Η Ουρανία έπιασε δουλειά

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Ουρανία έπιασε δουλειά

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Οκτ 2019, 08:23

ζηλεύω τους τυχεράκηδες που θα έχουν πεθερό τον ..............μιχαλαολιάκο...!!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Οκτ 2019, 09:36

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

Δεν σε ρώτησα για την Ουρανία. Για αυτά που είπες περί παλαβομάρας των "γιατρών της ψυχής" ρώτησα. Έχεις κάποια ερευνα που να το υποστηρίζει; Συγκεντρώσου λίγο. Ότι να ναι απαντάς.

ναι το 90% δεν ξέρει και βαδίζει στα τυφλά στην αρχή προτείνοντας γνωστές θεραπευτικές αγωγές
που δεν αποδίδουν ...πάνω κάτω αυτό συμβαίνει αναλόγως βέβαια και με τον ασθενή και την πάθηση
εκείνο που έχει σημασία και από τον γιατρό-φάρμακα είναι ένα περιβαλλον χωρίς το παραμικρό στρες
και αυτό θα είναι εφικτό όταν θα είναι πλήρως ελεγχόμενο -μα είναι φυσιολογικό γιατί σε τρομάζει η λέξη ελεγχόμενο;
Άκου μια περίπτωση ασθένειας και το πως ξεκίνησε την πρώτη φορά
Μου την είπε ένας αθηναίος κάτοικος της γλυφάδας παντρεμένος με παιδιά
ξύπνησε μια νύχτα νιώθοντας μια απειλή και τρομοκρατημένος τηλεφώνησε στην άμεσο δράση
ήρθε η αστυνομία ερεύνησε και δεν υπήρχε κανείς προηγουμένως είχε ξεσηκώσει το σπίτι
τους ανθρώπους την γειτονιά Αυτού του είδους των παραισθήσεων κανένας γιατρός ή σχεδόν κανένας
δεν μπορεί να τις εξαλείψει χωρίς ένα περιβαλλον όπου ο ασθενής θα νιώθει 100% ασφαλής
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Οκτ 2019, 14:54

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

ναι το 90% δεν ξέρει και βαδίζει στα τυφλά στην αρχή προτείνοντας γνωστές θεραπευτικές αγωγές
που δεν αποδίδουν

Βάσει ποιας έρευνας το λες αυτό το 90% και μάλιστα ότι δεν ξέρει που βαδίζει; Τι τους πέρασες τους γιατρούς; Κορκονέα;
Επίσης βάσει ποιας έρευνας λες ότι οι θεραπείες που συνιστούν οι γιατροί δνε αποδίδουν; Το ξέρεις ότι μια θεραπεία θέλει τουλάχιστον 10 χρόνια επιστημονικών ερευνών για να εφαρμοσθεί;
Δεν ισχύει τίποτα από ό,τι λες.

nemo έγραψε:...πάνω κάτω αυτό συμβαίνει αναλόγως βέβαια και με τον ασθενή και την πάθηση
εκείνο που έχει σημασία και από τον γιατρό-φάρμακα είναι ένα περιβαλλον χωρίς το παραμικρό στρες
και αυτό θα είναι εφικτό όταν θα είναι πλήρως ελεγχόμενο -μα είναι φυσιολογικό γιατί σε τρομάζει η λέξη ελεγχόμενο;

