Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Δεν ειπα εγω τετοια πραγματα ΠΟΤΕ, μια ζωη ψευτης, ντροπη σου μαλακα που φερεσαι ετσι.
Ακομη και τη Σουηδια τη θεωρω ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που εγω δεν θα ακολουθουσα τις πολιτικες της (εχω πει οτι οι χωρες-υγειονομικα προτυπα μου ειναι Ταιβαν, Νοτια Κορεα, Ιαπωνια, Ισλανδια, Νορβηγια, Φινλανδια, Λευκορωσια).
Αν την εκανα νημα τη Σουηδια το εκανα μονο και μονο για να παρετε την απαντηση για το ποσο αποτυχημενοι εισαστε οι καραντινιερηδες. Το ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ εχει περισσοτερο σαξες στορυ απο το δικο σας. Και η ταση ειναι η ψαλιδα να αυξηθει.
Μαλακας εισαι και φαινεσαι. Τοσο καιρο προπαγανδιζεις οτι τα λοκνταουν και τα εμβολια ειναι του σατανα οποτε γιατι διαμαρτυρεσαι οταν στο υπενθυμιζω?
Τα
υγειονομικα σου προτυπα ειναι ξεπουλημενα στην ΝΤΠ και εμβολιαζουν τους πληθυσμους τους. Πως ακριβως τους θεωρεις προτυπα οταν διαφωνεις με κεντρικες στρατηγικες επιλογες τους?
Αρίστος έγραψε:Δεν θα σε αφησω να λες μπουρδες. Βρετανια και Ισραηλ εχουν πολυ καλυτερα ποσοστα εμβολιασμων απο τη Σουηδια και παρ' ολα αυτα εχουν σοβαροτατο προβλημα.
Αρα το οτι η Σουηδια παει πολυ καλα δεν μπορει να οφειλεται στα εμβολια.
Συνεπως εχει αρχισει να δουλευει ανοσια της αγελης με βαση το γεγονος οτι εχει διπλασια κρουσματα απο την Ελλαδα.
Οι πληρως εμβολιασμενοι ειναι 6πλασιοι απο οσους ειχαν κολλησει κορονοιο (6,5 εκ. εναντι 1,2 εκ.) αλλα οχι δεν φταινε τα εμβολια αλλα ο μαγικος ζωμος του Αστεριξ.
Eχω πει ελεεινε ψευτη πως θελω:
α) Lockdown για τους ηλικιωμενους και τους ευαλωτους, οχι για τους υγιεις.
β) Μασκες ναι αλλα μονο σε συνωστισμους και μονο για ενηλικες, οχι για παιδια και οχι σε σχολεια.
γ) Αντι για εμβολια αποτελεσματικες φαρμακευτικες θεραπειες που δουλεψαν σε χωρες που αποδεδειγμενα εχουν χαμηλη θνησιμοτητα (μεσα και τα μονοκλωνικα).
δ) Ενεργοποιηση της Πρωτοβαθμιας Φροντιδας και ενισχυση του ΕΣΥ ωστε να μην υπαρχει η δικαιολογια οτι μπαινουμε σε καραντινα για να μην καταρρευσει το συστημα υγειας. Η Λευκορωσια κερδισε τη μαχη με την επιδημια ακριβως επειδη υποστηριξε το αντιστοιχο ΕΣΥ της, δεν το αποδυναμωσε οπως ο Κουλης.
ε) Εξυπνα μετρα οπως μαζικα ΕΓΚΥΡΑ τεστ οταν ακομη η διασπορα ειναι μικρη και στη συνεχεια σοβαρη ιχνηλατηση. Οσες χωρες τα εφαρμοσαν δεν χρειαστηκαν lockdown.
στ) Εννοειται οτι επρεπε απο τους πρωτους μηνες του 2020 να δωθει μεγαλη βαρυτητα στην αγορα στολου λεωφορειων και συρμων μετρο. Τι νοημα εχει να κλεινεις τον κοσμο στα σπιτια του οταν αφηνεις οσους εργαζονται να στιβαζονται σε λεωφορεια;
ζ) Εννοειται επισης οτι οι τυχον απαγορευσεις πρεπει να εχουν μια λογικη. Δεν γινεται πιχι στη Θεσσαλονικη να κλεινουν τα μαγαζια ψυχαγωγιας απο τις 1.00 και να ειναι ελευθερες οι συναυλιες. Ουτε να απαγορευονται ανω των 9 ατομων σε μια κηδεια αλλα να επιτρεπονται 5000 ατομα στην κηδεια του Μικη και του Μαντ Κλιπ. Ουτε να ειναι ελευθερες οι συγκεντρωσεις για την Αμαλ, για τους ΛΟΑΤΚΙ και για τον Κουφοντινα και αν πανε να διαδηλωσουν οι υγειονομικοι να τους κυνηγανε τα ματ.
.
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.