Ολόκληρος σύριζα 8 άτομα!!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ολόκληρος σύριζα 8 άτομα!!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Σεπ 2020, 14:07

pluton έγραψε:Tι μυαλά κουβαλάτε μωρέ, αυτά τους λέτε στις ΚΟΒες;

Αυτα λενε τα στοιχεια. Μπορει να μην συμφερουν το κομματικο σου αφηγημα αλλα ετσι ειναι

Aυγουστος του 2019 vs Φεβρουαριος του 2020

Λεσβος: Απο 9.615 στους 19.333
Σαμος: Απο 3.816 στους 7.765
Χιος: Απο 2.625 στους 5.782

https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/ ... eis-expres

https://www.ethnos.gr/ellada/54507_espa ... nisia-pics

Μεσα σε ενα εξαμηνο φερατε περισσοτερους απο οσους εφερε ο Τσιπρας σε 5 χρονια. Εσας ομως δεν σας νοιαζει το μεταναστευτικο, παρα μονο το αναδεικνυετε οσο ειστε αντιπολιτευση για να κερδισει ψηφους ο Μητσοτακης.

Τώρα από την Μόρια φεύγουν με το σταγονόμετρο για την ενδοχώρα, τότε άδειαζε αμέσως και καλωσορίζαμε τους επόμενους που έφταναν.

Oχι και με το σταγονομετρο, 11.000 εφερε ο Μηταρακης συμφωνα με δηλωση του ιδιου το τετραμηνο Απριλιος με Ιουλιος 2020

Ομως, η αισθητή αποσυμφόρηση των νησιών προκύπτει και από άλλα δεδομένα. Οι μεταφορές προς την ενδοχώρα στο τετράμηνο Απριλίου - Ιουλίου του 2020 ανήλθαν στις 11.000, χωρίς όμως να προχωρήσουμε σε δημιουργία νέων δομών στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αντίθετα, ο σχεδιασμός μας προβλέπει ότι 67 ξενοδοχεία που χρησιμοποιούνται για στέγαση μεταναστών θα κλείσουν εντός του έτους, περιορίζοντας τις δομές από 109 σε 32.

https://www.lesvospost.com/2020/08/85-67.html

Μαλιστα δεν τους βαζει σε κεντρα κρατησης αλλα σε ξενοδοχεια :D Και συμφωνα με την συμφωνια ΕΕ-Τουρκιας οσοι πανε στην ενδοχωρα δεν επιστρεφονται στην Τουρκια αλλα απευθειας στις χωρες προελευσης.

Γιατι η ΝΔουλα εφερε τους ''εισβολεις'' στην ενδοχωρα συνελληνα? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Σεπ 2020, 14:19

Σε τίποτα δεν απάντησες απλά μαστόρεψες τους αριθμούς ....

Γιατι η ΝΔουλα εφερε τους ''εισβολεις'' στην ενδοχωρα συνελληνα?

εισβολείς χωρίς '' '' σύντροφε ... πάντως την συμφωνία για να μη μπορούν να επιστραφούν όσοι πάνε στην ενδοχώρα την έκανε ο αριστερός Τσίπρας και σπίτια τους νοικιάζουν οι αριστερότατοι (βλέπε Παπαδημούλης).

Εγώ είμαι υπέρ όσων είναι στην ενδοχώρα στο μάντρωμα σε δομές (σου έγραψα ποιες δομές προτιμώ)... προσωπικά έχω σπίτια στα οποία ποτέ δεν βάζω μέσα λαθρομετανάστες, τώρα με παρακαλάνε κάτι κελεμπίες να τους νοικιάσω και δεν το συζητώ καν.

Δανία, Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία και Γερμανία προσφέρουν εκατοντάδες σκηνές, κουβέρτες, κιτ για το χειμώνα και υπνόσακους σε άμεση απάντηση της Ελλάδας για επιπλέον βοήθεια, όσον αφορά τη Μόρια.

https://www.news247.gr/kosmos/i-eyropai ... 29017.html

Τὸ "δικαίωμα" τοῦ μετανάστη νὰ πάη ὅπου θέλει, ΔΕΝ εἶναι ίσχυρότερον ἀπὸ τὸ δικαίωμα τοῦ γηγενοῦς νὰ ζῆ ἀσφαλῆς στὴν χῶρα του!
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Σεπ 2020, 21:08

pluton έγραψε:εισβολείς χωρίς '' '' σύντροφε ... πάντως την συμφωνία για να μη μπορούν να επιστραφούν όσοι πάνε στην ενδοχώρα την έκανε ο αριστερός Τσίπρας και σπίτια τους νοικιάζουν οι αριστερότατοι (βλέπε Παπαδημούλης).

