Πηγή;
Tribune.gr, δηλ Αρίστος;
Το Γιαβούζ μεχρι στιγμής δεν θίγει το Ισραήλ
Κλιμάκωση έντασης Ισραήλ-Τουρκίας. Καλείται επειγόντως ο Αρίστος
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Κλιμάκωση έντασης Ισραήλ-Τουρκίας. Καλείται επειγόντως ο Αρίστος
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

θα γινει ενα μικρο μπασιμο ή δεν θα γινει; ή παλι ενας ξεσηκωμος των κατατρεγμενων
και μετα το μπασιμο; δεν ξερω τι απο τα δυο να διαλεξω
και μετα το μπασιμο; δεν ξερω τι απο τα δυο να διαλεξω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

σημερα σε ενα εντελως επαγγελματικο τηλεφωνημα -μου λεει ο τυπας και ειναι και επιστημονας
εχεις οπλο; κανε κουμαντο για φυσιγγια γιατι θα μας τις πεσουν οι μεταναστες με οπλα και δεν θα
λογαριαζουν τιποτα .....τι λετε κυριε νικο; να δωσω βαση σε αυτα που λεει ο επιστημων;
εχεις οπλο; κανε κουμαντο για φυσιγγια γιατι θα μας τις πεσουν οι μεταναστες με οπλα και δεν θα
λογαριαζουν τιποτα .....τι λετε κυριε νικο; να δωσω βαση σε αυτα που λεει ο επιστημων;
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Θυμίζει λίγο απο τις κραυγές No prisoners No prisoners του Λώρενς
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:Θυμίζει λίγο απο τις κραυγές No prisoners No prisoners του Λώρενς
για μας ή για αυτους;
ειναι πολλοι ειναι παντου εχουν και τα οπλα ....αν γινει κατι... αν παρουν τα χαπια και την εντολη
ποια θα ειναι η προστασια μας; ερωτηση προς τα αριστεροφορα μελη του ενδοξου λευτερου
.gif)
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Το πιο στρατιωτικά ορθό εκ μέρους της Τουρκίας θα να μαζέψει όλα τα 4 εκατομμύρια πρόσφυγες στα παράλια και να αρχίσουν να πυροβολούν φωνάζοντας "Κολυμπήστε αμέσως προς τη Μόρια ή πηγαίνετε με τις βάρκες που βλέπετε μπροστά σας αλλιώς θα πεθάνετε". Μετά θα ακολουθεί η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα.
H άμυνά μας θα πρέπει να είναι σε περίπτωση επίθεσης στο Αιγαίο να προκαλέσουμε κατολίσθηση τύπου Σαντορίνης σε διάφορα νησιά ταυτόχρονα οπότε να προκληθούν πολλά τσουνάμια συγχρόνως.
Σε χερσαίες επιθέσεις θα πρέπει να έχει το ρόλο του αμυνόμενου Στρατηγού Κουτούζωφ η Δούρου που να φροντίσει να εξολοθρεύσει τον εχθρό με χειμάρρους και πυρκαγιές.
H άμυνά μας θα πρέπει να είναι σε περίπτωση επίθεσης στο Αιγαίο να προκαλέσουμε κατολίσθηση τύπου Σαντορίνης σε διάφορα νησιά ταυτόχρονα οπότε να προκληθούν πολλά τσουνάμια συγχρόνως.
Σε χερσαίες επιθέσεις θα πρέπει να έχει το ρόλο του αμυνόμενου Στρατηγού Κουτούζωφ η Δούρου που να φροντίσει να εξολοθρεύσει τον εχθρό με χειμάρρους και πυρκαγιές.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

δεν νομιζω να φτασουμε και σε ολοκαυτωμα αλλα ενας δυο αγαναχτισμενοι απο καθε πλευρα φτανει
για να αναψει το φιτιλι ..εδω που τα λεμε εγω το θελω να ντυθώ στο χακι
για να αναψει το φιτιλι ..εδω που τα λεμε εγω το θελω να ντυθώ στο χακι
0 .
-
ILIAS GR
- Rookie poster

Η Ιστορία γράφεται με τέτοιους ήρωες… τρέμετε Τούρκοι…
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...
-
nemo
- Supreme poster

παιζω σκακι με αγνωστο απο τις πρωτες κινησεις λεω τον εχω ειδικα οταν κερδιζω την βασιλισσα του
χανοντας μονο τον ενα πυργο μου βεβαιώθηκα οτι τον εχω και σχετικα ευκολα
μετα πως εγινε και εγκλωβιζεται η δικια μου βασιλισσα και την χανω απο ενα απλο πιονι
μετα χανω ολους τους αξιωματικους τα αλογα τον πυργο μου και μου κανει ματ με βασιλια και πιονι
ετσι θα την παθουν οι τουρκοι
χανοντας μονο τον ενα πυργο μου βεβαιώθηκα οτι τον εχω και σχετικα ευκολα
μετα πως εγινε και εγκλωβιζεται η δικια μου βασιλισσα και την χανω απο ενα απλο πιονι
μετα χανω ολους τους αξιωματικους τα αλογα τον πυργο μου και μου κανει ματ με βασιλια και πιονι
ετσι θα την παθουν οι τουρκοι
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:Πηγή;
Tribune.gr, δηλ Αρίστος;

0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας