Επιμένουν οι νεοφίλ στην γνωστή πολιτική τους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Επιμένουν οι νεοφίλ στην γνωστή πολιτική τους

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Απρ 2015, 14:07

Εσύ άρχισες, που είπες το πόστ του συνοθήλευμα άστοχης βλακείας. Εντάξει κι εγώ πιστεύω οτι είναι λάθος τα περισσότερα, αλλά δεν το είπα έτσι.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 06 Απρ 2015, 14:10

Kauldron έγραψε:Εσύ άρχισες, που είπες το πόστ του συνοθήλευμα άστοχης βλακείας. Εντάξει κι εγώ πιστεύω οτι είναι λάθος τα περισσότερα, αλλά δεν το είπα έτσι.

α, να υποθέσω ότι η επιλεκτική όραση σου δεν σε άφησε να διαβάσεις το "κατά τα άλλα εμπρηστικός και συνήθως άστοχος" που έγραψε στο ποστ το οποίο απαντούσα, ε? :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Απρ 2015, 14:11

Εμπρηστικός είσαι. Για το άστοχος δεν ξέρω, αλλά δεν είναι και βαρύς χαρακτηρισμός.

Ούτε το εμπρηστικός είναι βρισιά. Δηλαδή πόσες φορές σ' έχουν μπανάρει και σου έγραφαν λόγο "εμπρηστικά σχόλια"? Σε βρίζανε?
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 06 Απρ 2015, 14:12

Kauldron έγραψε:Εμπρηστικός είσαι. Για το άστοχος δεν ξέρω, αλλά δεν είναι και βαρύς χαρακτηρισμός.

Α, είμαι και εμπρηστικός? Εντάξει χελωνάκο, κατάλαβα :s_cool
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 14:13

Kauldron έγραψε:
Στην Κύπρο ο Χριστόφιας το αντίστοιχο του ΚΚΕ δεν ήτανε?

Μάλλον αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται το ΑΚΕΛ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 14:16

Alkiviades έγραψε:Ρε το βλήμα, μου έχει κάνει κανονικό φάκελο :LoL: :LoL: :LoL:

Οχι ρε παπάρα, να το δείξεις αυτό για τον γκαπ. Φέρτο να το δούμε.

Και μιλάω για τις εκλογές του Ιανουαρίου, βλάκα. Πως είναι δυνατόν να έχω προβλέψει τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ τα αποτελέσματα των εκλογών του περασμένου Μάη, ρε ούφο?

Τι διάολο ρε πστ, όλα τα μένταλ κέησες του βόθρουμ εδώ μέσα κατέληξαν?

Μου πήρε λίγη περισσότερη ώρα να το βρω, αλλά νάτο :D

Ρε σεις ξεκολλάτε! Κάτι προσπαθούν να κάνουν τα μπαζόκια, δεν θα λύσουν όλα τα προβλήματα του τόπου εν μία νυκτί αλλά τες παν δείχνουν να το παλεύουν σε ορισμένους τομείς τουλάχιστον. Φυσικά, στους περισσότερους κάνουν απλώς αυτό που τους ΄λενε τα αφεντικά (τους) αλλά ακόμη κι έτσι, είναι μια ευχάριστη αλλαγή μια κυβέρνηση που κάνει κάτι, αντί να ξύνει τα συλλογικά @@ της 24/7

Και όσο κι αν ο Αρίστος έχει αναλάβει ρόλο κύριου υπεύθυνου damage control στη νεοπασοκική/νεονεοδημοκρατική συγκυβέρνηση που έχουμε τώρα, οφείλω να του αναγνωρίσω ότι τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θρυλικό νήμα (πρόκειται για αυτό με τα "σηκωμένα μανίκια" για όσους θυμούνται καλά) είχε μια στάση κόντρα στο last stand των λαμογιοπασόκων εκείνη την εποχή που τον τιμά. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους (ακόμη και τον... σκληροπυρηνικό δεκσιό Λουγκόζι που αποκαλούσε το Λοβέρδο σοβαρό :LoL: ). Εγώ πάντως στις ευρωεκλογές αναφερόμουν από την αρχή, για τις εθνικές δε γνωρίζω τι έγραψες, από ό,τι κατάλαβα στο facebook, γιατί από το βόθρο οι πιτσογλείφτες σε είχαν μπανάρει. Ε λοιπόν, για τις ευρωεκλογές έγραφες μεταξύ άλλων ότι η ρημάδ του μπάρμπα φώτη θα εξέλεγε ευρωβουλευτή και οι γέφυρες μαζί με το επάμ θα έπαιρναν ποσοστά έκπληξη ενώ δεν άγγιξαν καν τη μονάδα. Τι να κάνουμε τώρα, να βάλουμε τη γάτα μας να κλαίει; Εγώ αν έχω προβλέψει κάτι λάθος θα το παραδεχθώ, και μάλιστα με τα χίλια.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Απρ 2015, 14:19

Alkiviades έγραψε:
Kauldron έγραψε:Εμπρηστικός είσαι. Για το άστοχος δεν ξέρω, αλλά δεν είναι και βαρύς χαρακτηρισμός.

Α, είμαι και εμπρηστικός? Εντάξει χελωνάκο, κατάλαβα :s_cool

Με την καλή έννοια. Προσωπικά όταν βρίζεις εμένα, σκάω στα γέλια, αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο.

Σου είπα, συμφωνώ οτι η ανάλυση του Μπήξτε είναι τραγική (ειδικά εκεί που λέει "θα κατεβαίνουν εκατομμύρια και θα διαδηλώνουν υπέρ ΝΔ ΠΑΣΟΚ και Πέστροφες"). Αν είναι δυνατόν να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιοι ωστε να διαδηλώνουν υπέρ εκείνων που θα τους σκίσουν ακόμα χειρότερα απ' όσο θα τους σκίσει (αν τους σκίσει) ο Σύριζας.

mitsokollias έγραψε:
Kauldron έγραψε:
Στην Κύπρο ο Χριστόφιας το αντίστοιχο του ΚΚΕ δεν ήτανε?

Μάλλον αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται το ΑΚΕΛ.

Ως ΚΚΚ πάντως ξεκίνησε.
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 14:19

Το γαμήσατε και ψόφησε ρε μέντιουμς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 06 Απρ 2015, 14:20

Ε. ναι, σε σχέση με τον κουραζμένο της ραφήνας, ακόμη και το γκαπ έμοιαζε μια χαρά. Τελικώς βεβαίως όπως ακριβώς γράφω, έκανε αυτό που του είπαν τα αφεντικά του - δηλαδή για μία ακόμη φορά έπεσα μέσα :LoL: :LoL: :LoL:

Τέλος πάντων, να σημειώσω ότι σας αγαπάω όλους, ακόμη και τον πρήξτε και όταν σας μπινελικώνω, το κάνω με χαμόγελο και καλή διάθεση :D
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 14:21

Kauldron έγραψε:Ως ΚΚΚ πάντως ξεκίνησε.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ ως ΚΚΕ εσωτερικού ξεκίνησε ,δε σημαίνει κάτι.

Κομμουνιστικό κόμμα ,σημαίνει όλα εθνικοποιημένα. Απ τη στιγμή που αυτό βγαίνει από το πρόγραμμα κάποιου κόμματος ,τελειώνει το κομμουνιστικό ,ότι όνομα και να κρατήσει.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”