μιλάμε για το απόγειο της γαργάρας τα νεοφίλια
όταν τα ξεσκεπάζεις

«Παγώνουν» οι απελάσεις για όσους μετανάστες κάνουν το εμβόλιο
- 
				vallon
- Supreme poster 
Re: «Παγώνουν» οι απελάσεις για όσους μετανάστες κάνουν το εμβόλιο
		0 .  
			Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
						- 
				Λαχουρένιος  
- Ultimate Stalker 
NikosVy έγραψε:Μια φούχτα άνθρωποι είσαστε.
Ρίξατε σε μια γωνιά το έργο και την ακτινοβολία του Θεοδωράκη και περιμένετε να σας κάνει copy/paste ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ για να αισθανθείτε και εσείς ένα ποσοστό από την αγαλίαση που νιώθει ο ίδιος με αυτά που σας πετάει.
Και μετά έρχεται και το .... ακροατήριο, δηλαδή ο διαδικτυακός κλώνος του. Συνεχίστε. Μην αλλάξετε.
Αλλα τι ανθρωποι...

0 .  

- 
				NikosVy  
- Extreme poster 
Re: «Παγώνουν» και λοιπά ψέματα που τα κρατάει ο σύντροφος και διώχνει αλλού τα άλλα
Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Μια φούχτα άνθρωποι είσαστε.
Ρίξατε σε μια γωνιά το έργο και την ακτινοβολία του Θεοδωράκη και περιμένετε να σας κάνει copy/paste ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ για να αισθανθείτε και εσείς ένα ποσοστό από την αγαλίαση που νιώθει ο ίδιος με αυτά που σας πετάει.
Και μετά έρχεται και το .... ακροατήριο, δηλαδή ο διαδικτυακός κλώνος του. Συνεχίστε. Μην αλλάξετε.
Αλλα τι ανθρωποι...
Εγώ τήρησα την υπόσχεση που είχα δώσει από την αρχή: "Να μην σας ταράζω με αναλύσεις σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνούς Δικαίου, ιδιαίτερα για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο" (εκεί σας εντυπωσιάζει περισσότερο ο Κράχτης γιατί κάνετε πλάκα και δεν κουράζεστε με σκέψεις, γι αυτό αρκεστείτε σ' αυτά που σας γράφει).
Τον Οργουελ τον φόβιζαν οι άνθρωποι που θα απαγόρευαν τα βιβλία. Τον Χάξλεϊ τον φόβιζε το γεγονός ότι δεν θα υπήρχε λόγος να απαγορευτεί ένα βιβλίο, γιατί δεν θα βρισκόταν άνθρωπος πρόθυμος να διαβάσει.
Ο Οργουελ φοβόταν εκείνους που θα μας στερούσαν την πληροφόρηση.
Ο Χάξλεϊ φοβόταν εκείνους που θα μας υπερπληροφορούσαν τόσο, ώστε να καταντήσουμε πλάσματα παθητικά και εγωιστικά.
Ο Οργουελ φοβόταν ότι η αλήθεια θα φυλασσόταν μυστική. Ο Χάξλεϊ φοβόταν ότι η αλήθεια θα πνιγόταν σε έναν ωκεανό σύγχυσης.
Ο Οργουελ φοβόταν ότι θα αναπτύσσαμε πολιτισμό υποτέλειας. Ο Χάξλεϊ φοβόταν ότι θα αναπτύσσαμε πολιτισμό κοινοτοπίας...
		1 .  
			Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
						- 
				nemo  
- Supreme poster 
Re: «Παγώνουν» και λοιπά ψέματα που τα κρατάει ο σύντροφος και διώχνει αλλού τα άλλα
NikosVy έγραψε:Τον Οργουελ τον φόβιζαν οι άνθρωποι που θα απαγόρευαν τα βιβλία. Τον Χάξλεϊ τον φόβιζε το γεγονός ότι δεν θα υπήρχε λόγος να απαγορευτεί ένα βιβλίο, γιατί δεν θα βρισκόταν άνθρωπος πρόθυμος να διαβάσει.
Ο Χάξλεϊ φοβόταν εκείνους που θα μας υπερπληροφορούσαν τόσο, ώστε να καταντήσουμε πλάσματα παθητικά και εγωιστικά.
Ο Οργουελ φοβόταν ότι η αλήθεια θα φυλασσόταν μυστική. Ο Χάξλεϊ φοβόταν ότι η αλήθεια θα πνιγόταν σε έναν ωκεανό σύγχυσης.
Ο Οργουελ φοβόταν ότι θα αναπτύσσαμε πολιτισμό υποτέλειας. Ο Χάξλεϊ φοβόταν ότι θα αναπτύσσαμε πολιτισμό κοινοτοπίας...
αμα νομιζεις οτι κατεχεις κατι ειναι χρεος σου να το αναδειξεις με οποιο τροπο
το να λες οτι εγω γνωριζω αυτο και σεις δεν δινετε σημασια ειναι μαμακια
τωρα στο θεμα και οι δυο ειχαν δικιο και οι δυο αποψεις ειναι σωστες
		0 .  
			το απόλυτο ένα  που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες 
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
						επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
- 
				Λαχουρένιος  
- Ultimate Stalker 
NikosVy έγραψε:Εγώ τήρησα την υπόσχεση που είχα δώσει από την αρχή: "Να μην σας ταράζω με αναλύσεις σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνούς Δικαίου, ιδιαίτερα για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο" (εκεί σας εντυπωσιάζει περισσότερο ο Κράχτης γιατί κάνετε πλάκα και δεν κουράζεστε με σκέψεις, γι αυτό αρκεστείτε σ' αυτά που σας γράφει).Τον Οργουελ τον φόβιζαν οι άνθρωποι που θα απαγόρευαν τα βιβλία. Τον Χάξλεϊ τον φόβιζε το γεγονός ότι δεν θα υπήρχε λόγος να απαγορευτεί ένα βιβλίο, γιατί δεν θα βρισκόταν άνθρωπος πρόθυμος να διαβάσει.
Να μας ταραξεις. Δεν σου εχουμε αφαιρεσει το δικαιωμα λογου

