Μητσοτακης: ''Μακαρι τα προσφυγακια να σηκωσουν την ελληνικη σημαια στα σχολεια''

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μητσοτακης: ''Μακαρι τα προσφυγακια να σηκωσουν την ελληνικη σημαια στα σχολεια''

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Οκτ 2019, 21:08

Λαχουρένιος έγραψε: Αν οχι, τουλαχιστον μην γεμιζεις οφ τοπικ τα νηματα των αλλων.

Γενικά αυτό που μου καταλογίζεις είναι το ότι σε ενοχλώ τη στιγμή που γράφεις συστηματικά ότι "ο Μητσοτάκης προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα ακύρωνε τη Συμφωνία των Πρεσπών", με το να σου ζητάω (όταν μπαίνω εδώ μέσα μια φορά τη βδομάδα) να μου βάλεις λινκ ή πηγή (φυσικά και δεν υπάρχει ούτε λινκ ούτε πηγή).

Ο καθένας συνεχίζει το χαβά του γράφοντας τα ίδια και τα ίδια (και δεν θέλει να του ζητάνε λινκ ή πηγή).

Εντάξει, σε μια βδομάδα που θα ρίξω πάλι μια ματιά, δεν πρόκειται να σου χαλάσω το story σου.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μητσοτακης: ''Μακαρι τα προσφυγακια να σηκωσουν την ελληνικη σημαια στα σχολεια''

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Οκτ 2019, 07:26

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε: Αν οχι, τουλαχιστον μην γεμιζεις οφ τοπικ τα νηματα των αλλων.

Γενικά αυτό που μου καταλογίζεις είναι το ότι σε ενοχλώ τη στιγμή που γράφεις συστηματικά ότι "ο Μητσοτάκης προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα ακύρωνε τη Συμφωνία των Πρεσπών", με το να σου ζητάω (όταν μπαίνω εδώ μέσα μια φορά τη βδομάδα) να μου βάλεις λινκ ή πηγή (φυσικά και δεν υπάρχει ούτε λινκ ούτε πηγή).

Ο καθένας συνεχίζει το χαβά του γράφοντας τα ίδια και τα ίδια (και δεν θέλει να του ζητάνε λινκ ή πηγή).

Εντάξει, σε μια βδομάδα που θα ρίξω πάλι μια ματιά, δεν πρόκειται να σου χαλάσω το story σου.

Δεν αφορα το νημα το μακεδονικο. Εισαι εντελως εκτος θεματος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Οκτ 2019, 10:11

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Γενικά αυτό που μου καταλογίζεις είναι το ότι σε ενοχλώ τη στιγμή που γράφεις συστηματικά ότι "ο Μητσοτάκης προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα ακύρωνε τη Συμφωνία των Πρεσπών", με το να σου ζητάω (όταν μπαίνω εδώ μέσα μια φορά τη βδομάδα) να μου βάλεις λινκ ή πηγή (φυσικά και δεν υπάρχει ούτε λινκ ούτε πηγή).

Δεν αφορα το νημα το μακεδονικο. Εισαι εντελως εκτος θεματος.

εχει δικιο σε αυτο το σημειο ο νικος ακουω πολλους και απο τον δικο μου χωρο
-αν και δεν ανηκω πουθενα να το ισχυριζονται ------δεν υπαρχει πουθενα τετοια δηλωση

ο δε λαχουρ και πολλοι αλλοι το εχουν παραχεσει -το ιδιο συμβαινει και με το μακεδονικο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Οκτ 2019, 13:29

nemo έγραψε:εχει δικιο σε αυτο το σημειο ο νικος ακουω πολλους και απο τον δικο μου χωρο
-αν και δεν ανηκω πουθενα να το ισχυριζονται ------δεν υπαρχει πουθενα τετοια δηλωση

ο δε λαχουρ και πολλοι αλλοι το εχουν παραχεσει -το ιδιο συμβαινει και με το μακεδονικο

NikosVy έγραψε:....

Περαστε απο εδω κυριοι

viewtopic.php?f=5&t=11181
viewtopic.php?f=5&t=11172
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Οκτ 2019, 19:55

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:εχει δικιο σε αυτο το σημειο ο νικος ακουω πολλους και απο τον δικο μου χωρο

NikosVy έγραψε:....