Που διάβασες ότι με τρομάζει η λέξη ελεγχόμενο; Πάλι αυταπατάσαι. Λοιπόν επειδή εργάζομαι στον χώρο της υγείας θα σου πω κάποια πράγματα, γιατί είσαι παντελώς εκτός πραγματικότητας, στο θέμα αυτό. Το πρώτο και κύριο σε κάθε πάθηση είναι η θεραπεία, είτε αυτή περιλαμβάνει φάρμακα, είτε θεραπευτικά μηχανήματα, είτε συνεδρίες με γιατρούς. Το ελεγχόμενο περιβάλλον αφορά πολύ λίγες και συγκεκριμένες περιπτώσεις στην ψυχιατρική, την ψυχολογία και κάθε άλλο ιατρικό κλάδο (αν και η ψυχολογία δεν ανήκει ακριβώς στον ιατρικό τομέα). Για παράδειγμα έναν καταθλιπτικό θα τους απαγορεύσουν να είναι κλεισμένος σε ένα σπίτι. Κάποιος που έκανε χιαστούς, του απαγορεύεται η ακινησία και η κατάκλιση. Θα μπορούσα να αναφέρω κι άλλα, αλλά νομίζω κατάλαβες. Το ελεγχόμενο περιβάλλον, λοιπόν, αφορά πολυ λίγες και συγκεκριμένες περιπτώσεις. Το αλφα και το ωμέγα της θεραπείας είναι όσα ανέφερα στην αρχή.
Ελπίζω να αντιλήφθηκες τώρα το λάθος σου. Και για αυτό ανέφερα και την περίπτωση του διεστραμμένου του Μενγκελε, όσον αφορά το ελεγχόμενο περιβάλλον.

nemo έγραψε:
Άκου μια περίπτωση ασθένειας και το πως ξεκίνησε την πρώτη φορά
Μου την είπε ένας αθηναίος κάτοικος της γλυφάδας παντρεμένος με παιδιά
ξύπνησε μια νύχτα νιώθοντας μια απειλή και τρομοκρατημένος τηλεφώνησε στην άμεσο δράση
ήρθε η αστυνομία ερεύνησε και δεν υπήρχε κανείς προηγουμένως είχε ξεσηκώσει το σπίτι
τους ανθρώπους την γειτονιά Αυτού του είδους των παραισθήσεων κανένας γιατρός ή σχεδόν κανένας
δεν μπορεί να τις εξαλείψει χωρίς ένα περιβαλλον όπου ο ασθενής θα νιώθει 100% ασφαλής

Αυτό δεν είναι πάθηση. Καμία σχέση. Μια φορά τον φοβησε κάτι στον ύπνο του και ξύπνησε με την ανησυχία αυτή. Όπως είπες κι εσύ ΜΙΑ Φορά συνεβει. Μπορεί να είχε εκτεθεί σε κάποιο περιστατικό με ληστεία ή να άκουσε κάποια τέτοια ιστορία. Κατά την διάρκεια του ύπνου, το μυαλό μας αναδιοργανώνει και "αρχειοθετεί" τις σκέψεις μας. Τα όνειρα, που ο αμόρφωτος κόσμος τα ερμηνεύει ως προμηνύματα από το μέλλον, δεν ειναι τίποτα άλλο από τις ανησυχίες, τις έγνοιες και τις επιθυμίες μας. Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας δεν υφίσταται. Έτσι σε περιπτώσεις ύπνου στρεσογόνες, όπως η ανησυχία πως κάποιος είναι στο σπίτι, το αληθινό συγχέεται με το φανταστικό με αποτελέσματα σαν αυτό του γνωστού σου. Ατυχές παράδειγμα λοιπόν.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Οκτ 2019, 17:55

Αρχίσαμε την συζήτηση για τον ψυχιατρικό κλάδο και εκεί είπα ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην αρχή
και επιμένω σε αυτό και για την περίπτωση που ανάφερα ο φίλος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή
και παρέμεινε αρκετό καιρό έγκλειστος ίσον σε ελεγχόμενο περιβάλλον μόνο με αυτόν το τρόπο
μπορούν να αξιολογήσουν σωστά την κατάσταση του πάσχοντα
στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Οκτ 2019, 17:59

nemo έγραψε:Αρχίσαμε την συζήτηση για τον ψυχιατρικό κλάδο και εκεί είπα ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην αρχή
και επιμένω σε αυτό

Ως τι επιμένεις; Είσαι ειδικός επί του θέματος, ή απλά αναπαράγεις το γνωστό αλλά πλήρως λανθασμένο στερεότυπο περί "τρελό γιατρών"; Εμένα μου φαίνεται ότι κάνεις το 2ο. Αν κάνω λάθος περιμένω να δω την έρευνα που επιβεβαιώνει αυτό που λες.

nemo έγραψε:
και για την περίπτωση που ανάφερα ο φίλος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή
και παρέμεινε αρκετό καιρό έγκλειστος ίσον σε ελεγχόμενο περιβάλλον μόνο με αυτόν το τρόπο

