Εμείς εδώ δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος έχει προτεραιότητα και ποιος δεν έχει.
Τα στοιχεία υπάρχουν όμως.
Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου υπήρχε άλλος ασθενής που περίμενε κρεβάτι για ΜΕΘ και θα μπορούσε να νοσηλευθεί στον Ευαγγελισμό;
Επιμένει στις καταγγελίες για τις κλειστές ΜΕΘ (όχι για vip ΜΕΘ) ο Μ. Γιαννάκος – “Το Σύστημα διαπράττει αδικήματα”
-
bizeli
- Moderator

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Επιμένει στις καταγγελίες για τις κλειστές ΜΕΘ (όχι για vip ΜΕΘ) ο Μ. Γιαννάκος – “Το Σύστημα διαπράττει αδικήματα”
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ε αφου ο συνδικαλιστης ανεφερε την περιπτωση του διασωληνωμενου εκτος ΜΕΘ στο Αγρινιο και του Μητροπολιτη Αιτωλιας
Ε αυτην ανελυσα και εγω
Παντως συμφωνα με το ποστ του Μπιζελιου λιγο πιο πανω, ο τραγος πρωτα διασωληνωθηκε και μετα μεταφερθηκε σε ΜΕΘ στην Αθηνα

0 .
-
bizeli
- Moderator

Re: Επιμένει στις καταγγελίες για τις κλειστές ΜΕΘ (όχι για vip ΜΕΘ) ο Μ. Γιαννάκος – “Το Σύστημα διαπράττει αδικήματα”
Λαχουρένιος έγραψε:
Παντως συμφωνα με το ποστ του Μπιζελιου λιγο πιο πανω, ο τραγος πρωτα διασωληνωθηκε και μετα μεταφερθηκε σε ΜΕΘ στην Αθηνα
Και όχι μόνο αυτό. Ήταν ήδη ενημερωμένο το νοσοκομείο Ευαγγελισμός για τη διακομιδή.
Θα μου πεις έτσι είναι το πρωτόκολλο.
Απλά αυτό που τονίζουμε είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον μητροπολίτη, υπήρχε άμεση κινητοποίηση τέλος πάντων και ο άλλος που περίμενε 5 μέρες κρεβάτι ζμπούτσαμας.
Μόνο αφού δημοσιοποιήθηκε το θέμα και μόνο αφού... αφού ... κι αφού... βρέθηκε κρεβάτι και για αυτόν στα Γιάννενα.
Αλλιώς μέχρι τώρα κρεβάτι θα περίμενε.
Μπορεί να υπάρχει κάποια καλή εξήγηση για όλα αυτά, δεν αντιλέγω, αλλά προς το παρόν κάποια πράγματα φαίνονται ύποπτα.
Ας βγει κάποιος να πει αν έγιναν όλα σωστά να μη δημιουργούνται σκιές.
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Δηλαδη διασωληνωθηκε εκτος ΜΕΘ και μεταφερθηκε
VIP μεταχειριση το οτι κινδυνεψε περισσοτερο απο τον διασωληνωμενο εκτος ΜΕΘ που εμεινε στο Αγρινιο;
Και τελικα ειχαν κρατημενη VIP ΜΕΘ για τον Μητροπολιτη που αρνουταν να διακομισθει σε νοσοκομειο των Αθηνων;
VIP μεταχειριση το οτι κινδυνεψε περισσοτερο απο τον διασωληνωμενο εκτος ΜΕΘ που εμεινε στο Αγρινιο;
Και τελικα ειχαν κρατημενη VIP ΜΕΘ για τον Μητροπολιτη που αρνουταν να διακομισθει σε νοσοκομειο των Αθηνων;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Προφανώς και Μητροπολίτης θα έχει μεταχείριση VIP και όχι στην σειρά με τους απλούς πολίτες.
Μητροπολίτης έχει κοινωνικό στάτους παρόμοιο με υπουργό ή αρχηγό σώματος στρατού.
Σε ποιόν κόσμο ζούν όσοι το αρνούνται;
Μητροπολίτης έχει κοινωνικό στάτους παρόμοιο με υπουργό ή αρχηγό σώματος στρατού.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:Προφανώς και Μητροπολίτης θα έχει μεταχείριση VIP και όχι στην σειρά με τους απλούς πολίτες.
Δεν κατάλαβα
γιατί ο μητροπολίτης είναι πιο προνομιούχος από εμένα;
δηλ δεν ισχύει η αρχή της ισότητας του συντάγματος;
νεοφιλαριά έχετε καταλύσει το σύνταγμα;
δηλ παραδεχόσαστε ότι είσαστε φαίστες και χούντα.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Προφανώς και Μητροπολίτης θα έχει μεταχείριση VIP και όχι στην σειρά με τους απλούς πολίτες.
Στον Μητσοτακη πες τα
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

vallon έγραψε:Προέλλην έγραψε:Προφανώς και Μητροπολίτης θα έχει μεταχείριση VIP και όχι στην σειρά με τους απλούς πολίτες.
Δεν κατάλαβα
Για το ίδιο λόγο που θα έχει καλύτερη εξυπηρέτηση απο το σύστημα υγείας οποιοσδήποτε με ανώτερο κοινωνικό στάτους απο εσένα

Δεν εξετάζουμε εδώ αν είναι σωστό ή λάθος, απλά να μην κάνουμε τις παρθένες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:vallon έγραψε:
Δεν κατάλαβα
Για το ίδιο λόγο που θα έχει καλύτερη εξυπηρέτηση απο το σύστημα υγείας οποιοσδήποτε με ανώτερο κοινωνικό στάτους απο εσένα
Δεν εξετάζουμε εδώ αν είναι σωστό ή λάθος, απλά να μην κάνουμε τις παρθένες.
παρθένα δεν είμαι , αλλά δεν ανέχομαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας
εσείς το ανέχεστε; κοτούλες;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Δηλαδη διασωληνωθηκε εκτος ΜΕΘ και μεταφερθηκε
Δεν ξέρω ρε φίλε τι συνέβη αλήθεια. Δεν ξέρω ποιος κινδύνευε να πεθάνει περισσότερο και ποιος λιγότερο. Δεν ξέρω τίποτα.
Εγώ σου είπα κάποια γεγονότα. Δύο ασθενείς στο ίδιο νοσοκομείο, ο ένας διασωληνώμενος εκτός ΜΕΘ περιμένει κρεβάτι 5 μέρες και ο άλλος μέσα σε λίγες ώρες στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση να φύγει σε ΜΕΘ.
Αν δεν έγιναν έτσι τα πράγματα ή αν υπάρχει κάποια εξήγηση για όλα αυτά ας βγει να το ξεκαθαρίσει κάποιος.
Και το τελευταίο που σου υπογράμμισα το κάνει ακόμα χειρότερο. Δύο ολόκληρα νοσοκομεία να ασχολούνται με τα παιδιαρίσματα του μητροπολίτη, να απασχολείται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό πότε θα το πάρει απόφαση να διασωληνωθεί.
0 .