Γιατί θα μιλήσει στην Ελληνική βουλή ο ζελίνσκι και όχι και ο πούτιν;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Γιατί θα μιλήσει στην Ελληνική βουλή ο ζελίνσκι και όχι και ο πούτιν;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2022, 11:01

Το σωστο θα ηταν να μιλησει αλλα να δεχθει ερωτησεις και να λυσει αποριες που εχει ο ελληνικος λαος. Το να ερθει να βγαλει εναν τυποποιημενο λογο και να τον χειροκροτανε απο κατω οι αυλοκολακες ειναι σκετη κοροιδια.
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 07 Απρ 2022, 22:49

Η ποντικομαμη ο Ζελενσκι έσυρε τους νεοναζί του και σε άλλα ευρωπαϊκά κοινοβούλια ή μόνο τον ευφυέστατο κο Κυριάκο Μητσοτάκη κατάφερε να πιάσει μαλακα; Τι τσίρκο είναι αυτό ρε;
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Απρ 2022, 23:50

Echelon έγραψε:Η ποντικομαμη ο Ζελενσκι έσυρε τους νεοναζί του και σε άλλα ευρωπαϊκά κοινοβούλια ή μόνο τον ευφυέστατο κο Κυριάκο Μητσοτάκη κατάφερε να πιάσει μαλακα; Τι τσίρκο είναι αυτό ρε;

μόνο μαλακά;

που μας κουβάλησε τους αζοφίστες....!!!!!!!!!!!!

η νουδούλα δεν έχει ανάγκη , όλα τα μασάει και όλα τα καταπίνει
αμα το λένε οι προστάτες...
γινόπουλε έγινες αζοφίστας τώρα κι εσύ;
ναζούλα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 07 Απρ 2022, 23:53

Αυτός που βγήκε στην ελληνική Βουλή δήλωσε:

Απευθύνομαι σε εσάς σαν ελληνικής καταγωγής. Λέγομαι Μιχαήλ ο παππούς μου πολέμησε στον πόλεμο κατά των ναζιστών και τραυματίστηκε τρεις φορές. Εγώ γεννήθηκα στη Μαριούπολη και συμμετέχω στην άμυνα της πόλης από τους Ρώσους ναζιστές.

Δε θα μιλήσω για τις δυσκολίες που έχουμε όσοι συμμετέχουμε στην ουκρανική άμυνα μέσα από το τάγμα Αζόφ, αυτό είναι το χρέος μου έναντι της πόλης μου, το χρέος μου σαν άντρας, αλλά θα ήθελα να σας μιλήσω για τις καταστροφικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η ειρηνική Μαριούπολη.

Πολύ μεγάλο κομμάτι της πόλης είναι Έλληνες και ελληνικής καταγωγής και πάντοτε η Ελλάδα ήταν πάντα στο πλευρό της. Σήμερα η Μαριούπολη έχει καταστραφεί κατά 90% από τους Ρώσους ναζιστές από τους καθημερινούς βομβαρδισμούς.

Από την 1η Μαρτίου η πόλη περικυκλώθηκε από τους Ρώσους ναζιστές και μείναμε κάποια στιγμή χωρίς νερό, ρεύμα και τρόφιμα. Συμπατριώτες έχουμε μία πόλη που ζουν χιλιάδες και όπου πεθαίνουν χιλιάδες γι’ αυτό και παρακαλούμε να μας βοηθήσετε“

Αν η μετάφραση είναι σωστή, έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος δηλώνει αντιναζιστής, με θύματα στην οικογένεια από ναζί, και συμμετέχει με το τάγμα του Αζόφ στην άμυνα της Μαριούπολης εναντίον των ρώσων εισβολέων. Αυτό σημαίνει ότι στο τάγμα του Αζόφ δεν υπάρχουν μόνο ναζί, όπως καί στη Χ.Α. δεν υπήρχαν μόνο ναζί, εκτός αν πιστεύετε ότι το 10% του ελληνικού πληθυσμού που την έβαλε στη Βουλή ήταν ναζί.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Απρ 2022, 00:03

Λαχουρένιος έγραψε:Το σωστο θα ηταν να μιλησει αλλα να δεχθει ερωτησεις και να λυσει αποριες που εχει ο ...

