Που οφείλεται ότι πλέον μας δίνουν στ αυτιά σχεδόν όλες οι χώρες της Α. Ευρώπης;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Που οφείλεται ότι πλέον μας δίνουν στ αυτιά σχεδόν όλες οι χώρες της Α. Ευρώπης;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Δεκ 2023, 08:12

Νομίζω μετά από μισή χιλιετία θα έχει περάσει ασφαλές χρονικό διάστημα για να κρίνουμε τις μνημονιακές πολιτικές :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Που οφείλεται ότι πλέον μας δίνουν στ αυτιά σχεδόν όλες οι χώρες της Α. Ευρώπης;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Δεκ 2023, 12:13

Λαχουρένιος έγραψε:Νομίζω μετά από μισή χιλιετία θα έχει περάσει ασφαλές χρονικό διάστημα για να κρίνουμε τις μνημονιακές πολιτικές :fico:

Θυμήσου. 2032

Από εκεί και πέρα 14.000.000.000 το χρόνο μόνο για τόκους. :D
Θα τα βρίσκουμε, μας λένε τα τσακάλια της νδ, από τις αγορές ή από τον προϋπολογισμό (θα φτάσουν τα χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας το χιλιάρικο).
Ούτε τριάντα ταμεία ανάκαμψης και εξηντατρείς επενδυτικές βαθμίδες δε μας σώζουν. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Δεκ 2023, 12:39

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Νομίζω μετά από μισή χιλιετία θα έχει περάσει ασφαλές χρονικό διάστημα για να κρίνουμε τις μνημονιακές πολιτικές :fico:

Θυμήσου. 2032

Από εκεί και πέρα 14.000.000.000 το χρόνο μόνο για τόκους. :D
Θα τα βρίσκουμε, μας λένε τα τσακάλια της νδ, από τις αγορές ή από τον προϋπολογισμό (θα φτάσουν τα χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας το χιλιάρικο).
Ούτε τριάντα ταμεία ανάκαμψης και εξηντατρείς επενδυτικές βαθμίδες δε μας σώζουν. :fico:

Μην λαικίζεις ρε :D Μέχρι τότε θα χουμε γίνει Ελβετία.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”