bizeli έγραψε:Νέμο δεν είναι μπαρούφα.
Για να ενσωματώσεις κάποιον πρέπει και ο ίδιος να θέλει να ενσωματωθεί.
Αν ο ίδιος βλέπει το μέλλον του "αλλού" και βλέπει την τωρινή κατάσταση προσωρινή ή μεταβατική, δεν τον ενδιαφέρει να επενδύσει στην Ελλάδα.
Από την άλλη για να θέλει να μείνει κάποιος στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχει τα κατάλληλα κίνητρα.
Αυτή τη στιγμή τα μόνα κίνητρα που έχει είναι τα λεφτά του ΕΣΠΑ τα οποία τρώγονται ποικιλλοτρόπως από θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργηθεί για να βολευτούν αργόμισθοι υπάλληλοι, ΜΚΟ κτλ, την Ευρώπη που το παίζει η θεία από το Σικάγο που στέλνει μόνο λεφτά και υποτίθεται το πρόβλημα λύθηκε και γενικότερα μια κατάσταση που δουλευόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Μια τεράστια μπίζνα.
Τι να κάτσει να κάνει ο άλλος εδώ;
μπιζελι ! εχεις κριτικη σκεψη αλλα σε αυτο υστερεις ισως λογω επαγγελματος και δημοσιας θεσης ..κοιτα το αν υπαρχουν ελ που δουλευουν στις μκο δεν ειναι κατι που να καμαρωνουν
αναγκαστικα οταν δεν υπαρχουν αλλες θεσεις θα στραφουν εκει και με μεσο μαλιστα
και δεν μου λες πως το φανταζεσαι ;οτι καποια στιγμη η ευρωπη θα τους μαζεψει ολους ;
βαλτε ρε το μυαλο σας να δουλεψει λιγο -μιλαμε για εκ. μεταναστων
που δεν υπολογιζεται οτι στο μελλον να μειωθουν γιατι εκει οι υπολοιποι
συνεχιζουν να γεννοβολουν με δεκα και εικοσι παιδια
ειναι μια δεξαμενη που δεν θα αδειασει ποτε αν δεν αλλαξει ο μεταναστευτικος νομος
μια απλη προσθεση ειναι γμτ μου και δεν θελετε να δειτε καθαρα
αν σημερα δουλευουν δεκα λαθρο στα ξενοδοχεια μας αυριο θα γινουν 20 και μεθαυριο
100 συγχρονως θα μας εγκαταλειψει και ο ανάλογος αριθμος ελληνων
και διαρρηγνυεται περαιτερω και ο κοινωνικος ιστος μας
και επιτελους δεν ειναι γραφικοτητα να μιλαμε για αποθηκη ψυχων
που το μελλον των γηγγενων ειναι να ζει με επιδοματα και να δουλευουν στην ρεσεψιόν
του ξενοδοχειου ελλας -αν αυτο ειναι το μελλον που εχετε για την ελλαδα
τοτε ειμαι απεναντι σας σαν τον χειροτερο εχθρο σας