0 .  

- 
				NikosVy  
- Extreme poster 
Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Εγώ τήρησα την υπόσχεση που είχα δώσει από την αρχή: "Να μην σας ταράζω με αναλύσεις σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνούς Δικαίου, ιδιαίτερα για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο" (εκεί σας εντυπωσιάζει περισσότερο ο Κράχτης γιατί κάνετε πλάκα και δεν κουράζεστε με σκέψεις, γι αυτό αρκεστείτε σ' αυτά που σας γράφει).
Να μας ταραξεις. Δεν σου εχουμε αφαιρεσει το δικαιωμα λογου
Δεν είδα ποτέ να προκάλεσα συζήτηση, μόνο για ένα θέμα για συνοικέσιο του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ, προκάλεσε συζήτηση εδώ μέσα.
Στην ανάγκη πληρώστε κάποιους να κάνουν μια διαφημιστική συζήτηση, να πάρει χαμπάρι η Google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης, ότι κάτι συζητιέται εδώ, να μυριστεί και κάποιος απέξω να μπει να συζητήσει σοβαρά, εκτός από την πλάκα που έχει γίνει τόσο κουραστική με τα γνωστά μοτίβα...
ο Γιωργάκης
ο Κωστάκης
ο Κούλης
ο Μογγόλος
Σκασίλα μου για το "δικαίωμα λόγου" που δεν μου έχετε αφαιρέσει. Να γράψω για ποιον; Αφού επιζητείται συστηματικά η πλάκα.
Για το τί άφησε ο Θεοδωράκης, σαν τομή στην Ιστορία της Ελληνικής Μουσικής (αν υπάρχει όρος "Ελληνική Μουσική"); Που; Στα "Κοινωνικά" που τον κατέταξε ο συντονιστής του Περισσού;
Όχι, δεν κάνω δεήσεις στον Περισσό, να δώσουν άδεια για συζήτηση, μια και ο παγκοσμίως γνωστός μουσικοσυνθέτης και παράγοντας και πολιτικών ρευμάτων (άσχετα αν το ΚΚΕ έκανε κανιβαλισμό πάνω του με τα έργα του το 1974-1975), χαρακτηρίστηκε κακός με βαθμό κάτω του μετρίου στον έλεγχο του "Κομμουνιστή" που βαθμολογεί ο Περισσός. Εγώ δεν κάνω δεήσεις στον Περισσό.
Ανοίξτε εσείς σοβαρή συζήτηση για το τι συνάντησε, τι άλλαξε, τι είναι έντεχνη μουσική και τι δεν είναι, τι έφερε πάνω στα υπάρχοντα ρεύματα και στην Ιστορία (θα βρει το μπελά του ο άλλος αν τον συναντήσουν στο κτίριο του Λαού ("βρε δεν σου είπαμε τι να κάνεις"), θα τη διαβάσω τη συζήτηση να δω ότι είναι σοβαρή, όχι όπως καταδίκασαν κάποτε στην ΕΣΣΔ για μουσική τον Σοστακόβιτς,....
.... και μόνο τότε θα προσθέσω και εγώ κάτι. Διαφορετικά γράψτε για τον ... Κούλη.
		0 .  
			Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
						- 
				Λαχουρένιος  
- Ultimate Stalker 
- 
				vallon
- Supreme poster 
αγαμία

0 .  
			Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.