Μου θελετε και συγκρισεις με την Σουηδια παλιο ψεκες.Ο Μητσοτακης φταιει ε;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μου θελετε και συγκρισεις με την Σουηδια παλιο ψεκες.Ο Μητσοτακης φταιει ε;

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 16 Νοέμ 2021, 07:09

Αρίστος έγραψε:Φυσικα ανοσια της αγελης γιατι εμβολιασμους εκαναν πολλες χωρες με ψηλα ποσοστα, δεν πετυχαν ομως αυτο που πετυχε η Σουηδια και που σιγουρα βασιστηκε στο οτι η νεολαια της εχει ηδη νοσησει στους καθημερινους συνωστισμους και εχει αποκτησει καλο ποσοστο ανοσιας.

.

Σταματα να βγαζεις στοιχεια απο τον κωλο σου
Η Σουηδια εχει καταγραψει 1.182.471 κρουσματα και εχει πληθυσμο 10.350.000
H Eλλαδα εχει καταγραψει 831.874 κρουσματα καιεχει πληθυσμο 11.000.000
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Νοέμ 2021, 09:00

Αρίστος έγραψε:Φυσικα ανοσια της αγελης γιατι εμβολιασμους εκαναν πολλες χωρες με ψηλα ποσοστα, δεν πετυχαν ομως αυτο που πετυχε η Σουηδια και που σιγουρα βασιστηκε στο οτι η νεολαια της εχει ηδη νοσησει στους καθημερινους συνωστισμους και εχει αποκτησει καλο ποσοστο ανοσιας.

Πηγη?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Νοέμ 2021, 10:25

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

.

Σταματα να βγαζεις στοιχεια απο τον κωλο σου
Η Σουηδια εχει καταγραψει 1.182.471 κρουσματα και εχει πληθυσμο 10.350.000
H Eλλαδα εχει καταγραψει 831.874 κρουσματα καιεχει πληθυσμο 11.000.000

Ακριβως βλακα επειδη εχει καταγραψει πολυ περισσοτερα κρουσματα εχει πετυχει ανοσια της αγελης, αλλα αν δεν ησουν βλακας θα καταλαβαινες τα αυτογκολ που βαζεις. :laugh1:

Νοσησαν, οι συντριπτικα περισσοτεροι και ολοι σχεδον οι νεοι το περασαν ασυμπτωματικα και καθαρισαν.

Η οικονομια τους θεωρειται οτι επανεκαμψε γρηγοροτερα απο καθε αλλη ευρωπαικη οικονομια ενω εμεις παμε για φουντο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Νοέμ 2021, 10:31

Λαχουρένιος έγραψε:

Πηγη?

εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα οτι εχω δικους μου στην σουηδια σμ και μεσα μμμ
δεν φοραγαν μασκα και οποιον εβλεπαν με μασκα ηταν κατι χαζο ελληνιδες
που οι σουηδοι γελαγαν με αυτες και τις ελεγαν γκρεκ δλδ ελληνιδα
επειδη τις εβλεπαν με μασκες οι υπολοιποι ξενοι απο διαφορες χωρες δεν φοραγαν

εδω και καιρο τα παντα ειναι ελευθερα στην σουηδια ομως για να δουλεψει καποιος
στα νοσοκομεια πρεπει να εχει κανει το εμβολιο

μια γνωστη προκειται να εργαστει πρωτη φορα σε νοσοκομειο και της ζητησαν να κανει
το εμβολιο και υποψιν κανενας ξενος στην σουηδια δεν εκανε το εμβολιο
και το ξαναλεω σημερα στην σουηδια ειναι τα παντα ελευθερα τα μμμ και η διασκέδαση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Νοέμ 2021, 11:33

Ξεσκέπασε ομως και τους κρυφοφασιστες που ονειρευόταν απαρτχάιντ εις βαρος των συμπολιτών τους αλλά φοβόταν να το εκφράζουν ανοιχτα :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Νοέμ 2021, 11:43

Αρίστος έγραψε:Ακριβως βλακα επειδη εχει καταγραψει πολυ περισσοτερα κρουσματα εχει πετυχει ανοσια της αγελης, αλλα αν δεν ησουν βλακας θα καταλαβαινες τα αυτογκολ που βαζεις. :laugh1:

Νοσησαν, οι συντριπτικα περισσοτεροι και ολοι σχεδον οι νεοι το περασαν ασυμπτωματικα και καθαρισαν.

