bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Όχι. Η δική μου απάντηση ήταν: Για ΕΛ εργοδότη μιλάμε, δεν θα πέσουμε και απο τα σύννεφα.
Ναι αλλά η δική μας απάντηση δεν ήταν σκέτο ο ΕΛ εργοδότης.
Είναι
ο ΕΛ εργοδότης χεράκι χεράκι με την κρατική εξουσία.
Σου διαφεύγει το δεύτερο.
Παράξενα πράγματα, κοίτα να δείς τι γίνεται
(Σοβαρά τώρα;)
bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Αυτά τώρα, μετά που σύριζα εφάρμοσε ότι νεοφίλ μέτρο υπήρχε όσο κυβέρνησε
Τι έκανε η aristera για να καταργήσει τα μπλοκάκια; Δεν υπάρχει άλλη χώρα του ημιπολιτισμένοι κόσμου, όπου εξαρτημένες σχέσεις εργασίας καταχωρούνται πάγια ως παροχή υπηρεσιών με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι-υπάλληλοι να μην έχουν δικαιώματα ως τέτοιοι.
Ποια ακριβώς είναι η ιδεολογία του σύριζα; η
αριστερά! ;

Ρε φίλε. Εγώ δεν καταλαβαίνω. Κι εσύ νεοφίλ δεν είσαι; Θα έπρεπε να σε χαροποιούν τέτοιες εικόνες.
Άμα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ίδια πολιτική και ιδεολογία με ΝΔ, ε τότε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.
Μα επειδή ακριβώς είμαι νεοφίλ δεν με χαροποιούν.
Νεοφίλ είναι πχ να έχεις σαφή νομοθεσία για την ευελιξία της αγοράς εργασίας, όχι να έχεις νόμους τους οποίους γαμάς εξώφθαλμα και να τα έχουν κάνει πλακάκια οι δεξιοί με τους αριστερούς και να κοροϊδεύουν τον κόσμο, με το χειρότερο, να δημιουργούν εργαζόμενους δύο ταχυτήτων.
Ο σύριζα κυβέρνησε, ο κόσμος τον ξέρει, δεν πείθει κάποιον παραπέρα με τους φθηνούς θεατρινισμούς. Πέρα απο τους χουλιγκάνους του, κάτι συντεχνίες όπου έχει επιρροή, κάτι παρατρεχάμενους, κλπ, δεν βρίσκει ψήφους. Γι αυτό και έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος.