Οι δήμοι που καίγονται στη Β.Εύβοια είχαν απορρίψει απόφαση της ΡΑΕ για αιολικά πάρκα πριν 15 μέρες!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Οι δήμοι που καίγονται στη Β.Εύβοια είχαν απορρίψει απόφαση της ΡΑΕ για αιολικά πάρκα πριν 15 μέρες!

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Αύγ 2021, 15:17

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
vallon έγραψε:
να σου πω τσιράκι του γεραπετρίτη,
1. δεν συνιστά κίνητρο για παράνομες πράξεις το κέρδος;
2. εάν καούν οι δασικές εκτάσεις πολύ πιο εύκολα δεν φυτεύεις τις ανεμογεννήτριες που έβγαλες άδεια σαράντα μέρες πριν;
3, εσένα πως σου ακούγεται νεοφιλελεύθερη σαρανταποδαρούσα; βγάζει η τέρνα άδεια και μετά απο σαράντα μέρες ακριβώς καίγεται όλο το μέρος. πολύ τυχαίο ε;
4 την έκφραση follow the money την ΕΧΕΤΕ ακουστά εκεί στην ΣΥΓΓΡΟΥ;

Δηλαδη ενα γελοιο υποκειμενο σαν κι εσενα μπορει να γεμισει το διαδυκτιο με παπαριες οπως πχ
Η αντιπολιτευση και τα μικρα κομματα κερδιζουν απο την φθορα της κυβενησης απο τις πυθρκαγιες αρα κρυβονται πισω απο τις φωτιες
Η πχ οτι το λιγνιτικο λομπι κρυβεται πισω απο τις φωτιες τις οποιες αναψε για να φρεναρει τις ανεμογεννητριες μεσω Πολακη
Τις θεωριες του κωλου ειναι πολυ ευκολο να τις φτιαξει κανεις παλιοψεκα

μην αγχώνεσαι καλό μου τσιράκι του γεραπετρίτη,

κράτα λίγο την ψυχραιμία σου , θα σου χρειαστεί, τώρα που η κυβέρνηση καταρρέει νομίζω ότι είναι η καλύτερη ώρα να συζητήσουμε αν πρέπει να παραγγείλετε καμιά δημοσκόπηση από εκείνες που κάνετε παραγγελιά εσείς ..ξέρετε τώρα με τα ποσοστά "φουσκωμένα και τακτοποιημένα"...

:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Οι δήμοι που καίγονται στη Β.Εύβοια είχαν απορρίψει απόφαση της ΡΑΕ για αιολικά πάρκα πριν 15 μέρες!

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Αύγ 2021, 18:53

Πρόεδρος Κοινότητας Ροβιών: Η Εύβοια κάηκε επίτηδες για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες

Απίστευτες καταγγελίες έκανε στον αέρα του MEGA ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροβιών, Θοδωρής Κέρης.

«Η εικόνα είναι καμένη γη παντού. Το δύσκολο είναι από εδώ και μετά.

»Εμείς έχουμε παράπονα από την Πυροσβεστική, από την Πολιτεία, ότι δεν ήρθε κανένα εναέριο σκάφος.

»Πρέπει να μπει Εισαγγελέας στην υπόθεση, κάηκε ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου.

»Οικονομική καταστροφή σε όλους τους πολίτες. Η περιοχή ήταν πλούσια από τουρισμό και από αγροτικά. Όλα αυτά τελείωσαν».

«Το Μαξίμου έκαψε επίτηδες την Εύβοια. Δεν πέταξε ούτε αεροπλανάκι.

»Γιατί; Για να τη φυτέψουν, όπως όλη την Ελλάδα, ανεμογεννήτριες», κατήγγειλε.

«Δεν είμαι ειδικός, ξέρω ότι είμαι Πρόεδρος της Κοινότητας και ξέρω ότι ήμουν στην πρώτη γραμμή με μπουλντόζες στις αντιπυρικές ζώνες.

»Ορισμένα πληρώματα πυροσβεστικής μα είπαν πως έχουν εντολές να κοιτάμε και να μην μπαίνουμε μέσα, και να μας τραβάνε σέλφι.

»Δεν είναι όλοι πυροσβέστες έτσι, γιατί υπήρχαν κι εκείνοι που έδιναν το αίμα τους να σβήσουν τη φωτιά.

»Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα πάω σε δικηγόρο και να κάνω σαν κοινότητα να μπει Εισαγγελέας.

»Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, να καίει από τον Ευβοϊκό μέχρι το Αιγαίο, και να γυρνάει πάλι πίσω».

«Το ξέρω ότι μπορούν να μου κάνουν μηνύσεις, αλλά εγώ λέω την πραγματικότητα. Έχω απογοητευτεί», πρόσθεσε.

Το δάσος της Κοινότητας Ροβιών έχει καεί 100%, τόνισε ο κ. Κέρης.

