Πλειστηριασμοί: «Πράσινο φως» στους Servicers και από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Πλειστηριασμοί: «Πράσινο φως» στους Servicers και από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Φεβ 2023, 19:39

Παυλος Γ. έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Τα παράπονα στον σύριζα.

Τί σχέση έχει ο Συριζα με τα παραπάνω ρε λαζοφιλελε ;
Ο Συριζα είπε να μην φορολογηθούν τα φαντς ;

Μήπως από τις φοροαπαλλαγές ευνοείται το γνωστο fund CVC Capital Partners,
που από τον Αυγουστο του 21, εργαζεται ως investors relation manager η κόρη του Κούλη, Σοφία Μητσοτάκη ;
https://www.bankingnews.gr/koinonia/art ... thmo-posto

Αλβανόψεκα, ο σύριζα νομοθέτησε για να μπορούν να συμβαίνουν όλα αυτά. Επί των ημερών του πλειστηριάστηκαν 30.000 κατοικίες και ο αριστερότατος κ. Τσακαλώτος το παρουσίαζε και ως μεγάλη επιτυχία.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Re: Πλειστηριασμοί: «Πράσινο φως» στους Servicers και από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 15 Φεβ 2023, 20:31

Προέλλην έγραψε:
Παυλος Γ. έγραψε:
Τί σχέση έχει ο Συριζα με τα παραπάνω ρε λαζοφιλελε ;
Ο Συριζα είπε να μην φορολογηθούν τα φαντς ;

Μήπως από τις φοροαπαλλαγές ευνοείται το γνωστο fund CVC Capital Partners,
που από τον Αυγουστο του 21, εργαζεται ως investors relation manager η κόρη του Κούλη, Σοφία Μητσοτάκη ;
https://www.bankingnews.gr/koinonia/art ... thmo-posto

Αλβανόψεκα, ο σύριζα νομοθέτησε για να μπορούν να συμβαίνουν όλα αυτά. Επί των ημερών του πλειστηριάστηκαν 30.000 κατοικίες και ο αριστερότατος κ. Τσακαλώτος το παρουσίαζε και ως μεγάλη επιτυχία.

Ετσι μπραβο λαζοφιλελέ χαχόλε.
Βγάλε τον φασιστάκο και τον ρατσιστή που κρύβεις μέσα σου.
Τώρα σου φταίνε και οι Αλβανοί.

Επί της ουσίας, γράφεις μαλακίες μη παραδεχόμενος ότι δεν γνωρίζεις το θεμα.
Απλώς τα κόμπλεξ και η δογματίλα σου σε καθοδηγούν, σαν γνησιο φασιστάκο.

Ο Σύριζα έκανε το νομο του 2015, κι άνοιξε το δρόμο στους πλειστηριασμους.
Αυτό ήταν απόφαση και προαπαιτουμενο της Τρόικας.
Εχω ξαναγράψει τη γνωμη μου, για όσους ψήφισαν τα μνημόνια,
ότι πρέπει να βρεθούν κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία.
Αρα,
Συριζα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Δημαρ, όλοι τους είναι υπόλογοι.

Το εγκλημα στην υπόθεση είναι,
ότι το Ελληνικό Δημόσιο εγγυήθηκε 19 δισ. ευρώ στα φαντς, για την αγορα των κόκκινων δανείων.
Και συνάμα, τους δίνει φοροαπαλλαγή 58 δισ. ευρώ, με την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου.

Υποτίθεται μπήκαμε στα μνημόνια, για να εξορθολογήσουμε τα οικονομικά του κρατους.
Αν δεν βλέπεις την υποκρισία, (που δεν σ΄ αφήνει το κόμπλεξ),
μην απορείς που είσαι λαζός, φιλελές και φασίστας, στην συσκευασία ενός.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 16 Φεβ 2023, 09:27

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Πιο κοκκινο και απο ματωμενο ηλιο

Λες μαλακιες
Τοσο απλα
Το δανειο του ΠΑΣΟΚ ειναι εξυπηρετουμενο και φυσικα δεν ειναι κοκκινο

Ποια ειναι η μηνιαι δοση που πληρωνουν και ποιος την πληρωνει?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 16 Φεβ 2023, 11:02

Που να ξερω
Βαλε μια πηγη που να υποστηριζει οτι το δανειο του ΠΑΣΟΚ δεν εξυπηρετειται και ειναι κοκκινο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Φεβ 2023, 21:24

Παυλος Γ. έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αλβανόψεκα, ο σύριζα νομοθέτησε για να μπορούν να συμβαίνουν όλα αυτά. Επί των ημερών του πλειστηριάστηκαν 30.000 κατοικίες και ο αριστερότατος κ. Τσακαλώτος το παρουσίαζε και ως μεγάλη επιτυχία.