Περαστε απο εδω κυριοι

viewtopic.php?f=5&t=11181
viewtopic.php?f=5&t=11172

πηγα και ηρθα :D δεσμευτικε για μια εκστρατεια =χεσε ψηλα και αγνατευε
επισης σημαινει οτι δεν ειπε ψεμματα δηλαδη αυριο μεθαυριο μπορει να πει κατι
για τους αομματους
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Οκτ 2019, 21:51

nemo έγραψε:πηγα και ηρθα :D δεσμευτικε για μια εκστρατεια =χεσε ψηλα και αγνατευε
επισης σημαινει οτι δεν ειπε ψεμματα δηλαδη αυριο μεθαυριο μπορει να πει κατι
για τους αομματους

Ο Μητσοτακης απο εκει που ηταν κωλος και βρακι με αυτους, τωρα κανει οτι δεν τους ξερει, και απο εκει που διοργανωνε συλλαλητηρια για το Μακεδονικο, τωρα τα απαγορευει.

Ειναι φανερο οτι η ολη υποθεση αφορουσε το να πεσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οχι το μακεδονικο. Ουτε εσας σας ενδιαφερε η Μακεδονια για αυτο ακομα στηριζετε Μητσοτακη.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Οκτ 2019, 23:49

ο μητσοτακης δεν κοροιδεψε κανεναν. βγηκε ανοιχτα και ειπε οτι θα τηρησει τη συμφωνια. τα βοειδη μοσχαρια που τουν ψηφισαν φταινε ενω περιμεναν να κανει κατι διαφορετικο. αδωνη? δεν αγαπας την μακεδονια τωρα? μουγγα στην καρεκλα ολοι σας....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Οκτ 2019, 10:39

Αν δεν του βγει στην οικονομια θα εχει προβλημα μεσα στην τετραετια
ο κουλης ειναι ενα καθαροαιμο προιον της διχαστικης κοινωνιας μας

δεν εχει ταυτοτητα δεν εχουμε ταυτοτητα
ειναι λιγο με το εθνικο ειναι και λιγο με το πολυπολιτισμικο οπως και μεις
αλλα οσο φοβαται την αριστερα δεν θα πετυχει σε τιποτα

αυτο ειναι νομος ......για να πετυχει καποιος σε αυτην την χωρα πρεπει να ειναι σατραπης
στις ιδεες και στις αποφασεις

αλλα με τον κουλη δεν εχω βγαλει ακομη συμπερασμα για το που παει το καραβι
μεχρι τωρα δεν εχει δειξει ολες τις σκεψεις του θα το κανει οταν η οικονομια δειξει κατι
μεχρι τοτε θα κραταει χαμηλο προφιλ και θα προσπαθησει να τα εχει καλα με ολους
εκεινο που βγαζει απο τις κινησεις του ειναι οτι θελει να πετυχει οποσδηποτε
και να αφησει ενα καλο ονομα παρακαταθήκη για το μιτσοτακεικο
κα για αυτον ακριβως το λογο συνεχιζω να πονταρω πανω του για λιγο ακομη
παρολο τις μλκ που αμολησε για το μεταναστευτικο
θελω να πιστευω οτι ηταν τακτικος και στρατηγικός ελιγμος
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2019, 13:13

nemo έγραψε:κα για αυτον ακριβως το λογο συνεχιζω να πονταρω πανω του για λιγο ακομη
παρολο τις μλκ που αμολησε για το μεταναστευτικο
θελω να πιστευω οτι ηταν τακτικος και στρατηγικός ελιγμος

Οχι και τοσο ελιγμος
Πάνω από 20.000 αιτούντες άσυλο θα μετακινηθούν σε 10 περιφέρειες της ενδοχώρας, προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός

https://www.tovima.gr/2019/10/04/politi ... ti-simaia/
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Οκτ 2019, 05:59

κούλης και ξερός άρτος, τι θέλετε μωρέ;
θα μας δώσει και λεφτά τώρα , γιατί γκρινιάζετε;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”