Λαχουρένιος έγραψε:Δεν με ενοχλει που γραφεις, με ενοχλει που επειδη εχεις διαφορες με τον Αριστο και κανα δυο ακομα γινεσαι εριστικος με ολους τους υπολοιπους χωρις να σε εχουν ενοχλησει.
Ειναι η τελευταια φορα που προσπαθω να σου μιλησω λες και εισαι homo sapiens. Αν συνεχισεις να διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου, να ειρωνευεσαι και να μου γραφεις ασχετα θα αναγκαστω να σε αντιμετωπισω οπως κατι Αριστους, Πλουτονες κοκ.
Όταν γράφεις, να διαβάζεις αυτά που έγραψες. Αν δεν σου αρέσουν, να τα διορθώνεις. Όχι να τα βάζεις με τον NikosVy.
Λαχουρένιος έγραψε: η μονη ρεαλιστικη λυση ειναι να τα βρουν μαζι της στο τραπεζι των διαπραγματευσεων ...
Λαχουρένιος έγραψε:δεν διατυπωνω προσωπικες μου αποψεις.
Τώρα για τις απειλές σου αν θα με βάλεις στην ίδια μοίρα με τον Πλούτωνα και τον Αρίστο, απλά σου επισημαίνω ότι "ό,τι σημαντικό για την ΑΟΖ εγώ το έχω γράψει εδώ μέσα και γράφω λίγα ακριβώς για να μην θίξω το γενικό πνεύμα που κυριαρχεί εδώ με θέματα για τα τετριμμένα. Γράφω αλλού".
Οπότε κάνε ότι θέλεις με τις απειλές σου. Δεν ήρθα εδώ μέσα για να πιάσω φίλους.