Ετσι μπραβο λαζοφιλελέ χαχόλε.
Βγάλε τον φασιστάκο και τον ρατσιστή που κρύβεις μέσα σου.
Τώρα σου φταίνε και οι Αλβανοί.

Επί της ουσίας, γράφεις μαλακίες μη παραδεχόμενος ότι δεν γνωρίζεις το θεμα.
Απλώς τα κόμπλεξ και η δογματίλα σου σε καθοδηγούν, σαν γνησιο φασιστάκο.

Ο Σύριζα έκανε το νομο του 2015, κι άνοιξε το δρόμο στους πλειστηριασμους.
Αυτό ήταν απόφαση και προαπαιτουμενο της Τρόικας.
Εχω ξαναγράψει τη γνωμη μου, για όσους ψήφισαν τα μνημόνια,
ότι πρέπει να βρεθούν κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία.
Αρα,
Συριζα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Δημαρ, όλοι τους είναι υπόλογοι.

Το εγκλημα στην υπόθεση είναι,
ότι το Ελληνικό Δημόσιο εγγυήθηκε 19 δισ. ευρώ στα φαντς, για την αγορα των κόκκινων δανείων.
Και συνάμα, τους δίνει φοροαπαλλαγή 58 δισ. ευρώ, με την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου.

Υποτίθεται μπήκαμε στα μνημόνια, για να εξορθολογήσουμε τα οικονομικά του κρατους.
Αν δεν βλέπεις την υποκρισία, (που δεν σ΄ αφήνει το κόμπλεξ),
μην απορείς που είσαι λαζός, φιλελές και φασίστας, στην συσκευασία ενός.

Εσένα, σε φταίνε οι Λαζοί; Φασίστας είσαι; :hmmm
Eγώ απλά είπα να σου μιλήσω στην γλώσσα σου. Μην απορείς που είσαι αλβανός, ψέκας και φασίστας. :dunno:

Πάντως για να θεωρείς ρατσιστική μόνο την αναφορά στην αλβανική εθνικότητa και όχι π.χ. τη λαζική, μάλλον πρέπει να είσαι στ αλήθεια αλβανός. Δεν είναι κακό, αλβανέ, απλά μια ακόμη εθνότητα.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Φεβ 2023, 00:48

22 Μαΐου 2022

Σε συμφωνία με τις τράπεζες για τα ρύθμιση της αποπληρωμής των δανείων του που ανέρχονταν το 2021 σε 318 εκατ. ευρώ αναμένεται να έρθει τις επόμενες ημέρες το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όπως ανακοίνωσε χθες ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης.

Σε ομιλία του από το βήμα του 3ου Συνεδρίου του κόμματος στο στάδιο Τάε Κβον Ντο, ο κ. Σαλαγιάννης ανέφερε ότι «βρίσκεται στο τέλος μια συζήτηση με τις τράπεζες» η οποία θα καταλήξει σε ένα «πλαίσιο συμφωνίας» για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. «Πιστεύουμε ότι στις προσεχείς ημέρες θα έχουμε να πούμε πιο πολλά» τόνισε ο κ. Σαλαγιάννης και διαβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά από τις τράπεζες να το αντιμετωπίσουν «με καθαρά τραπεζικά κριτήρια χωρίς καμία απολύτως ιδιαίτερη μεταχείριση».

Αναφερόμενος δε συνολικά στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο κ. Σαλαγιάννης επισήμανε ότι το κόμμα δεν θα διακινδυνεύσει να βρεθεί ποτέ σε οικονομική ομηρεία ξοδεύοντας περισσότερα από όσα διαθέτει. «Όποια οικονομική στενότητα και να υπάρχει, γιατί πάντα υπάρχει, με όσα μας απομένουν, αφού καταβάλουμε τα συμφωνηθέντα στις τράπεζες θα λειτουργούμε, λιτά, μετρημένα αλλά και αξιοπρεπώς» συμπλήρωσε.

