Γιόκ 13η σύνταξη και γιόκ σε 80% δικαιούχων του μερίσματος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Γιόκ 13η σύνταξη και γιόκ σε 80% δικαιούχων του μερίσματος

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Δεκ 2019, 15:47

pluton έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Aμα δειτε ξανα ψηφο από τα 3.500.000 που τους κοψατε το μερισμα σφυρα μου κλεφτικα.

Αλλα τα λεφτα πηγαν στο επιτελικο κρατος, στους χρυσοκανθαρους που ο Κουλης αυξησε και τους μισθους τους.

Να μην παιρνουν επιδομα οι γυναικες των 50 χρονων που δεν βρισκουν δουλεια αλλα να δινουμε στη Σταη 800.000 για την εκπομπη της.

.

Αχ βρε Αρίστο πεντάρα δεν δίνω τι θα κάνει ο Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ να μη ξανακυβερνήσει.... και να σου πω, δεν το περίμενα αλλά η ΝΔ ανέλπιστα πάει πολύ καλύτερα απ ότι περίμενα και δεν το λέω εγώ, το λένε όλοι, εγώ ξέρεις μένε σε γειτονιά λούμπεν προλεταριακή σε πληροφορώ ότι υπάρχει ικανοποίηση και εγώ προς το παρόν αισιοδοξώ μετά 10 χρόνια και κυρίως μετά την εθνική συμφορά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρε πατε καλα; Αφηνει 3.500.000 ανθρωπους στο οριο της φτωχιας να ψοφησουν και αυτο το λετε παει ανελπιστα καλα;

Στα νησια τι γινεται με τους μεταναστες ξερεις;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Δεκ 2019, 16:14

Αρίστος έγραψε:
pluton έγραψε:
Αχ βρε Αρίστο πεντάρα δεν δίνω τι θα κάνει ο Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ να μη ξανακυβερνήσει.... και να σου πω, δεν το περίμενα αλλά η ΝΔ ανέλπιστα πάει πολύ καλύτερα απ ότι περίμενα και δεν το λέω εγώ, το λένε όλοι, εγώ ξέρεις μένε σε γειτονιά λούμπεν προλεταριακή σε πληροφορώ ότι υπάρχει ικανοποίηση και εγώ προς το παρόν αισιοδοξώ μετά 10 χρόνια και κυρίως μετά την εθνική συμφορά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρε πατε καλα; Αφηνει 3.500.000 ανθρωπους στο οριο της φτωχιας να ψοφησουν και αυτο το λετε παει ανελπιστα καλα;

Στα νησια τι γινεται με τους μεταναστες ξερεις;

.

Δεν ξέρω μήπως παίζει τίποτα λοβοτομή; Για τους λαθρομετανάστες θυμάμαι τον ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζει ότι λιάζονται και ότι αποτελούν τη λύση στο δημογραφικό και καλώς ήλθατε.... Δες πρόσφατα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε πράσινο φως ΠΕΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

Τα 3.500.000 άνθρωποι δηλαδή με το φιλοδώρημα των παροχών έφαγαν ψωμάκι και αυτό το φιλοδώρημα θα το δώσει η ΝΔ στους χρυσοκάνθαρους του κεφαλαίου, με τους οποίους χρυσοκάνθαρους δεν έχει καμιά σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ του εφοπλιστή Σκουρλέτη....

Μάλιστα, εγώ πιστεύω ότι όλοι θα βάλουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη τους και χωρίς την ελεημοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ που την αποσπούσε από όλους μας με βίαιη φορολογία.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Δεκ 2019, 16:21

Μιας και μιλήσαμε για χρυσοκάνθαρους του κεφαλαίου, τώρα μόλις θυμήθηκα τα ειρωνικά σχόλια του Αδ Γεωργιάδη :

Αδ. Γεωργιάδης: Μπράβο που βοηθάτε τους εφοπλιστές, αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μούρλια

Όπως θύμισε ο κ. Γεωργιάδης "πριν πενήντα μέρες συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός με τον εκπρόσωπο των εφοπλιστών τον κ. Βενιάμη [b]και συμφώνησαν να κατεβάσουν το ύψος της εθελοντικής εισφοράς στα 75 εκατ. ευρώ. Δηλαδή στο μισό από εκεί που το είχε θεσπίσει ο Αντώνης Σαμαράς. Κι εγώ του είπα ‘μπράβο’ γιατί μειώνει την εισφορά στο 50% από εκεί που την πήγε ο κακός Σαμαράς κι έλεγα πως όσα έλεγε με την ΚΝΕ ο κομουνιστής στα νιάτα του Τσίπρας μας τελείωσαν.

