denplirono έγραψε:η ζωη προχωραει μπροστα. δεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη αλλα ατομικη. οποιος φοβαται να μεινει σπιτι οποιος δεν φοβαται ας ζησει ελευθερος. αυτα τα φασιστικα αλλου ομως.....να χασω το προστοζην μου για να ειναι ασφαλης ο γεροντας 90 χρονων, βρε δεν πατε στον κορακα λεω εγω.....εγω θα κανω αυτο που θελω εγω και το ιδιο ας κανει και ο γεροντας....οπως ΔΕΝ εχουμε συλλογικη περιουσια αλλα ατομικη, ετσι ειναι και με την κορονοπαπαρια. Ο καθενας μονος του, οποιος φοβαται να μην βγει απο το σπιτι θα πεθανει ρεεεεε
Το θεωρώ απίθανο να πάμε σε καθολικό λοκνταουν αν και τα πράγματα είναι χειρότερα από την πρώτη φόρα. Τον Μάρτιο με 10 κρούσματα σε όλη την Ελλάδα και έκλεισαν τα πάντα. Τώρα έχουμε 100 κρούσματα την ημέρα και η ζωή συνεχίζεται απλά φοράμε μάσκες.
Αυτό σημαίνει ότι η οικονομία δεν σηκώνει δεύτερο γενικό λοκνταουν. Αλλιώς θα το είχαν κάνει ήδη.
Τίποτα θα μας αφήσουν χύμα και όποιος ζήσει έζησε,όποιος πεθάνει πέθανε και θα το ονομάσουν
ανοσία αγέλης.
Εντάξει και μεταξύ μας τώρα δε γίνεται να ζούμε μια ζωή σε καραντίνα μέχρι κι αν βρεθεί κάποιο εμβόλιο.
Θα μάθουμε να ζούμε μαζί με τον ιό και ό,τι γίνει.
denplirono έγραψε:εγω δεν εκανα εκλογες για να κυβερναει ο τσιορδας και ο καθε γιατρος εμπορος παντως.....πολιτικους ψηφισαμε και εμποροι ιατρικων ειδων κυβερναμε...οχι σοβαρα, ειναι κυβερνηση αυτη;
ΥΓ:ευλογια Κυριου που μας κυβερνανε οι ημιτρελοι της νδ και οχι οι προδοτες και οι ολοσχερως τρελοι του Συριζα που λενε να παρει και αλλα μετρα η κυβερνηση
Εντάξει ρε φίλε τώρα. Δεν είναι γιατροί οι πολιτικοί. Πού να ξέρουν και αυτοί από ιούς και επιδημίες; Οι γιατροί εισηγούνται και οι πολιτικοί παίρνουν τις αποφάσεις.