Όπως το έχετε κάνει εδώ μέσα, ε;

Ποιος απάντησε ποτέ σε ποιον εδώ μέσα;

Ποιος έλυσε απορίες΄; Πότε; Που; λινκ;

Αφού βάζει ο Περισσός διορισμένους συντονιστές με μούσι ή χωρίς μούσι να ξεφτιλίζουν τις συζητήσεις και να στρώνουν το χαλί στο δημοσιογράφο και στον διαδικτυακό κλώνο του, τον κλακαδόρο.

Δεν βρέθηκε ένας μέσα στη Βουλή να εκσφενδονίσει ενα μπουκάλι γεμάτο νερό στην οθόνη που εμφανίστηκε ο Αζοφάκιας, με μούρη και ύφος που μου θύμιζε παλιούς φορουμίστες που διάλεγε ο μουσάτος συντονιστής να απομονώνουν και να βρίζουν όποιον δεν χώνευαν.

Πάλι καλά που δεν υπήρχε και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όπως είχε γίνει παλιότερα, οπότε την ώρα που μιλούσε ο Αζοφάκιας αυτοί θα χαιρετούσαν και ο Πρόεδρος της Βουλής θα φώναζε " Φρουρά, Φρουρά, Φρουρά".
Φασολαδα έγραψε:εκτός αν πιστεύετε ότι το 10% του ελληνικού πληθυσμού που την έβαλε στη Βουλή ήταν ναζί.

Εγώ το πιστεύω. Ακριβολογώ, είμαι βέβαιος.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Απρ 2022, 00:29

NikosVy έγραψε:Αφού βάζει ο Περισσός διορισμένους συντονιστές με μούσι ή χωρίς μούσι να ξεφτιλίζουν τις συζητήσεις και να στρώνουν το χαλί στο δημοσιογράφο και στον διαδικτυακό κλώνο του, τον κλακαδόρο.

Μόνο με μούσι γίνεσαι συντονιστής.
Γιατί, εκτός από κομμουνιστές, είμεθα και ΓΟΧ. :yesyes:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Απρ 2022, 02:52

Φασολαδα έγραψε:Αυτός που βγήκε στην ελληνική Βουλή δήλωσε:

Απευθύνομαι σε εσάς σαν ελληνικής καταγωγής. Λέγομαι Μιχαήλ ο παππούς μου πολέμησε στον πόλεμο κατά των ναζιστών και τραυματίστηκε τρεις φορές. Εγώ γεννήθηκα στη Μαριούπολη και συμμετέχω στην άμυνα της πόλης από τους Ρώσους ναζιστές.

Δε θα μιλήσω για τις δυσκολίες που έχουμε όσοι συμμετέχουμε στην ουκρανική άμυνα μέσα από το τάγμα Αζόφ, αυτό είναι το χρέος μου έναντι της πόλης μου, το χρέος μου σαν άντρας, αλλά θα ήθελα να σας μιλήσω για τις καταστροφικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η ειρηνική Μαριούπολη.

Πολύ μεγάλο κομμάτι της πόλης είναι Έλληνες και ελληνικής καταγωγής και πάντοτε η Ελλάδα ήταν πάντα στο πλευρό της. Σήμερα η Μαριούπολη έχει καταστραφεί κατά 90% από τους Ρώσους ναζιστές από τους καθημερινούς βομβαρδισμούς.

Από την 1η Μαρτίου η πόλη περικυκλώθηκε από τους Ρώσους ναζιστές και μείναμε κάποια στιγμή χωρίς νερό, ρεύμα και τρόφιμα. Συμπατριώτες έχουμε μία πόλη που ζουν χιλιάδες και όπου πεθαίνουν χιλιάδες γι’ αυτό και παρακαλούμε να μας βοηθήσετε“

Αν η μετάφραση είναι σωστή, έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος δηλώνει αντιναζιστής, με θύματα στην οικογένεια από ναζί, και συμμετέχει με το τάγμα του Αζόφ στην άμυνα της Μαριούπολης εναντίον των ρώσων εισβολέων. Αυτό σημαίνει ότι στο τάγμα του Αζόφ δεν υπάρχουν μόνο ναζί, όπως καί στη Χ.Α. δεν υπήρχαν μόνο ναζί, εκτός αν πιστεύετε ότι το 10% του ελληνικού πληθυσμού που την έβαλε στη Βουλή ήταν ναζί.

Ασε μαγκα το ξεπλυμα, σας κραζουν και μεσα στη ΝΔ και στα γαλαζια καναλια.

Σαμαράς: Μεγάλο λάθος η ομιλία μαχητή του Αζόφ στη Βουλή

https://www.tanea.gr/2022/04/07/politic ... sti-vouli/

Πορτοσάλτε για βίντεο μαχητών Τάγματος Αζόφ: Απογοήτευση, «θόλωσαν» το μήνυμα

https://thecaller.gr/parapolitika/porto ... to-minima/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 08 Απρ 2022, 03:09

Αρίστος έγραψε:

Ασε μαγκα το ξεπλυμα, σας κραζουν και μεσα στη ΝΔ και στα γαλαζια καναλια.

Σαμαράς: Μεγάλο λάθος η ομιλία μαχητή του Αζόφ στη Βουλή

https://www.tanea.gr/2022/04/07/politic ... sti-vouli/

Πορτοσάλτε για βίντεο μαχητών Τάγματος Αζόφ: Απογοήτευση, «θόλωσαν» το μήνυμα

https://thecaller.gr/parapolitika/porto ... to-minima/

.

Οταν δηλωνε ο Πορτοσαλτε οτι πρέπει να υπαρξει διακοπή ρεύματος 1 ωρα την ημερα, σκουζατε σαν μυξοπαρθενες. Τωρα βέβαια ειναι καλός ο Πορτοσαλτε. Αποφασίστε τελικα τι θελετε.

Οπως και να εχει ο Ουκρανος Πρεσβης βαζει τα πραγματα στη θεση του: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/13 ... tin-eyropi

Για περισσότερα από 8 χρόνια και ειδικά από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, ο ουκρανικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας υπερασπίζονται γενναία τον άμαχο πληθυσμό στο έδαφός μας, την ελευθερία και τη δημοκρατία στην Ευρώπη.

Η ρωσική μηχανή προπαγάνδας στοχοποιεί τα μυαλά των ελεύθερων ανθρώπων. Όχι μόνο θολώνει την πραγματικότητα, διαστρεβλώνοντας γεγονότα, αλλά δημιουργεί μια τρομακτική ατμόσφαιρα μίσους και φόβου.

Σήμερα οι Ρώσοι αξιωματούχοι και οι προπαγανδιστές αρνούνται το απόλυτο γεγονός της επιθετικότητας και της στρατιωτικής εισβολής στη χώρα μας και συνεχίζουν να λένε κραυγαλέα ψέματα και να συγκαλύπτουν τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, όπως είχε δει ο κόσμος στο Μπούτσα.

Προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή της Δύσης από την τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή που προκλήθηκε από την εισβολή, ειδικά στη Μαριούπολη, η Ρωσία χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα τεχνικών παραπληροφόρησης.

Για πολλά χρόνια η Ρωσία προσπάθησε να «φυτεύσει» στα ελληνικά μυαλά τον μύθο ότι το τάγμα «Αζόφ» είναι μια παραστρατιωτική ανεξάρτητη μονάδα που δρα στη Μαριούπολη χωρίς πειθαρχία.