Αλλά ομολογώ πως με τον Συριζα ως προοδευτική συμμαχία πλέον είστε πραγματικοί μάγοι. Γιατί πριν πενήντα μέρες συμφωνήσατε για 75 εκατομμύρια και σήμερα τα κατεβάσατε κι αυτά στα 40! Από τα 140 του Σαμαρά, στα 40 εκατ. η εθελοντική εισφορά από τους εφοπλιστές το κόμμα των φτωχών".

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΔΩ

https://www.capital.gr/politiki/3354603 ... ai-mourlia
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2019, 16:40

pluton έγραψε:εγώ ξέρεις μένε σε γειτονιά λούμπεν προλεταριακή σε πληροφορώ ότι υπάρχει ικανοποίηση

Μου θυμιζεις ενα τυπακο που εγραφε εδω μεχρι τις ευρωεκλογες που ηταν ζαιος και ελεγε οτι στην περιοχη του ολοι θα ψηφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και προσκυνουσαν τον Αλεξη.

Γενικοτερα ολα τα μποτ, ανεξαρτητα απο ποιο κομμα υπηρετουν, λετε παντα τις ιδιες πιπες. Καμια φαντασια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Δεκ 2019, 17:13

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:εγώ ξέρεις μένε σε γειτονιά λούμπεν προλεταριακή σε πληροφορώ ότι υπάρχει ικανοποίηση

Μου θυμιζεις ενα τυπακο που εγραφε εδω μεχρι τις ευρωεκλογες που ηταν ζαιος και ελεγε οτι στην περιοχη του ολοι θα ψηφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και προσκυνουσαν τον Αλεξη.

Γενικοτερα ολα τα μποτ, ανεξαρτητα απο ποιο κομμα υπηρετουν, λετε παντα τις ιδιες πιπες. Καμια φαντασια.

Όλη η ζωή σας είναι συνυφασμένη με την άρνηση.

Δεν λέω υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα, αλλά είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά αυτά είναι αδύνατον να μου τα πραγματοποιήσει.... από την πορεία της κυβέρνησης μπορείς να μου πεις γιατί πρέπει να είμαι δυσαρεστημένος;

Γιατί;
Για την μείωση του ΕΝΦΙΑ;
Την μείωση του ΦΠΑ;
Την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου;
Την μείωση της φορολογίας;
Την επιβολή τάξης στα ΑΕΙ;
Την ύπαρξη περισσότερης νομιμότητας;
Τις επενδύσεις που δεν είχαμε δει καμία εδώ και 10 χρόνια;
Την ψήφο στους Έλληνες του Εξωτερικού;
Την βελτίωση του Ποινικού κώδικα που τον ψήφισαν τις τελευταίες 10 ημέρες;
Τις επιστροφές αναδρομικά σε συντάξεις που έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ;
Την επιτάχυνση του χρόνου συνταξιοδότησης;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2019, 17:22

pluton έγραψε:από την πορεία της κυβέρνησης μπορείς να μου πεις γιατί πρέπει να είμαι δυσαρεστημένος;

Για την κωλοτουμπα στις Πρεσπες που ο Κουλης βαζει χερακι στον Μακρον που εθεσε βετο στα Σκοπια ενω ο ιδιος οχι, για την κωλοτουμπα στο προσφυγικο που η ΝΔ ακολουθει πιο αριστερη πολιτικη και απο τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κωλοτουμπα περι αριστειας που διορισαν στα νοσοκομεια ολους τους φιλους του και για την κωλοτουμπα με τα πλεονασματα που τελικα δεν μειωθηκαν. Αυτα ετσι προχειρα.

