και κατι αλλο οι χειροτεροι φασιστες ειναι οι αριστεροι και οι κομμουνιστες
προσεξε τωρα τι θα γραψω ενας κομμουνιστης που θα ειναι και εθνικιστης δηλαδη να βαζει
την πατριδα του πανω απο ολα δεν ειναι φασιστας αλλα πατριωτης (αλλο τα οικονομικα)
πχ να στο κανω λιανα εχεις ακουσει φανταζομαι κομμουνιστες να λενε πως οταν ερθει η ωρα μας
θα σφαζουμε οποιον μας αντισταθει Ναι; ή ου; δεν ειναι φασισμος αυτο;
ο φασισμος λοιπον δεν ειναι τιποτα αλλο παρα η επιβολη μιας γνωμης πανω σε αλλους
αυτος ειναι ο φασισμος και αρα ο φασιστας και ο κομμουνιστης ειναι και το αυτο ενα
δεν συμφωνω σε πολλα με τον φασισμο αλλα ουτε και σε πολλα με τον κομμουνισμο
πιστευω ομως σε μερικο ολοκληρωτισμο που με κανει ολιγον φασιστα και ολιγον κομμουνιστη
Πολιτικάντηδες
-
nemo
- Supreme poster

Re: Πολιτικάντηδες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
denplirono
- Extreme poster

αυτο που ειπε....
Σταϊκούρας: Καμία σκέψη για μείωση μισθών και συντάξεων στο Δημόσιο
https://www.newsit.gr/oikonomia/staikou ... o/3035344/
μεταφραση. Δεν εχουμε σκεψεις, αλλα αν χρειαστει.....οποτε δεν δεσμευομαστε κιολας οτι ΔΕΝ θα γινει....
Σταϊκούρας: Καμία σκέψη για μείωση μισθών και συντάξεων στο Δημόσιο
https://www.newsit.gr/oikonomia/staikou ... o/3035344/
μεταφραση. Δεν εχουμε σκεψεις, αλλα αν χρειαστει.....οποτε δεν δεσμευομαστε κιολας οτι ΔΕΝ θα γινει....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
nemo
- Supreme poster

ειδα παπακι με ενα τυπο που φορουσε αυτες τις μασκες που βαζουν οι βαφείς
και εμοιαζε με ουφο - ενα ποσοστο ελ επρεπε να τους παρει ο ιος στην αγκαλια του
και εμοιαζε με ουφο - ενα ποσοστο ελ επρεπε να τους παρει ο ιος στην αγκαλια του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
denplirono
- Extreme poster

nemo έγραψε:ειδα παπακι με ενα τυπο που φορουσε αυτες τις μασκες που βαζουν οι βαφείς
να τον πεις να τον κοιταξει γιατρος. με 2 κρουσματα πανελλαδικα, εχει φαει παραμύθα και προπαγανδα, την μασαει και την κανει και ταραμα αμα λαχει να ουμε
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
pluton
- Supreme poster

ΣΥΡΙΖA: «Μένουμε Όρθιοι» με σχέδιο 13,4 δισ. ευρώ
https://www.tovima.gr/2020/05/25/politi ... -dis-eyro/
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
denplirono
- Extreme poster

pluton έγραψε:
ΣΥΡΙΖA: «Μένουμε Όρθιοι» με σχέδιο 13,4 δισ. ευρώ
https://www.tovima.gr/2020/05/25/politi ... -dis-eyro/
εγω αν ημουν τσιπρας θα ελεγα, 5 λεξεις και θα γινουν πρωθυπουργος
ποιες ειναι αυτες οι 5 λεξεις;
"Να γίνουν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι"

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Δείτε τι πήγε και είπε ο άνθρωπος!
Άδωνις: "Στον καπιταλισμό, το να πέφτουν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι φυσικό. Αλλά όχι στον δημόσιο τομέα. Στο καπιταλιστικό σύστημα οι μισθοί στον δημόσιο τομέα δεν μπορούν να μειωθούν." ...
Έλα Παναγιά μου πως είχαν την εντύπωση ότι ο καπιταλισμός ευνοεί τον ιδιωτικό τομέα και εκεί αυξάνονται οι καλοπληρωμένοι εργαζόμενοι....
Αυτοί είναι σε θέση να σου πουν με τον πιο φυσιολογικό τρόπο την μεγαλύτερη κοτσάνα.
Άδωνις: "Στον καπιταλισμό, το να πέφτουν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι φυσικό. Αλλά όχι στον δημόσιο τομέα. Στο καπιταλιστικό σύστημα οι μισθοί στον δημόσιο τομέα δεν μπορούν να μειωθούν." ...
Έλα Παναγιά μου πως είχαν την εντύπωση ότι ο καπιταλισμός ευνοεί τον ιδιωτικό τομέα και εκεί αυξάνονται οι καλοπληρωμένοι εργαζόμενοι....
Αυτοί είναι σε θέση να σου πουν με τον πιο φυσιολογικό τρόπο την μεγαλύτερη κοτσάνα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».