250-300€ για ολιγόωρη απασχόληση τρεις ή τέσσερις ημέρες την εβδομάδα ειναι σουπερ ντουπερ
Οι πολυεθνικες και παλι εδειξαν το κοινωνικο τους προσωπο
Να γιατί ο Μπουμπουκος μίλησε για 200 ευρώ μισθο
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Re: Να γιατί ο Μπουμπουκος μίλησε για 200 ευρώ μισθο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
mixaliss
- Rookie poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:ΕΙναι προφανες οτι ειναι ενα hoax που αναπαραγεται επι χρονια
Πραποιημενη ειδηση που εμφανιζεται ξανα και ξανα ως νεα
ΥΠαρχουν ιδια δημοσιευματα του 2013 του 2014 του 2015 του 2016 του 2017 του 2018 του 2019 του 2020 ολα αναφερουν ακριβως την ιδια παπαρια τις ιδιες εταιρειες και ολα εχουνως πηγη τελικα το Βημα
Και γω Hoax πίστευα οτι είναι. Τελικά υπάρχει κάποιος κόκκος αλήθειας όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Προκειται για υπαρκτό άρθρο του βήματος με ημερομηνία Μαρτίου του 2013.
https://www.tovima.gr/2013/03/03/politi ... endysoyme/
0 .
-
mixaliss
- Rookie poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:250-300€ για ολιγόωρη απασχόληση τρεις ή τέσσερις ημέρες την εβδομάδα ειναι σουπερ ντουπερ
Οι πολυεθνικες και παλι εδειξαν το κοινωνικο τους προσωπο
με αυτά που ζητούσαν απλά απέδειξαν οτι είναι εταιρίες τις πλάκας.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

ΩRIΩNAS7 έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ουστ εσύ συριζανθελάκο. Όταν ξεκινήσει η επένδυση μέσα στη χρονιά θα πεις μπράβο; Γιατί φαντάζομαι είσαι υπέρ του να ανέβει το ΑΕΠ.
Ποια επένδυση; Αυτή με τους απατεώνες από το Χόλιγουντ, με την οποία γελάει όλη η Ευρώπη;
Καλά για το ελληνικό δεν το συζητάμε.
Απο το μπουλντόζες την πρώτη εβδομάδα, πήγαμε στο Σεπτέμβρη, από τον Σεπτεμβρη στις γιορτές. Από τις γιορτές τις πρώτες μερες μετά τις γιορτές και τώρα κάτι λένε για Μάρτιο.
Έλα ρόμπες, μαζευτείτε
Και δεν είμαι συριζαιος. Έχω τσακωθεί τόσες φορές εδώ μέσα με τον Αρίστο, για τις μαλακιες του συριζα.
Όσο για τον ανθέλληνας, είναι κωμικοτραγικό εσύ να αποκαλείς έτσι εμένα. Ψηφίζεις έναν ελλαδέμπορο, ο οποίος διαπλέκεται με το πιο διεφθαρμένο κόμμα της νεοελληνικής ιστορίας, που έχει ξεπουλήσει τα πάντα (μέχρι και την εθνική κυριαρχία με τα μνημόνια), που λαϊκιζει και συναναστρέφεται με απατεώνες, διεθνώς γνωστούς.
Ε εντάξει. Πολλά γέλια
Για σου ρε πατριώταρε
Είσαι κι εσύ στους "δεν είμαι σύριζα αλλά". Γνωστή κατηγορία. Εξαιτίας τους προδόθηκε η Μακεδονία. Τώρα προσπαθεί ο Κυριάκος να μαζέψει τα σπασμένα, όσο μπορεί.
Τώρα το να εγκαλείς έναν από τους μεγαλύτερους πατριώτες της μεταπολίτευσης με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, που υπό την υπηρεσία του Σαμαρά βοήθησε στο να ανακτήσει η Ελλάδα εθνική κυριαρχία, με υπερβαίνει. Ψήφιζε τσούπρες και κοτζιάδες εσύ. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας να είναι η χώρα σε μια ευθεία πορεία μπροστά.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
ΩRIΩNAS7
ΠΗΞΤΕ έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ποια επένδυση; Αυτή με τους απατεώνες από το Χόλιγουντ, με την οποία γελάει όλη η Ευρώπη;
Καλά για το ελληνικό δεν το συζητάμε.
Απο το μπουλντόζες την πρώτη εβδομάδα, πήγαμε στο Σεπτέμβρη, από τον Σεπτεμβρη στις γιορτές. Από τις γιορτές τις πρώτες μερες μετά τις γιορτές και τώρα κάτι λένε για Μάρτιο.
Έλα ρόμπες, μαζευτείτε
Και δεν είμαι συριζαιος. Έχω τσακωθεί τόσες φορές εδώ μέσα με τον Αρίστο, για τις μαλακιες του συριζα.
Όσο για τον ανθέλληνας, είναι κωμικοτραγικό εσύ να αποκαλείς έτσι εμένα. Ψηφίζεις έναν ελλαδέμπορο, ο οποίος διαπλέκεται με το πιο διεφθαρμένο κόμμα της νεοελληνικής ιστορίας, που έχει ξεπουλήσει τα πάντα (μέχρι και την εθνική κυριαρχία με τα μνημόνια), που λαϊκιζει και συναναστρέφεται με απατεώνες, διεθνώς γνωστούς.
Ε εντάξει. Πολλά γέλια
Για σου ρε πατριώταρε
Είσαι κι εσύ στους "δεν είμαι σύριζα αλλά". Γνωστή κατηγορία. Εξαιτίας τους προδόθηκε η Μακεδονία. Τώρα προσπαθεί ο Κυριάκος να μαζέψει τα σπασμένα, όσο μπορεί.
Τώρα το να εγκαλείς έναν από τους μεγαλύτερους πατριώτες της μεταπολίτευσης με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, που υπό την υπηρεσία του Σαμαρά βοήθησε στο να ανακτήσει η Ελλάδα εθνική κυριαρχία, με υπερβαίνει. Ψήφιζε τσούπρες και κοτζιάδες εσύ. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας να είναι η χώρα σε μια ευθεία πορεία μπροστά.
Αααααα.. Τρολ Εισια.
.gif)
Ασταδιαλα... Και νόμιζα ότι τα εννοούσες.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