«Ο μόνος που στάθηκε δίπλα μας ήταν ο κ. Τσαπουρνιώτης και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός», δήλωσε ο κ. Κέρης.

https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... tries.html

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Αύγ 2021, 18:59

Σημερα η εφημεριοδα Δημοκρατια ειχε δηλωση της Αγλαϊας Κισκούκη απο τις Ροβιες που εχει επιχειρηση στην περιοχη.

"Μας άφησαν να καούμε για να βάλουνε στα βουνά μας ανεμογεννήτριες. Πάνω από τα πτώματά μας θα περάσουν για να βάλουν ανεμογεννήτριες".

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Αύγ 2021, 19:10

Βίντεο-σοκ: Διοικητικός σύμβουλος έλεγε πως «θα κάψουν την Εύβοια» λόγω ανεμογεννητριών 10 μέρες πριν ξεσπάσει η φωτιά!

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί ένα βίντεο από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαντουδίου, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Λιαγκάκης, είχε προειδοποιήσει τότε ότι η αδειοδότηση ανεμογεννητριών από Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα επιφέρει στην περιοχή την πύρινη λαίλαπα

Σταράτες κουβέντες από έναν άνθρωπο που φαίνεται ότι πονάει τον τόπο του και δυστυχώς δικαιώθηκε πλήρως. Τώρα τον λόγο οφείλει να έχει η ελληνική δικαιοσύνη.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/Marka149133376/stat ... apsoyn-tin

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/p ... apsoyn-tin

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Αύγ 2021, 19:18

Εγινε ξεκαθαρο λοιπον ποιοι εργαλοΙΟποιουν τις φωτιες για να πετυχουν την μη εγκατασταση ανεμογεννητριων
Εγινε ξεκαθαρο ποιοι αποκομιζουν συμφερον απο τις φωτιες
Βουτυρο στο ψωμι των πολεμιων των ανεμογεννητριων οι φωτιες
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Αύγ 2021, 19:25

Φωτιά στην Εύβοια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι - «Είχαν σκοπό να μας κάψουν έκαναν καλά τη δουλειά τους!»

Οι κάτοικοι του Γερακιού εμφανίζονται οργισμένοι με τη διαχείριση, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για «πρόγραμμα να μας κάψουν».

«Το πρόγραμμα για να μας κάψουν είναι μακροχρόνιο» είπε, ειδικότερα, ένας κάτοικος της περιοχής στο Mega.

«Τα λεφτά που πήγαιναν στο δασαρχείο για να ανοιχτούν δασικοί δρόμοι και ζώνες, έφυγαν. Μας απαγόρευσαν να κόβουμε δέντρα και να κάνουμε αντιπυρικά. Τώρα σταμάτησαν να βάζουν τα πυροσβεστικά μέσα στο δάσος. Τα εναέρια μέσα τα έστελναν άλλου. Δεν μπορεί χθες στις Γούβες να είναι δύο αεροπλάνα και να ρίξουν 17 φορές» είπε, οργισμένος.

Ο ίδιος κατήγγειλε πως αξιωματούχος της Πυροσβεστικής υποσχόταν την αποστολή κι άλλων αεροσκαφών, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.

«Είχαν σκοπό να το κάψουν, έκαναν καλά τη δουλειά τους» κατέληξε.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/p ... ihan-skopo

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 09 Αύγ 2021, 19:30

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... aki-gamsai

βλεπω το βιντεακι και συγκινουμαι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Αύγ 2021, 20:33

denplirono έγραψε:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1008738_apisteyto-hiliades-neoi-se-club-tragoydane-mitsotaki-gamsai

βλεπω το βιντεακι και συγκινουμαι

ο μητσοτάκης έκανε μεγάλο λάθος να τα βάλει με τους πιτσιρικάδες
τους παππούδες μπορεί να τους εξαγοράσει, κάτι θα τους φ΄κόψει πρώτα στη σύνταξη και μετά θα τους δώσει ένα ξεροκόματο τους κάνει ότι θέλει.
τους πενηντάρηδες τους έχει καταστρέψει, σου λέει ότι θέλω τους κάνω κι αυτούς

τους πιτσιρικάδες όμως δεν μπορεί να τους κουλιαντρίσει με τίποτα...
από εκεί ξεκινάει και η πτώση του
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 09 Αύγ 2021, 20:53

Παίρνω μια τσάντα και περπατώ στο δρόμο
Τραγουδώ μια ωδή που την έχω ως νόμο
Τραγουδώ με ευλάβεια το ποιηματάκι
Φωνάζω δυνατά "γμσαι Μητσοτάκη"
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Αύγ 2021, 21:16

Να κάνουμε ένα μουσικό διάλειμμα να αποσυμφορηθεί λίγο το κλίμα; :D

ΚΑΙΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΧΤΙΖΩ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”