Δηλώσαμε σε πολλές περιπτώσεις, ότι στην πραγματικότητα, το τάγμα εθελοντικής στρατιωτικής μονάδας «Αζόφ» σχηματίστηκε το 2014 ως απάντηση στη ρωσική προσπάθεια να συντρίψει τη σταθερότητα της περιοχής του Ντόνετσκ και των πόλεων της. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανακατάληψη της πόλης της Μαριούπολης το 2014 και μεταρρυθμίστηκε πλήρως και ενσωματώθηκε στην Εθνική Φρουρά της Ουκρανίας υπό αυστηρή διοίκηση και υπαγόμενη στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας. Δεδομένου ότι η πόλη της Μαριούπολης όλα αυτά τα χρόνια απολάμβανε ειρηνικές και ακμάζουσες στιγμές.

Από τη ρωσική εισβολή, το τάγμα «Αζόφ» διαδραματίζει βασικό ρόλο στην υπεράσπιση του άμαχου πληθυσμού σε μια από τις πιο σκληρές μάχες για τη Μαριούπολη, η οποία παραμένει ουκρανική λόγω των προσπαθειών της.

Το βίντεο, που απεικονίζει απλούς πολίτες της Ουκρανίας, ελληνικής καταγωγής, δύο στρατιώτες της Εθνοφρουράς της Ουκρανίας, εκ των οποίων ο ένας είναι από το τάγμα «Αζόφ», δείχνει την απόλυτη θέληση να υπερασπιστούν την πατρίδα τους και τον άμαχο πληθυσμό της Μαριούπολης και δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Ναζιστικές πράξεις, οι Ρώσοι διαπράττουν στη γη μας και εναντίον του λαού μας.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Απρ 2022, 05:39

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Το σωστο θα ηταν να μιλησει αλλα να δεχθει ερωτησεις και να λυσει αποριες που εχει ο ...

Όπως το έχετε κάνει εδώ μέσα, ε;

Ποιος απάντησε ποτέ σε ποιον εδώ μέσα;

Ποιος έλυσε απορίες΄; Πότε; Που; λινκ;

Αφού βάζει ο Περισσός διορισμένους συντονιστές με μούσι ή χωρίς μούσι να ξεφτιλίζουν τις συζητήσεις και να στρώνουν το χαλί στο δημοσιογράφο και στον διαδικτυακό κλώνο του, τον κλακαδόρο.

Δεν βρέθηκε ένας μέσα στη Βουλή να εκσφενδονίσει ενα μπουκάλι γεμάτο νερό στην οθόνη που εμφανίστηκε ο Αζοφάκιας, με μούρη και ύφος που μου θύμιζε παλιούς φορουμίστες που διάλεγε ο μουσάτος συντονιστής να απομονώνουν και να βρίζουν όποιον δεν χώνευαν.

Πάλι καλά που δεν υπήρχε και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όπως είχε γίνει παλιότερα, οπότε την ώρα που μιλούσε ο Αζοφάκιας αυτοί θα χαιρετούσαν και ο Πρόεδρος της Βουλής θα φώναζε " Φρουρά, Φρουρά, Φρουρά".
Φασολαδα έγραψε:εκτός αν πιστεύετε ότι το 10% του ελληνικού πληθυσμού που την έβαλε στη Βουλή ήταν ναζί.

Εγώ το πιστεύω. Ακριβολογώ, είμαι βέβαιος.

εδω μέσα είναι γιάφκα, κρύβουμε με μαεστρία ότι είμαστε αντιπρόσωποι που περισσού και του κκσ
κρίμα για εσένα που δεν θέλεις να έρθεις να ενδυναμώσεις τον αγώνα και θέλεις να μείνεις μαι κακοπληρωμένη γραμματέας που κάθεται στα ποδαράκια του αφεντικού της του γιανόπουλα, τι θα κάνεις βρε στη ζωή σου; πως θα σε παντρέψουμε;
Ενώ αν ασπαζόσουν τον κομουνισμό , ο πατερούλης θα σου έδινε προίκα και μερικές πολυκατοικίες στην Ουκρανία...
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Απρ 2022, 05:42

μάλλον προσπαθείς να μας πείσεις για τα αδιανόητα
πες καλύτερα ότι με τους αζοφίστες είσαστε κολιγιά και μετά σε παραδέχομαι
κρυφοαζοφίστα...
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”