Γιορτή μισους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γιορτή μισους

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Ιούλ 2022, 11:57

ο πλούτωνας επαγρυπνεί και προστατεύει τη χώρα απο τον κόκκινο κίνδυνο

όμως αγαπητέ πλούτωνα πρέπει να καταλάβεις ότι η χώρα κινδυνεύει περισσότερο απο τον νεοφιλελεύθερο κίνδυνο και πρέπει να αναλάβει εκ νέου την αποστολή της προστασίας
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Ιούλ 2022, 12:15

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε ανθρωπε, ζωη δεν εχεις καθολου? Καμια γυναικα, ή εστω γκομενα, φιλο, παιδια κλπ? Καθεσαι πρωι πρωι και ασχολεισαι με το τι κανει το ΚΚΕ και σε πειραζει που εβαλαν μια κοκκινη σημαια σε μια τραχανοπλαγια στην Κρητη? Πηγαινε για κανενα μπανιο να ηρεμησεις.

Τα πάντα έχω και μπάνιο έκανα 17ο σήμερα.... Εσείς δεν μιλάτε για γιορτές μίσους αν γίνει κανένα μνημόσυνο σφαγιασθέντων από σλαβοκομμουνιστες στο Μελιγαλά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Ιούλ 2022, 08:38

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ρε ανθρωπε, ζωη δεν εχεις καθολου? Καμια γυναικα, ή εστω γκομενα, φιλο, παιδια κλπ? Καθεσαι πρωι πρωι και ασχολεισαι με το τι κανει το ΚΚΕ και σε πειραζει που εβαλαν μια κοκκινη σημαια σε μια τραχανοπλαγια στην Κρητη? Πηγαινε για κανενα μπανιο να ηρεμησεις.

Τα πάντα έχω και μπάνιο έκανα 17ο σήμερα.... Εσείς δεν μιλάτε για γιορτές μίσους αν γίνει κανένα μνημόσυνο σφαγιασθέντων από σλαβοκομμουνιστες στο Μελιγαλά.

Ε πηγαινε κανε μνημοσυνο στην πηγαδα να ξεκαυλωσεις. Αλλη ορεξη δεν ειχα να ασχολουμαι με το ποιος καρφωσε μια σημαια στο ταδε βουνο ή ποια ναζιαρα εκανε μνημοσυνα για δοσιλογους.

Εσυ εχεις μπερδεψει τα παιδικα σου απωθημενα με τα πολιτικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Ιούλ 2022, 09:30

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Ε πηγαινε κανε μνημοσυνο στην πηγαδα να ξεκαυλωσεις. Αλλη ορεξη δεν ειχα να ασχολουμαι με το ποιος καρφωσε μια σημαια στο ταδε βουνο ή ποια ναζιαρα εκανε μνημοσυνα για δοσιλογους.

Εσυ εχεις μπερδεψει τα παιδικα σου απωθημενα με τα πολιτικα.

Όρεξη δεν έχεις αλλά τραβολογατε τα χαζά στα ρουμανια να τους θυμησετε πως σκότωναν και κατέστρεφαν.

Αν γίνει κανένα μνημόσυνο στον Γράμμο βλέπετε γιορτές μίσους.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Ιούλ 2022, 09:38

pluton έγραψε:Όρεξη δεν έχεις αλλά τραβολογατε τα χαζά στα ρουμανια να τους θυμησετε πως σκότωναν και κατέστρεφαν.

Δεν ειμαστε ισα και ομοια με σας.

Eιμαι σπιτι μου και πινω τον καφε μου. Δεν τραβολογαω κανενα. Δεν ξερω καν ποιος κανει τετοιες εκδηλωσεις και ποτε. Εχω σοβαροτερα ζητηματα να ασχοληθω απο τα παιδικα σου τραυματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Ιούλ 2022, 10:55

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Όρεξη δεν έχεις αλλά τραβολογατε τα χαζά στα ρουμανια να τους θυμησετε πως σκότωναν και κατέστρεφαν.

Δεν ειμαστε ισα και ομοια με σας.

Eιμαι σπιτι μου και πινω τον καφε μου. Δεν τραβολογαω κανενα. Δεν ξερω καν ποιος κανει τετοιες εκδηλωσεις και ποτε. Εχω σοβαροτερα ζητηματα να ασχοληθω απο τα παιδικα σου τραυματα.

Έχεις βάλει αλλούς να τους τραβολογανε; Και εσύ πίνεις το καφεδάκι σου, παλιά τακτική των κομισαριων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Αύγ 2022, 20:35

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Έχεις βάλει αλλούς να τους τραβολογανε; Και εσύ πίνεις το καφεδάκι σου, παλιά τακτική των κομισαριων.

Κανενα δεν εχω βαλει. Εσυ επειδη εισαι κομματοσκυλο νομιζεις οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι το ιδιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Αύγ 2022, 09:39

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Κανενα δεν εχω βαλει. Εσυ επειδη εισαι κομματοσκυλο νομιζεις οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι το ιδιο.

Αυτή είναι τακτική της αριστεράς ,,Στον αγώνα μαζί και στην μάσα χωριά,,
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Αύγ 2022, 11:02

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Αν υπηρχε μασα στην αριστερα θα γραφοσουν σε καποιο αριστερο κομμα και οχι στην ΝΔουλα. Ατομα σαν εσενα ξερουν πολυ καλα που πανε.... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Αύγ 2022, 11:07

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Αν υπηρχε μασα στην αριστερα θα γραφοσουν σε καποιο αριστερο κομμα και οχι στην ΝΔουλα. Ατομα σαν εσενα ξερουν πολυ καλα που πανε.... :D

Mα η χοντρή μάσα είναι στην αριστερά, τεμπελοσκυλα συνδικαλισταραδες, μπλαμπαδες δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, τρωκτικά των πολιτιστικών συλλόγων κλπ κλπ
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”