«Δεν πήραμε δάνεια τα τελευταία 12 χρόνια»

Ο κ. Σαλαγιάννης υπογράμμισε επίσης ότι τα τελευταία 12 χρόνια το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν έχει πάρει «ούτε ένα ευρώ δάνειο». «Σήμερα δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία, ούτε ένα ευρώ στην εφορία. Κι έτσι θα συνεχίσουμε» δεσμεύτηκε.

Ταυτόχρονα, όμως, διασαφήνισε απευθυνόμενος στα μέλη του κόμματος: «κανένας δεν μπορεί και σε κανέναν δεν επιτρέπουμε να μας περάσει οικονομική θηλειά στο λαιμό». Υπερασπιζόμαστε την οικονομική αυτονομία μας που είναι προϋπόθεση και θεμέλιο και της πολιτικής αυτονομίας μας και θα μεριμνούμε πάντα για αυτή» είπε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο οποίος έκλεισε την παρέμβασή του στο συνέδριο με το σύνθημα: «μπροστά και δυνατά όλοι μαζί με τις νέες γενιές στην πρώτη γραμμή για την μεγάλη πολιτική ανατροπή».

Στην επικείμενη συμφωνία με τις τράπεζες για την ρύθμιση των δανείων του κόμματος είχε αναφερθεί στις αρχές Μαΐου και ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Τα χρέη δεν τα δημιούργησε η γενιά μου αλλά οφείλουμε απέναντι στον ελληνικό λαό να τα διαχειριστούμε με διαφάνεια» είχε τονίσει και είχε προσθέσει πως αποτελεί «δέσμευση» αλλά και «προτεραιότητά» του να ρυθμιστούν όλα αυτά τα χρέη ώστε να είναι το κόμμα συνεπές.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ισολογισμό της 31ης Δεκεμβρίου του 2020 τα τραπεζικά δάνεια του ΠΑΣΟΚ ανερχόταν σε 317,9 εκατ. ευρώ. Παρά το πάγωμα του νέου δανεισμού την τελευταία δωδεκαετία, οι υποχρεώσεις του κόμματος αυξάνονται σημαντικά κάθε χρόνο εξαιτίας των ετήσιων τόκων. Είναι ενδεικτικό ότι το 2019 το ύψος των δανείων του ΠΑΣΟΚ ανερχόταν σε 284 εκατ. ευρώ και το 2018 σε 254 εκατ. ευρώ, όπως καταγράφεται στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις.

https://www.naftemporiki.gr/politics/13 ... neion-tou/

3 Ιουνίου 2022

«Εγώ έγινα γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω τι σημαίνει διορισμός στο Δημόσιο. Δεν έχω διορίσει ποτέ, πουθενά, κανέναν. Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου κανένα ρουσφέτι. Από τα χρέη του ΠΑΣΟΚ δεν έχω χρεώσει τον ελληνικό λαό ούτε ένα ευρώ. Το ΠΑΣΟΚ έχει να πάρει δάνειο 12 χρόνια. Όλα τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ είναι πριν την οικονομική κρίση. Από την οικονομική κρίση ως σήμερα δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ δάνειο. Και εγώ ως γραμματέας και Πρόεδρος δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ δάνειο. Τα χρέη του ΠΑΣΟΚ είναι 100 εκατομμύρια το πραγματικό κεφάλαιο και όλα τα υπόλοιπα είναι τόκοι. Είχα δεσμευτεί πριν τις εκλογές ότι θα αγωνιστώ για να ρυθμίσουμε τα χρέη μας και να δείξουμε ότι παρόλο που δεν τα έχει κάνει η γενιά μου, αναλαμβάνει το φορτίο να τα ρυθμίσει και ένα μεγάλο κομμάτι της χρηματοδότησης μας να πηγαίνει στις τράπεζες ώστε να είμαστε εντάξει απέναντι στον ελληνικό λαό. Σήμερα από την εκπομπή σας λέω ότι τα ρυθμίσαμε τα δάνεια με κριτήρια αγοράς χωρίς ειδικές κατηγορίες».

https://politicalbank.gr/n-androulakis- ... atigories/
0 .
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 17 Φεβ 2023, 10:17