Εγώ είμαι υπέρ όσων είναι στην ενδοχώρα στο μάντρωμα σε δομές (σου έγραψα ποιες δομές προτιμώ)... προσωπικά έχω σπίτια στα οποία ποτέ δεν βάζω μέσα λαθρομετανάστες, τώρα με παρακαλάνε κάτι κελεμπίες να τους νοικιάσω και δεν το συζητώ καν.

H αποψη οτι οι μεταναστες ειναι ''εισβολεις'' ειναι προσωπικη σου αποψη οχι αποψη της ΝΔ. Παρ'ολα αυτα στηριζεις την ΝΔ. Αυτο αποδεικνυει ποσο προσχηματικα ειναι αυτα που λες και εκπορευονται απο κομματικο φανατισμο και οχι απο ενδιαφερον για την χωρα.

Η αποψη σου του προεδρου ειναι αυτη

Ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, προς μεγάλη ικανοποίηση του κεντρώου ακρωτηρίου της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ανέφερε εκτός κειμένου, ότι «οι πρόσφυγες μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Ετσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και για το πως οι πρόσφυγες μπορεί να απορροφηθούν στη χώρα μας, για το που πρέπει να πάνε και πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες.».

iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/kent ... tanasteysi

που στην ουσια ειναι ιδια με την θεση του Τσιπρα, αλλα κανεις τα στραβα ματια στον Μητσοτακη γιατι το βλεπεις οπαδικα. Δεν σε νοιαζει το μεταναστευτικο αλλα το να κανεις αντιπολιτευση υπερ της ΝΔ.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 15 Σεπ 2020, 08:17

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:εισβολείς χωρίς '' '' σύντροφε ... πάντως την συμφωνία για να μη μπορούν να επιστραφούν όσοι πάνε στην ενδοχώρα την έκανε ο αριστερός Τσίπρας και σπίτια τους νοικιάζουν οι αριστερότατοι (βλέπε Παπαδημούλης).

H αποψη οτι οι μεταναστες ειναι ''εισβολεις'' ειναι προσωπικη σου αποψη οχι αποψη της ΝΔ. Παρ'ολα αυτα στηριζεις την ΝΔ. Αυτο αποδεικνυει ποσο προσχηματικα ειναι αυτα που λες και εκπορευονται απο κομματικο φανατισμο και οχι απο ενδιαφερον για την χωρα.

Η αποψη σου του προεδρου ειναι αυτη

Ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, προς μεγάλη ικανοποίηση του κεντρώου ακρωτηρίου της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ανέφερε εκτός κειμένου, ότι «οι πρόσφυγες μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Ετσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και για το πως οι πρόσφυγες μπορεί να απορροφηθούν στη χώρα μας, για το που πρέπει να πάνε και πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες.».

iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/kent ... tanasteysi

που στην ουσια ειναι ιδια με την θεση του Τσιπρα, αλλα κανεις τα στραβα ματια στον Μητσοτακη γιατι το βλεπεις οπαδικα. Δεν σε νοιαζει το μεταναστευτικο αλλα το να κανεις αντιπολιτευση υπερ της ΝΔ.

Σε όλους τους τόνους και όλες τις εντάσεις έχω πει στα ούμπαλά μου η ΝΔ... Δεν μπορείς να φανταστείς άνθρωπο που να μη είναι ενταγμένος σε κόμμα;

Είδες τι κάνει το ΚΚΕ στο μυαλό του ανθρώπου;

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι με το ΚΚΕ αν οι απόψεις του συμφωνούν με τις δικές μου και το είδες αυτό που χειροκρότησα τις θέσεις του Ραν ταν πλαν και του Adminović.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Σεπ 2020, 16:54

pluton έγραψε:
Σε όλους τους τόνους και όλες τις εντάσεις έχω πει στα ούμπαλά μου η ΝΔ... Δεν μπορείς να φανταστείς άνθρωπο που να μη είναι ενταγμένος σε κόμμα;

Είδες τι κάνει το ΚΚΕ στο μυαλό του ανθρώπου;

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι με το ΚΚΕ αν οι απόψεις του συμφωνούν με τις δικές μου και το είδες αυτό που χειροκρότησα τις θέσεις του Ραν ταν πλαν και του Adminović.

Μπορω, αλλα σιγουρα δεν εισαι εσυ τετοια περιπτωση. Εισαι βαμμενος ΝΔ.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Σεπ 2020, 01:25

8 ειναι πολλα....2 και πολυ τους πεφτει
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”