Η οικονομια τους θεωρειται οτι επανεκαμψε γρηγοροτερα απο καθε αλλη ευρωπαικη οικονομια ενω εμεις παμε για φουντο.

Πηγη?
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Νοέμ 2021, 11:50

Εγω παντως θα συμφωνησω πολυ με τον Πολακη, μονο στο εξης: Μητσοτακη οταν πεσεις ο κοσμος θα γλενταει
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 16 Νοέμ 2021, 12:17

Αρίστος έγραψε:

Ακριβως βλακα επειδη εχει καταγραψει πολυ περισσοτερα κρουσματα εχει πετυχει ανοσια της αγελης, αλλα αν δεν ησουν βλακας θα καταλαβαινες τα αυτογκολ που βαζεις. :laugh1:

.

Αριστο εισαι ο μετρ της Βλακειας
Μας λες οτι η Σουηδια που εχει καταγραψει 1.182.471 κρουσματα και εχει πληθυσμο 10.350.000.,δηλαδη εχει νοσησει χοντρικα το 11.5% του πληθυσμου εχει εχει αναπτυξει ανοσια αγελης!!!!!
H Eλλαδα εχει καταγραψει 831.874 κρουσματα και εχει πληθυσμο 11.000.000.Δηλαδη μας λες οτι μολις πιασουμε και εμεις 11.5% θα εχουμε αναπτυξει ανοσια αγελης!!!
Δηλαδη μας μενουν 430.000 κρουσματα εως την ανοσια αγελης!!!

Την οποια και για τα δυο κρατη την εχεις φανσταστει υπαρχει μονο στην αρρωστη φαντασια σου
Για να το καταλαβει και οποιος ειναι πιο βλακας ακομη και απο εσενα
Μας λες οτι οποια χωρα εχει περισσοτερα κρουσματα /εκατομμυριο απο την Σουηδια εχει αναπτυξει ανοσια αγελης

Μιλαμε για ξεδιαντροπο βλακα
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 16 Νοέμ 2021, 12:17

Αρίστος έγραψε:

.

Αριστο εισαι ο μετρ της Βλακειας
Μας λες οτι η Σουηδια που εχει καταγραψει 1.182.471 κρουσματα και εχει πληθυσμο 10.350.000.,δηλαδη εχει νοσησει χοντρικα το 11.5% του πληθυσμου εχει εχει αναπτυξει ανοσια αγελης!!!!!
H Eλλαδα εχει καταγραψει 831.874 κρουσματα και εχει πληθυσμο 11.000.000.Δηλαδη μας λες οτι μολις πιασουμε και εμεις 11.5% θα εχουμε αναπτυξει ανοσια αγελης!!!

Την οποια και για τα δυο κρατη την εχεις φανσταστει υπαρχει μονο στην αρρωστη φαντασια σου
Μας λες οτι οποια χωρα εχει περισσοτερα κρουσματα /εκατομμυριο απο την Σουηδια εχει αναπτυξει ανοσια αγελης

1 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Νοέμ 2021, 12:21

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αριστο εισαι ο μετρ της Βλακειας

Ρε ο τυπος δεν εχει ιδεα για τι μιλαει. Δεν εχει κατσει να διαβασει ποτε του ουτε μισο διαγραμμα σχετικα με την πορεια του κορονοιου σε διαφορες χωρες. Απλα πεταει διαφορες καφενειακες παπαριες που ταιριαζουν με το παραμυθι του και οποιος τσιμπησει τσιμπησει. Ο,τι πει καταρριπτεται μεσα σε δευτερολεπτα και παρ'ολα αυτα μιλαει μιλαει μιλαει με υφος 1000 καρδιναλιων.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”