ΩRIΩNAS7 έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Είσαι κι εσύ στους "δεν είμαι σύριζα αλλά". Γνωστή κατηγορία. Εξαιτίας τους προδόθηκε η Μακεδονία. Τώρα προσπαθεί ο Κυριάκος να μαζέψει τα σπασμένα, όσο μπορεί.
Αααααα.. Τρολ Εισια.
Ασταδιαλα... Και νόμιζα ότι τα εννοούσες.
Άλλο και τούτο. Όχι, δεν είμαι τρολ, πιο πολύ οι δικές σου απόψεις "σηκώνουν" το να ρωτήσω αυτό για σένα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
-
nemo
- Supreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:ΕΙναι προφανες οτι ειναι ενα hoax που αναπαραγεται επι χρονια
ΥΠαρχουν ιδια δημοσιευματα του 2013 του 2014 του 2015 του 2016 του 2017 του 2018 του 2019 του 2020 ολα αναφερουν ακριβως την ιδια παπαρια τις ιδιες εταιρειες και ολα εχουνως πηγη τελικα το Βημα
Έχεις δίκιο. Είναι hoax.
Από τις σπάνιες φορές, αλλά έχεις δικιο
oxi re μην παφτεις στο επιπεδο του !!!!
ας ειναι αλλα μου το χαλασατε τωρα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

nemo έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Έχεις δίκιο. Είναι hoax.
oxi re μην παφτεις στο επιπεδο του !!!!ας ειναι αλλα μου το χαλασατε τωρα
Tιναφτορε
0 .
nrg wrote:
nrg wrote:
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

nemo έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Έχεις δίκιο. Είναι hoax.
oxi re μην παφτεις στο επιπεδο του !!!!ας ειναι αλλα μου το χαλασατε τωρα
Tιναφτοςρε
0 .
nrg wrote:
nrg wrote:
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΩRIΩNAS7 έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:ΕΙναι προφανες οτι ειναι ενα hoax που αναπαραγεται επι χρονια
Έχεις δίκιο. Είναι hoax.
Και να είναι δε θα χάλαγε κανέναν εργοδότη να είχε υπαλλήλους με 300 ευρώ μισθό και 240ωρο το μήνα.
Κρυφός τους πόθος βέβαια είναι να τους είχαν στο τζάμπα αλλά ας όψεται η κουφάλα η κοινωνία που δε νιώθει το πόσο βασανίζονται κατά το επιχειρείν.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.