Μαγικές σταδιοδρομίες
-
itteithe
- Extreme poster

Re: Μαγικές σταδιοδρομίες
Άσχετο, η κυβέρνηση δεν εκλέγεται από τον λαό, αλλά από το κοινοβούλιο. Οι υποψήφιοι υπουργοί μπορεί να μην είναι απαραίτητα βουλευτές εκλεγμένοι απ' τον λαό. Βέβαια, είθισται όσοι υπουργοί ή υφυπουργοί είναι εξωκοινοβουλευτικοί, να διορίζονται βάση βιογραφικού, αν και δεν υπάρχει νομικά κάτι δεσμευτικό γι αυτό (αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό - οι έχοντες καλύτερες νομικές γνώσεις ας μας διαφωτίσουν).
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
ΩRIΩNAS7
pluton έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Δηλαδή για την πρωθυπουργό της Νορβηγίας, η οποία ξεκίνησε ως ταμίας, τι θα γράψεις;
Κάτι απαξιωτικές μαλακίες είπε και ο φασιστας υπουργός εσωτερικών της Εσθονίας και τώρα η Εσθονία ρεζιλενένη ζητάει συγνώμη.
Κάποια στιγμή αυτές οι απαξιωτικές ρητορικές και τοποθετήσεις, ακραιφνώς ακροδςξιές, πρέπει να σταματήσουν.
Ρε πάτε καλά εδώ μέσα;
Δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ή να γίνει υπουργός μια γυναίκα επειδή υπήρξε καθαρίστρια, ταμίας, κομμώτρια ή οτιδήποτε πέρα από δικαστικός, δικηγόρος, δημοσιοκάφρος και όλα αυτά τα σχετικα;
Εν τω μεταξύ είδαμε και τις ικανότητες όλων αυτών. Σκατα τα έχουν κάνει μέχρι τώρα.
ΩRIΩNA παιδί μου κάνε ένα κρύο ντουζ να συνέλθεις.... συγκρίνεις την Νορβηγία που ότι συμβεί έχει να κάνει μόνο με ικανότητες και την Ελλάδα με το άκρως πελατειακό καθεστός της;
Αλλά αντ άλλων. Πουθενά δεν έγινε σύγκριση. Ότι υπάρχει προηγούμενο, ανέφερα και μάλιστα πιο ηχυρό, αφού είναι σε μια χώρα πρότυπο σαν την Νορβηγία. Το ότι οι ακροδεξιοί, παντού, νομίζετε ότι καθαρήστριες και και ταμίες δεν μπορούν να γίνουν βουλευτίνες, υπουργοί, πρωθυπουργοί και πρόεδροι, είναι ενδεικτικό της νοσηρής οπτικής που έχετε για τον κόσμο.
pluton έγραψε:
ΩRIΩNA προσελήφθει καθαρίστρια και βρέθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Το που ήταν καθαρίστρια δεν με ενδιαφέρει και δεν ασχολήθηκα με αυτό. Ούτε κι εσυ, μέχρι τωρα
pluton έγραψε: ΩRIΩNA όταν έγινε υπουργός απλά διορίστηκε....
Μα οι υπουργοί διορίζονται. Που είναι το κακό;
pluton έγραψε:
ΩRIΩNA όταν έβαλε (με κομματική υπόδειξη) για Δήμαρχος έπιασε μια από τις τελευταίες θέσεις.
Αυτό τι το κακό έχει; Γιατί γίνεται θέμα; Η οργή για την συμφωνία των Πρεσπών εκφράστηκε στο πρόσωπό της.
pluton έγραψε:
ΩRIΩNA μετά την αποτυχία της έδωσαν το κομματικό δακτυλίδι η ψήφος των τελευταίων εκλογών (το 32% ήταν η αντιδεξιά βλακεία των Ελλήνων).....
Και πάλι γιατί αυτό είναι κακό; Επειδή υπήρξε καθαρίστρια; Και το κόμμα με το οποίο εξελέγει η πρωθυπουργός της Νορβηγίας, μια ταμία επέλεξε για επικεφαλή. Και κέρδισε. Οπότε που είναι το πρόβλημα.
pluton έγραψε:
ΩRIΩNA για ποιο εκλέγειν και εκλέγεσθαι μου μιλάς δεκάδες χιλιάδες εργάτες καθαριότητας γιατί δεν τους πρότειναν για βουλευτές και δεν τους τοποθέτησαν υπουργούς;
Εγώ διαβάζω ότι υπάρχει σχέση Νοτοπούλου - Στέλιος Παππάς - Νίκος Παππάς....