Ε άρα δεν είπες καλά την ιστορία. Αυτό που περιέγραψε πάντως δεν είναι για φαρμακευτική αγωγή.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Οκτ 2019, 18:10

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:Αρχίσαμε την συζήτηση για τον ψυχιατρικό κλάδο και εκεί είπα ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην αρχή
και επιμένω σε αυτό

Ως τι επιμένεις; Είσαι ειδικός επί του θέματος, ή απλά αναπαράγεις το γνωστό αλλά πλήρως λανθασμένο στερεότυπο περί "τρελό γιατρών"; Εμένα μου φαίνεται ότι κάνεις το 2ο. Αν κάνω λάθος περιμένω να δω την έρευνα που επιβεβαιώνει αυτό που λες.

nemo έγραψε:
και για την περίπτωση που ανάφερα ο φίλος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή

Ε άρα δεν είπες καλά την ιστορία. Αυτό που περιέγραψε πάντως δεν είναι για φαρμακευτική αγωγή.

Δεν αναπαράγω τίποτα λέω αυτά που είδα αλλά ας μη το συνεχίσουμε γιατί όπως είπες χρειάζονται αποδείξεις
που δεν έχω χρόνο αλλά και δεν με καίει το θέμα
Στο άλλο πού λες ο φίλος πηγαίνει και παίρνει τα φάρμακα του κάθε μήνα Αν δεν τα πάρει κινδυνεύουν άνθρωποι
το γνωρίζει και ο ίδιος και προσέχει να μη ξεφύγει ...και σε πληροφορίες για ικανότητες των γιατρών-νοσοκομείων
που μου έδωσε έχουν επαληθευτεί επακριβώς
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Οκτ 2019, 18:30

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Δεν αναπαράγω τίποτα λέω αυτά που είδα αλλά ας μη το συνεχίσουμε γιατί όπως είπες χρειάζονται αποδείξεις
που δεν έχω χρόνο αλλά και δεν με καίει το θέμα
Στο άλλο πού λες ο φίλος πηγαίνει και παίρνει τα φάρμακα του κάθε μήνα Αν δεν τα πάρει κινδυνεύουν άνθρωποι
το γνωρίζει και ο ίδιος και προσέχει να μη ξεφύγει ...και σε πληροφορίες για ικανότητες των γιατρών-νοσοκομείων
που μου έδωσε έχουν επαληθευτεί επακριβώς

Α μάλιστα. Σου έδωσε πληροφοριες για τους γιατρούς κάποιος που δεν στέκει καλά στα μυαλά του και θέλει φαρμακευτική αγωγή για να μην βλάψει τους γύρω του. Ε ναι. Αξιόπιστη πληροφορία :giggle02:
Λοιπόν εγώ ως επαγγελματίας στον χώρο της υγείας, σε ενημερώνω ότι έχεις 100% λάθος άποψη για τους γιατρούς αυτούς. Τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λες ισχύουν.
Οπότε αν θες πιστεύεις εμένα, ή αλλιώς συνεχίζεις να πιστεύεις τον άνθρωπο που δεν στέκει και τόσο καλά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Οκτ 2019, 19:19

ΩRIΩNAS7 έγραψε:[
]

Α μάλιστα. Σου έδωσε πληροφοριες για τους γιατρούς κάποιος που δεν στέκει καλά στα μυαλά του και θέλει φαρμακευτική αγωγή για να μην βλάψει τους γύρω του. Ε ναι. Αξιόπιστη πληροφορία :giggle02:
Λοιπόν εγώ ως επαγγελματίας στον χώρο της υγείας, σε ενημερώνω ότι έχεις 100% λάθος άποψη για τους γιατρούς αυτούς. Τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λες ισχύουν.
Οπότε αν θες πιστεύεις εμένα, ή αλλιώς συνεχίζεις να πιστεύεις τον άνθρωπο που δεν στέκει και τόσο καλά.