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Που να ξερω
Βαλε μια πηγη που να υποστηριζει οτι το δανειο του ΠΑΣΟΚ δεν εξυπηρετειται και ειναι κοκκινο

https://www.google.com/amp/s/www.efsyn. ... nall%3famp

κορυφή της λίστας χρέους των κομμάτων της Ε.Ε. παραμένουν τα δύο ελληνικά κόμματα, με τις δανειακές υποχρεώσεις τους να έχουν εκτιναχθεί στα 343 εκατ. ευρώ και στα 318 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα, σύμφωνα με τους τελευταίους ισολογισμούς τους ● Οι ντροπιαστικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ν.Δ. το 2018 όφειλε 278.951.569,84 ευρώ και το ΠΑΣΟΚ το 2018 όφειλε 254.073.885,35 ευρώ. Τα χρέη στις τράπεζες αυξάνονται κάθε χρόνο από 23 έως και 38 εκατ. ευρώ!
https://www.avgi.gr/politiki/316694_533 ... -kai-pasok

Τα χρεη αυξανονται αρα δεν εξυπηρετούνται
0 .

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 17 Φεβ 2023, 10:59

Προέλλην έγραψε:Εσένα, σε φταίνε οι Λαζοί; Φασίστας είσαι; :hmmm
Eγώ απλά είπα να σου μιλήσω στην γλώσσα σου. Μην απορείς που είσαι αλβανός, ψέκας και φασίστας. :dunno:

Πάντως για να θεωρείς ρατσιστική μόνο την αναφορά στην αλβανική εθνικότητa και όχι π.χ. τη λαζική, μάλλον πρέπει να είσαι στ αλήθεια αλβανός. Δεν είναι κακό, αλβανέ, απλά μια ακόμη εθνότητα.

Τρια πουλάκια κάθονταν.

Υπάρχει εθνικότητα (;;) ή τέλος πάντων εθνος Λαζών ;
Λαζοί λεγονται αυτοι που πήγαν μετανάστες στη Γερμανία,
αλλά η ιθαγένεια και η υπηκοότητα τους είναι Ελληνική.
Με τα χρόνια μπορεί να πάρουν και τη Γερμανική υπηκοότητα.
Η πλειοψηφία τους είναι από τη Β. Ελλάδα. Πολυ πιθανό να καταγεσαι από κει.

Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει πολλές φορές, ότι πήγες στη Γερμανία για να εργαστείς.
Και καλά έκανες.
Ο καθένας μας κρίνει και κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του.
Αρα, το λαζός, ειναι μια ιδιότητα (δεν ξερω αν είναι σωστός ο όρος) που έχεις.

Αντί όμως να κατακρίνεις τα κακώς κείμενα της κατάστασης στην Ελλάδα,
αυτα που σε ανάγκασαν να μεταναστεύσεις, αντί να εργαστείς και να προκόψεις στον τόπο σου,
εσύ εκθειάζεις αυτην την σκατοκατάσταση και πουλάς και τρελίτσα.

Ψεκασμενοι, Πουτινάκια, Αλβανόψεκα, (δεν είμαι Αλβανός).
Ετσι αρχίζουν τα φασιστάκια.
Στην αρχή με ανάλαφρη πλακίτσα και μόλις χοντρυνει η κατάσταση,
τύφλα να έχουν τα Αυγά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Φεβ 2023, 19:36

Παυλος Γ. έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Εσένα, σε φταίνε οι Λαζοί; Φασίστας είσαι; :hmmm

Τρια πουλάκια κάθονταν.

Υπάρχει εθνικότητα (;;) ή τέλος πάντων εθνος Λαζών ;

Είσαι πραγματικά τόσο αστοιχείωτος;
Αλβανόψεκα φασίστα, οι Λαζοί αποτελούν συγκεκριμένοι εθνότητα: https://en.wikipedia.org/wiki/Laz_people

Παυλος Γ. έγραψε:Λαζοί λεγονται αυτοι που πήγαν μετανάστες στη Γερμανία,
αλλά η ιθαγένεια και η υπηκοότητα τους είναι Ελληνική.
Με τα χρόνια μπορεί να πάρουν και τη Γερμανική υπηκοότητα.
Η πλειοψηφία τους είναι από τη Β. Ελλάδα. Πολυ πιθανό να καταγεσαι από κει.

Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει πολλές φορές, ότι πήγες στη Γερμανία για να εργαστείς.
Και καλά έκανες.
Ο καθένας μας κρίνει και κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του.
Αρα, το λαζός, ειναι μια ιδιότητα (δεν ξερω αν είναι σωστός ο όρος) που έχεις.

Αλβανόψεκα φασίστα, οι Ελς που πήγαν κατά περασμένες δεκαετίες στην Γερμανία με διακρατικές συμφωνίες προέρχονται κυρίως απο την Μακεδονία και εν εν πολλοίς είναι ποντιακής καταγωγής και είθισται να αναφέρονται σε αυτούς ρατσιστικά/ υποτιμητικά ως λαζοντόϊτς, με το συνθετικό μιας διαφορετικής εθνότητας της ευρύτερης περιοχής του Πόντου.

Και εγώ , δεν έχω την καλύτερη άποψη για του ελληνοπόντιους που βρεθήκαν στην Γερμανία, αλλά το θέμα δεν είναι καταγωγή τους, αλλά το ότι προερχόταν απο τις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές της χώρας μας. Οι διακρατικές συμφωνίες είχαν ακριβώς αυτό το στόχο, να ελαφρύνουν την χώρα απο το βάρος της ανάπτυξης που θα έπρεπε να ρίξει το ελληνικό κράτος σε αυτούς.

Δεν ξέρω γιατί συγκεκριμένα έχεις κάψα, αλλά προσωπικά δεν έχω ούτε λαζική, ούτε ελληνοποντιακή καταγωγή. Η άμεση καταγωγή μου έλκει απο Θεσνίκη και η πατρογονική/μητρογονική από Μ. Ασία\Βιθυνία και νησιά Β. Αιγαίου. Δεν έχω την παραμικρή σχεση με Πόντο, Καύκασο, Πόντιους, Λαζούς, Γεωργιανούς, Σαρματες, κτλ. Αν θες να με καλείς Λαζό, το κάνεις αποκλέιστικα στα πλαίσια ρατσιστικού παραλληρήματος, γιατί απλά νομίζεις ότι κάτι τέτοιο είναι κακό άρα και προσβλητικό. Γιατί, αυτό ακριβώς το πράμα είσαι, ένας ρατσίσταρος του κερατά που σιχαίνεται τους βορειοελλαδίτες ποντιακής καταγωγής.

Παυλος Γ. έγραψε:Αντί όμως να κατακρίνεις τα κακώς κείμενα της κατάστασης στην Ελλάδα,
αυτα που σε ανάγκασαν να μεταναστεύσεις, αντί να εργαστείς και να προκόψεις στον τόπο σου,
εσύ εκθειάζεις αυτην την σκατοκατάσταση και πουλάς και τρελίτσα.

Ψεκασμενοι, Πουτινάκια, Αλβανόψεκα, (δεν είμαι Αλβανός).
Ετσι αρχίζουν τα φασιστάκια.
Στην αρχή με ανάλαφρη πλακίτσα και μόλις χοντρυνει η κατάσταση,
τύφλα να έχουν τα Αυγά.

Αλβανόψεκα φασίστα, την εργασία που είχα εξασφαλισμένη στην Ελλάδα την άφησα, ακριβώς όπως αφήνει την εργασία του ο τάδε έλληνας ποδοφαιριστής για να παίξει σε μια ομάδα της Ευρώπης. Περισσότερη ευχαρίστηση, καλύτερο επίπεδο ζωής περισσότερο χρήματα.
Τα κακώς κείμενα της Ελλαδας τα κατακρίνω διαρκώς και πάγια, απλά αυτά που κατακρίνω για σένα είναι τα σωστά. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι αυτές οι παπαριές που γράφεις έχουν ήδη δοκιμαστεί κατά τα παρελθόντα ετη με τα γνωστά αποτελέσματα όπως επίσης και ότι εγώ έχω συγκριτικό μέτρο για να κρίνω, πχ έχω ζήσει και ζω τον πολιτισμένο κόσμο και μπορώ να συγκρίνω.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2023, 19:38

Τα λέει ξεκάθαρα ο κος Καιριδης

https://fb.watch/iLtfyxBoD7/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”