Ο Νίκος Σωτηρόπουλος, μέλος του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει την «αξιοκρατια» της Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Όλη η αξιοκρατία κ η οικονομική εξέλιξη στην Ελλάδα του σύριζα σε μια φωτογραφία. Μαμά Νοτοπούλου: Σύντροφος του Στέλιου Παππά, μπαμπά του Υπουργού.
Κατερίνα Νοτοπούλου Καθαρίστρια μισθός 600€ Διευθύντρια Γραφείο ΠΘ 2.500€ Υπουργός 8.500€ Μόλις σε 3,5χρόνια».
https://www.fimes.gr/2018/09/notopoulou ... os-pappas/
Αυτό είναι θέμα αξιοκρατίας. Ομως όπως είδα , βάσει των όσων λέγατε, δεν ήταν το θέμα σας η αξιοκρατία. Το θέμα σας ήταν ότι μια καθαρίστρια έγινε υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης
υποψήφια Δήμαρχος και τώρα βουλευτής.
Άρα το θέμα σας είναι ότι ήταν καθαρίστρια.
Βουλευτής έγινε εξαιτίας της ψήφου του ελληνικού λαού. Μια καθαρίστρια δνε επιτρέπεται να γίνει βουλευτής; Δεν έχει αυτό το δικαίωμα ως πολίτης αυτής της χώρας; Επίσης υφυπουργος έγινε επειδή το κόμμα που επιλέχθηκε από τον λαό για να κυβερνήσει, έχρισε την συγκεκριμένη. Αν αυτή η επιλογή έγινε αναξιοκρατικά ή όχι, είναι άλλο θέμα και είναι ουσιαστικό θέμα μάλιστα.
Οχι το ότι υπήρξε καθαρίστρια.
Τέτοιες μαλακίες είπε και το μπαζο ο ακροδεξιός υπουργός εσωτερικών της Εσθονίας και μετά πρόεδρος και πρωθυπουργός της Εσθονίας, με κατεβασμένα κεφάλια ζήτησαν επισήμως συγνώμη ταπεινωμένοι.
Τώρα να μιλάει για αναξιοκρατία ένα στέλεχος της νδουλας, η οποία είναι γνωστή για την αναξιοκρατία και τον βυσματικός τρόπο με τον οποίο κάνει διορισμούς, δεν είναι λάθος, αλλά είναι ταυτόχρονα και υποκριτικό. Ειδικά μετά από τόσους βυσματικός διορισμούς που έγιναν τον τελευταίο καιρό και επανεξέθεσαν την νδουλα. Το να έχει κάποιος double standards είναι υποκρισια και χάνει οποίο κι οσο δίκιο να έχει.
Άσε λοιπόν τα μπιφτεκογυρίσματα για αναξιοκρατία. Ας το λέγατε από την αρχή. Το θέμα σας ήταν ότι ξεκίνησε από καθαρίστρια.
0 .
-
ΩRIΩNAS7
Οργισμένος έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Δηλαδή για την πρωθυπουργό της Νορβηγίας, η οποία ξεκίνησε ως ταμίας, τι θα γράψεις;
Κάτι απαξιωτικές μαλακίες είπε και ο φασιστας υπουργός εσωτερικών της Εσθονίας και τώρα η Εσθονία ρεζιλενένη ζητάει συγνώμη.
Κάποια στιγμή αυτές οι απαξιωτικές ρητορικές και τοποθετήσεις, ακραιφνώς ακροδςξιές, πρέπει να σταματήσουν.
Ρε πάτε καλά εδώ μέσα;
Δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ή να γίνει υπουργός μια γυναίκα επειδή υπήρξε καθαρίστρια, ταμίας, κομμώτρια ή οτιδήποτε πέρα από δικαστικός, δικηγόρος, δημοσιοκάφρος και όλα αυτά τα σχετικα;
Εν τω μεταξύ είδαμε και τις ικανότητες όλων αυτών. Σκατα τα έχουν κάνει μέχρι τώρα.
Ποιο εκλεγειν και εκλεγεσθαι ρε συ;
Με τι προσοντα ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ (δεν την εξελεξε κανενας);;;;;
Η π-θ της φιλανδιας ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ. ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Σανο τρως;
Και ποιος της έθεσε την πρώην ταμία επικεφαλή κόμματος που διεκδικεί εξουσία; Ο λαός ή το κόμμα της; Με τι προσόντα την έθεσαν επικεφαλή; Έτσι για να ακολουθήσω την ρητορική σου.
