες οι χώρες της Α. Ευρώπης;
Νομίζω μετά από μισή χιλιετία θα έχει περάσει ασφαλές χρονικό διάστημα για να κρίνουμε τις μνημονιακές πολιτικές 

0 .  

- 
				Ραν ταν πλαν  
- Kalamata Lover 
Re: Που οφείλεται ότι πλέον μας δίνουν στ αυτιά σχεδόν όλες οι χώρες της Α. Ευρώπης;
Λαχουρένιος έγραψε:Νομίζω μετά από μισή χιλιετία θα έχει περάσει ασφαλές χρονικό διάστημα για να κρίνουμε τις μνημονιακές πολιτικές
Θυμήσου. 2032
Από εκεί και πέρα 14.000.000.000 το χρόνο μόνο για τόκους.

Θα τα βρίσκουμε, μας λένε τα τσακάλια της νδ, από τις αγορές ή από τον προϋπολογισμό (θα φτάσουν τα χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας το χιλιάρικο).
Ούτε τριάντα ταμεία ανάκαμψης και εξηντατρείς επενδυτικές βαθμίδες δε μας σώζουν.

0 .  
			 Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
						- 
				Λαχουρένιος  
- Ultimate Stalker 
Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Νομίζω μετά από μισή χιλιετία θα έχει περάσει ασφαλές χρονικό διάστημα για να κρίνουμε τις μνημονιακές πολιτικές
Θυμήσου. 2032
Από εκεί και πέρα 14.000.000.000 το χρόνο μόνο για τόκους.
Θα τα βρίσκουμε, μας λένε τα τσακάλια της νδ, από τις αγορές ή από τον προϋπολογισμό (θα φτάσουν τα χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας το χιλιάρικο).
Ούτε τριάντα ταμεία ανάκαμψης και εξηντατρείς επενδυτικές βαθμίδες δε μας σώζουν.
Μην λαικίζεις ρε
 Μέχρι τότε θα χουμε γίνει Ελβετία.
 Μέχρι τότε θα χουμε γίνει Ελβετία.
		0 .