Αλλα ολα απο την στιγμη που το γλειψιμο σου προς τον Μητσοτακη ολο και με καποιον τροπο θα ανταμειφθηκε αυτα πλεον ειναι ψιλα γραμματα για σενα :D Οι ''πατριωτες'' γαβγιζουν μεχρι να τους ριξουν κανενα κοκκαλακι να γλειψουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Δεκ 2019, 17:30

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:από την πορεία της κυβέρνησης μπορείς να μου πεις γιατί πρέπει να είμαι δυσαρεστημένος;

Για την κωλοτουμπα στις Πρεσπες που ο Κουλης βαζει χερακι στον Μακρον που εθεσε βετο στα Σκοπια ενω ο ιδιος οχι, για την κωλοτουμπα στο προσφυγικο που η ΝΔ ακολουθει πιο αριστερη πολιτικη και απο τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κωλοτουμπα περι αριστειας που διορισαν στα νοσοκομεια ολους τους φιλους του και για την κωλοτουμπα με τα πλεονασματα που τελικα δεν μειωθηκαν. Αυτα ετσι προχειρα.

Αλλα ολα απο την στιγμη που το γλειψιμο σου προς τον Μητσοτακη ολο και με καποιον τροπο θα ανταμειφθηκε αυτα πλεον ειναι ψιλα γραμματα για σενα :D Οι ''πατριωτες'' γαβγιζουν μεχρι να τους ριξουν κανενα κοκκαλακι να γλειψουν.

Κάτσε βρε Λαχουρένιε τις θέσεις μου για το Σκοπιανό και τους λαθρομετανάστες φαντάζομαι τις ξέρεις. Η ΝΔ δεν υποσχέθηκε κάτι που να προσεγγίζει με τις δικές μου θέσεις για αυτά τα θέματα.

Αλλά εν πάσει περιπτώσει αυτό που εφαρμόζει σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απείρως καλύτερο... και σε επίπεδο δηλώσεων δεν συγκρίνονται, στο θέμα της πράξης θα ήθελα άλλα πράγματα.

Στους δημόσιους οργανισμούς τι περιμένεις δηλαδή να βάλει; Μακάρι να γινόταν κάτι καλύτερο, η αριστερά δηλαδή τι έκανε; Εδώ διόριζαν τους ημέτερους βουλκανιζατεράδες .... τώρα τα άλλα είναι αυτό που εσύ αποκαλείς "πίπες" (εγώ δεν θα το έγραφα έτσι, αλλά αυτό θα εννοούσα).
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2019, 17:35

pluton έγραψε:Κάτσε βρε Λαχουρένιε τις θέσεις μου για το Σκοπιανό και τους λαθρομετανάστες φαντάζομαι τις ξέρεις. Η ΝΔ δεν υποσχέθηκε κάτι που να προσεγγίζει με τις δικές μου θέσεις για αυτά τα θέματα.

Οντως δεν υποσχεθηκε κατι τετοιο, αλλα παρ'ολα αυτα τους ψηφιζεις και τους γλειφεις συνεχως και αδιαλειπτως. Αξιος ο μισθος.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Δεκ 2019, 17:42

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Κάτσε βρε Λαχουρένιε τις θέσεις μου για το Σκοπιανό και τους λαθρομετανάστες φαντάζομαι τις ξέρεις. Η ΝΔ δεν υποσχέθηκε κάτι που να προσεγγίζει με τις δικές μου θέσεις για αυτά τα θέματα.

Οντως δεν υποσχεθηκε κατι τετοιο, αλλα παρ'ολα αυτα τους ψηφιζεις και τους γλειφεις συνεχως και αδιαλειπτως. Αξιος ο μισθος.

Άσε με που ψήφισα ΝΔ....
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 04 Δεκ 2019, 18:06

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Άσε με που ψήφισα ΝΔ....

Οχι δεν ψήφισες. Κρατήθηκες. :giggle02:
2 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”