Η αναφορά μου στο εκλεγείν και εκλέγεσθαι έχει να κάνει με το ότι την ψέγετε επειδή έγινε ΚΑΙ βουλευτής. Είχε ή δεν είχε τέτοιο δικαίωμα;
Οχι δεν τρώω. Αν έτρωγα θα ψηφίζαμε τα ίδια. Οπότε συνέχισε την μάσα. Μην σε διακόπτω.
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Ποιο εκλεγειν και εκλεγεσθαι ρε συ;
Με τι προσοντα ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ (δεν την εξελεξε κανενας);;;;;
Η π-θ της φιλανδιας ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ. ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Σανο τρως;
Και ποιος της έθεσε την πρώην ταμία επικεφαλή κόμματος που διεκδικεί εξουσία; Ο λαός ή το κόμμα της; Με τι προσόντα την έθεσαν επικεφαλή; Έτσι για να ακολουθήσω την ρητορική σου.
Η αναφορά μου στο εκλεγείν και εκλέγεσθαι έχει να κάνει με το ότι την ψέγετε επειδή έγινε ΚΑΙ βουλευτής. Είχε ή δεν είχε τέτοιο δικαίωμα;
Οχι δεν τρώω. Αν έτρωγα θα ψηφίζαμε τα ίδια. Οπότε συνέχισε την μάσα. Μην σε διακόπτω.
εΛΑ λιγη τσιπα. Η κοπελα ειχε παραδερφο και πατριο εξεχοντα στελεχη συριζα (Παπαδες) κι ετσι παφ διχως ιχνος προσοντων , αναλογης προυπηρεσιας κτλ (και δεν γνωριζω και τις σπουδες της) εγινε ...υφυπουργος.
ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
ΩRIΩNAS7
εΛΑ λιγη τσιπα. Η κοπελα ειχε παραδερφο και πατριο εξεχοντα στελεχη συριζα (Παπαδες) κι ετσι παφ διχως ιχνος προσοντων , αναλογης προυπηρεσιας κτλ (και δεν γνωριζω και τις σπουδες της) εγινε ...υφυπουργος.
Ναι οκ. Πριν το πεις σε εμένα εφάρμοσε το στον εαυτό σου. Δεν θα πάθεις και τίποτα.
Σε ενόχλησε που μια καθαρίστρια έγινε βουλευτής και μόλις είδες ότι μια ταμίας έγινε πρωθυπουργός σε μια χώρα πρώτυπο το γύρισες κι εσύ στο αν έγινε αξιοκρατικά ή όχι (που κι εγώ όχι λέω) υφυπουργός.
Αιντε μαζεψου.
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Οργισμένος έγραψε:εΛΑ λιγη τσιπα. Η κοπελα ειχε παραδερφο και πατριο εξεχοντα στελεχη συριζα (Παπαδες) κι ετσι παφ διχως ιχνος προσοντων , αναλογης προυπηρεσιας κτλ (και δεν γνωριζω και τις σπουδες της) εγινε ...υφυπουργος.
Ναι οκ. Πριν το πεις σε εμένα εφάρμοσε το στον εαυτό σου. Δεν θα πάθεις και τίποτα.
Σε ενόχλησε που μια καθαρίστρια έγινε βουλευτής και μόλις είδες ότι μια ταμίας έγινε πρωθυπουργός σε μια χώρα πρώτυπο το γύρισες κι εσύ στο αν έγινε αξιοκρατικά ή όχι (που κι εγώ όχι λέω) υφυπουργός.
Αιντε μαζεψου.
Με ενοχλησε-σε αντιθεση με εσενα- που μια ανεπαγγελτη αεργη (δενηταν ποτε καθαριστρια η κοπελα, ουτε πατησε το ποδι της εκει που ειχε προσληφθει αλλα ο μισθος επεφτε κανονικα) κολλητη κολλητων εφτασε να γινει υφυπουργος διχως κανενα προσων παρα μονο τα ρου σφετιλικια της σε μια πρωτη φορα μη χεσω αριστερη κυβερνηση. Ουτε καν δεν ντρεποσαστε φαυλα διποδα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
ΩRIΩNAS7
Αιντε μαζεψου.
Με ενοχλησε-σε αντιθεση με εσενα- που μια ανεπαγγελτη αεργη (δενηταν ποτε καθαριστρια η κοπελα, ουτε πατησε το ποδι της εκει που ειχε προσληφθει αλλα ο μισθος επεφτε κανονικα) κολλητη κολλητων εφτασε να γινει υφυπουργος διχως κανενα προσων παρα μονο τα ρου σφετιλικια της σε μια πρωτη φορα μη χεσω αριστερη κυβερνηση. Ουτε καν δεν ντρεποσαστε φαυλα διποδα.