Έχεις διαβάσει προσεχτικά αυτα που γράφω και συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις τίποτα =κεκεδεδικο φαινόμενο
σε πληροφορώ ότι είναι από τα πιο έξυπνα μυαλά που έχω συναντήσει
και μακάρι να ήμασταν πιο κοντά ώστε να βλεπόμαστε και πιο συχνά
και δεν έχει σχέση η κανονικότητα του μυαλού με αυτό που έχει σαν πάθηση
-και δεν θυμάμαι επίσης τον ιατρικό όρο που χρησιμοποιείται γι αυτό που έχει
Σε ποιο τομέα της ιατρικής είσαι; για να ξέρω γιατί μιλάμε
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Οκτ 2019, 20:22

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:[
]

Έχεις διαβάσει προσεχτικά αυτα που γράφω και συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις τίποτα =κεκεδεδικο φαινόμενο
σε πληροφορώ ότι είναι από τα πιο έξυπνα μυαλά που έχω συναντήσει
και μακάρι να ήμασταν πιο κοντά ώστε να βλεπόμαστε και πιο συχνά
και δεν έχει σχέση η κανονικότητα του μυαλού με αυτό που έχει σαν πάθηση
-και δεν θυμάμαι επίσης τον ιατρικό όρο που χρησιμοποιείται γι αυτό που έχει
Σε ποιο τομέα της ιατρικής είσαι; για να ξέρω γιατί μιλάμε

Δεδομένου του πολιτικού χώρου στον οποίο κινείσαι δεν αμφιβάλλω ότι είναι από τα πιο έξυπνα άτομα που έχεις γνωρίσει.
Εντάξει τώρα σε πειράζω. Δεν το εννοώ αυτήν τη φορά.
Δεν ειμαι στον χώρο της ιατρικής. Της υγείας σου είπα. Συγκεκριμένα είμαι φυσικοθεραπευτής και το αντικείμενό μου είναι η αθλητική φυσικοθεραπεία. Είμαι σε εργαστήριο φυσ/πειας και σε ομάδα, καθώς και τις ακαδημίες της. Δεν θα την πω όμως, γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας και καταλαβαίνεις. Λόγω εργασίας λοιπόν είμαι σε συνεργασία με ψυχολόγους, οι οποίοι ασχολούνται με αθλητές και παιδοψυχολόγους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαιρετικοί νοητικά και ψυχικά. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που νομίζεις εσύ ότι είναι.
Αν θες με πιστεύεις. Αν δεν θες συνέχισε να τους περιγράφεις σαν τρελογιατρούς επειδή έτσι σου είπε ένας ψυχικά προβληματικός άνθρωπος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Οκτ 2019, 20:38

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Δεδομένου του πολιτικού χώρου στον οποίο κινείσαι δεν αμφιβάλλω ότι είναι από τα πιο έξυπνα άτομα που έχεις γνωρίσει.
Εντάξει τώρα σε πειράζω. Δεν το εννοώ αυτήν τη φορά.
Δεν ειμαι στον χώρο της ιατρικής. Της υγείας σου είπα. Συγκεκριμένα είμαι φυσικοθεραπευτής και το αντικείμενό μου είναι η αθλητική φυσικοθεραπεία. Είμαι σε εργαστήριο φυσ/πειας και σε ομάδα, καθώς και τις ακαδημίες της. Δεν θα την πω όμως, γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας και καταλαβαίνεις. Λόγω εργασίας λοιπόν είμαι σε συνεργασία με ψυχολόγους, οι οποίοι ασχολούνται με αθλητές και παιδοψυχολόγους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαιρετικοί νοητικά και ψυχικά. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που νομίζεις εσύ ότι είναι.
Αν θες με πιστεύεις. Αν δεν θες συνέχισε να τους περιγράφεις σαν τρελογιατρούς επειδή έτσι σου είπε ένας ψυχικά προβληματικός άνθρωπος.

Είπα και εγώ!!!! άρα δεν έχεις εμπειρία σε βαριά περιστατικά Σε αυτά που λες έχεις δίκιο και συμφωνώ
αλλά δεν είναι οι παθήσεις που έχω εγώ στο μυαλό μου ... γιατί με παιδεύεις τότε; :s_mad
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”