Άλλο ένα hoax που σπαμάρουν οι ακροδεξιοί

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Άλλο ένα hoax που σπαμάρουν οι ακροδεξιοί

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 12:53

itteithe έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πέντε παιδιά ίσως δεν κάνουν, αλλά όλες οι έρευνες ποσοστών γονιμότητας συμφωνούν στο ότι οι μουσουλμάνες κάνουν τουλάχιστον ένα παιδί περισσότερο από κάθε Ευρωπαία γυναίκα.
Και τι έγινε θα πει κάποιος. Θα τους αφομοιώσει ο ανώτερος ευρωπαϊκός πολιτισμός. :D
Άλλη γνώμη όμως έχει το ''Ισλαμικό συμβούλιο της Ευρώπης''. Για ψάξτε το. :fico:

Έχω ξαναγράψει εδώ για τον για χρόνια φίλο μου τον Ταλάλ από τη Συρία που γκομενίζαμε παρέα, ο οποίος όταν παντρεύτηκε μια μπουργκοφορούσα που του στείλανε πακέτο από το χωριό του, μου έκλεισε την πόρτα του σπιτιού του και έκανε τρία παιδιά σε λιγότερο από τρία χρόνια πριν μεταναστεύσει, ως Έλληνας πλέον με τη δική μου υπογραφή, στη Σουηδία.
Τείνω πλέον να πιστέψω ότι με εκμεταλλεύτηκε. :fico:

Κατ' αρχάς, μια νύχτα απ' τη ζωή σου να είχα... :D

Δεν πρόκειται να αφομοιωθούν γιατί δεν το θέλουν αυτοί και δεν το θέλουμε κι εμείς. Κάτι πρέπει να γίνει για να μην φεύγουν από τις χώρες τους πρωτίστως και ακόμη καλύτερα κάτι να γίνει για να θέλουν να επιστρέψουν πίσω όσοι έφυγαν. Κανένας δεν εγκαταλείπει τα χώματα που γεννήθηκε γιατί έτσι του καύλωσε, ή γιατί υπάρχει μια σκοτεινή συνωμοσία που τους παρακινεί να φύγουν. Φεύγουν γιατί οι χώρες τους είναι κωλοτρυπίδες επί γης. Το πρόβλημα είναι οτι βολεύει το status quo της παγκόσμιας οικονομίας οι χώρες τους να είναι κωλοτρυπίδες.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά πρέπει, όταν εξετάζεις ζητήματα όσμωσης διαφορετικών κοσμοθεωριών, να παίρνεις υπόψη σου όχι μόνο το θέμα των γεωπολιτικών προβλημάτων και συσχετισμών αλλά κάθε παράμετρο που δυνητικά θα μπορούσε να δημιουργήσει αντιθέσεις.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2019, 12:54

itteithe έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό είναι μια πραγματικότητα που το ''Ισλαμικό συμβούλιο της Ευρώπης'' προέβλεψε από το 1980 εκδίδοντας μάλιστα και βιβλίο με οδηγίες προς τους ''μεταναστευομένους'' πιστούς του ισλάμ για τη μέθοδο δημιουργίας ισχυρών ισλαμικών κοινοτήτων στις ευρωπαϊκές πόλεις.

Το οποίο ιδρύθηκε το 1996 :D

:laugh1: :laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 13:00

itteithe έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό είναι μια πραγματικότητα που το ''Ισλαμικό συμβούλιο της Ευρώπης'' προέβλεψε από το 1980 εκδίδοντας μάλιστα και βιβλίο με οδηγίες προς τους ''μεταναστευομένους'' πιστούς του ισλάμ για τη μέθοδο δημιουργίας ισχυρών ισλαμικών κοινοτήτων στις ευρωπαϊκές πόλεις.

Κάνεις λάθος απ' ό,τι θυμάμαι. Πρέπει να ιδρύθηκε τη δεκαετία του 70.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Νοέμ 2019, 13:05

Εγώ το γκούγκλαρα και το μόνο που βρίσκω είναι μια ερώτηση ευρωβουλευτή προς την Κομισιόν, όπου η Κομισιόν απαντά ότι δεν γνωρίζει καμία τέτοια οργάνωση.

http://www.europarl.europa.eu/sides/get ... anguage=EN

Μήπως πρόκειται για κάποια μη αναγνωρισμένη ή άτυπη οργάνωση;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 13:10

Ραν ταν πλαν έγραψε:
itteithe έγραψε:

Κάνεις λάθος απ' ό,τι θυμάμαι. Πρέπει να ιδρύθηκε τη δεκαετία του 70.

Έψαξα ταχέως την τεράστια σε εύρος βιβλιοθήκη μου και βρήκα το βιβλίο «Ισλαμικές Κοινότητες Σε Μη Ισλαμικά Κράτη.» το οποίο αναφέρει ως έτος ίδρυσης της οργάνωσης, με έδρα το Λονδίνο, το 1973. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 13:15

Adminović έγραψε:Εγώ το γκούγκλαρα και το μόνο που βρίσκω είναι μια ερώτηση ευρωβουλευτή προς την Κομισιόν, όπου η Κομισιόν απαντά ότι δεν γνωρίζει καμία τέτοια οργάνωση.

http://www.europarl.europa.eu/sides/get ... anguage=EN

Μήπως πρόκειται για κάποια μη αναγνωρισμένη ή άτυπη οργάνωση;

Περαιτέρω στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στο γκουγκλάρισμα. :D
Σπόνσορας της ίδρυσης του ήταν η Σαουδική Αραβία και προσωπικά ο τότε βασιλιάς της Φαΐζάλ. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Νοέμ 2019, 13:16

Από ό,τι βλέπω υπάρχει μια τέτοια οργάνωση (μόνο ένα σάιτ βασικά βρίσκω, δεν ξέρω αν είναι επίσημα αναγνωρισμένη) στην Αγγλία, αλλά δεν αναφέρει κάπου το έτος ίδρυσης. Πού το είδατε εσείς ότι είναι το 1996;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 13:19

Adminović έγραψε:Από ό,τι βλέπω υπάρχει μια τέτοια οργάνωση (μόνο ένα σάιτ βασικά βρίσκω, δεν ξέρω αν είναι επίσημα αναγνωρισμένη) στην Αγγλία, αλλά δεν αναφέρει κάπου το έτος ίδρυσης. Πού το είδατε εσείς ότι είναι το 1996;

Να πούνε πού και μετά να σκουπιστεί το νήμα από τον itteithe. Μας διαβάζουν και άγνωστοι.:fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Νοέμ 2019, 13:24

Αν γκουγκλάρεις Islamic Council of Europe σου βγάζει ένα σάιτ, όπου αναφέρει ότι έχουν γραφεία στο Λονδίνο και κάτι τηλέφωνα Αγγλίας.

Πλην όμως δεν βλέπω κάτι άλλο που να φανερώνει ότι είναι κάποια επίσημη οργάνωση. Για το 1973 ή το 1996 δεν βλέπω κάτι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 13:26

Γκουγκλάρισα λίγο κι εγώ και βρήκα ότι μαζί μου συμφωνεί και το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. :D
Ρίχνω στο τραπέζι και το ανάλογο λινκ προς επίρρωση της αρχικής μου τοποθέτησης. :fico:

https://oxfordindex.oup.com/view/10.109 ... 3100012356
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”