Για αρχή που ξέρεις ότι δεν πάτησε ποτέ στην δουλειά της, ως καθαρίστρια;
Εν συνεχεία στο ξαναλέω ότι κι εγώ πιστεύω πως ρουσφετικά έγινε υφυπουργός. Ασχέτως αυτού, δεν εξ αι κακό να ανέλθει μια λαθαρήστρια σε τέτοιο αξίωμα.
Σου ξανατονιζω όμως ότι σχολίασες ένα άρθρο που αναφέρεται και στην ιδιότητά της ως βουλευτής. Δεν αναφέρθηκες αποκλειστικά στον υπουργιλίκι.
Τέλος να σου θυμίσω πως αυτήν την χώρα άνεργοι πρωθυπουργοί την κυβερνούν. Και τώρα τέτοιον έχουμε.
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Με ενοχλησε-σε αντιθεση με εσενα- που μια ανεπαγγελτη αεργη (δενηταν ποτε καθαριστρια η κοπελα, ουτε πατησε το ποδι της εκει που ειχε προσληφθει αλλα ο μισθος επεφτε κανονικα) κολλητη κολλητων εφτασε να γινει υφυπουργος διχως κανενα προσων παρα μονο τα ρου σφετιλικια της σε μια πρωτη φορα μη χεσω αριστερη κυβερνηση. Ουτε καν δεν ντρεποσαστε φαυλα διποδα.
Εν συνεχεία στο ξαναλέω ότι κι εγώ πιστεύω πως ρουσφετικά έγινε υφυπουργός. Ασχέτως αυτού, δεν εξ αι κακό να ανέλθει μια λαθαρήστρια σε τέτοιο αξίωμα.
Σου ξανατονιζω όμως ότι σχολίασες ένα άρθρο που αναφέρεται και στην ιδιότητά της ως βουλευτής. Δεν αναφέρθηκες αποκλειστικά στον υπουργιλίκι.
Τέλος να σου θυμίσω πως αυτήν την χώρα άνεργοι πρωθυπουργοί την κυβερνούν. Και τώρα τέτοιον έχουμε.
δεν ειναι καθαριστρια ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ. Εχει γινει παραδοχη οτι δεν πατησε ποδι στο δημο οσο ηταν εκει "καθαριστρια". Δεν εχω κανενα προβλημα με καθαριστριες να γινονται αξια βουλευτινες αλλα εχω προβλημα με ρουσφετικους υφυπουργους και βουλευτες οπως και με δαυτη και με οποιον αλλο πστη (δενεχω τιποτα με τους αγαπητους γκαιη απλα τονιζω λαικα)
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Το απογειο της ελλ πραγματικοτητας: Εχεις συγγενεις υπουργους, μπορεις να γινεις κι εσυ υπουργος - βουλευτης - πρωθυπουργος κοκ κοκ.
(ο καπιταλισμος πταιει)
(ο καπιταλισμος πταιει)
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
ΩRIΩNAS7
δεν ειναι καθαριστρια ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ. Εχει γινει παραδοχη οτι δεν πατησε ποδι στο δημο οσο ηταν εκει "καθαριστρια". Δεν εχω κανενα προβλημα με καθαριστριες να γινονται αξια βουλευτινες αλλα εχω προβλημα με ρουσφετικους υφυπουργους και βουλευτες οπως και με δαυτη και με οποιον αλλο πστη (δενεχω τιποτα με τους αγαπητους γκαιη απλα τονιζω λαικα)
Από ποιον έχει γίνει αυτή η παραδοχή; Από κάνα νδουλικό στέλεχος, ας πούμε;
Αν είναι από την ίδια οκ, αν είναι όμως περίπτωση σαν την προαναφερθείσα, ε αντε γεια.
Τέλος πάντων. Από την στιγμή που δέχεσαι ότι δεν έχεις θέμα μια καθαρίστρια να γίνεται βουλευτής, εγώ είμαι οκ.
Ξέρεις είναι λίγο ενοχλητικό σε μια χώρα όπου γίνονται βουλευτες κι υπουργοί απατεώνες σαν τον Αδωνη που πουλάει θαυματουργές μπαντάνες, θαυματουργά γιλέκα και βιβλία ρατσιστικά, καθώς και τον Βελόπουλο που πουλάει επιστολές του Ιησού, να τα βάζουμε με τις καθαρίστριες.
Κι ενώ εσύ δεν το κάνεις η δεξιά αυτό ακριβώς κάνει.
Αλλά θα μου πεις πως η δεξιά πάντα ήταν τον καταφύγιο τέτοιον απατεώνων. Και δίκιο θα έχεις.
0 .