Αυτό που οι γελοιοποιημενοι ψηφοφλώροι της νδουλας, κάνουν ότι δεν θυμούνται ότι ολη η νδουλα μίλαγε για αναθεώρηση και αλλαγή της συμφωνίας και το ρίχνουν σε τσιτάτα τύπου "κάνεις δεν μίλησε για ακύρωση της συμφωνίας", πως να λέγεται άραγε;
Πόσο πρέπει να τους τσούζει που πιάστηκαν για μια ακόμη φορά μαλακές και αποδηχθηκε πάλι πως είναι πρόβατα που μασάνε σανο;
Μετεκλογικο hangover για τους νδουληδες
-
vallon
- Supreme poster

Re: Μετεκλογικο hangover για τους νδουληδες
Ch29 έγραψε:Εγώ έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες ήξεραν ότι κάπως έτσι θα κατέληγε. Πιο πολύ ψήφισαν ΝΔ γιατί δεν ήθελαν άλλο τον Τσίπρα, παρά γιατί πίστευαν ότι η ΝΔ θα τα άλλαζε όλα.
Πρακτικά δεν νομίζω ότι τους ενδιέφερε ποιος έχει την εξουσία, αλλά το κατά πόσο μπορούν να βολευτούν σε τίποτα θεσούλες , κάνα βυσματάκι ,καμιά εξυπηρετησούλα.
Είναι αυτή ακριβώς η νοοτροπία της μεσαίας τάξης, του κεντρώου χώρου , των νοικοκυραίων που σου λέει , εγώ δεν ψηφίζω με όραμα το μέλλον της χώρας , αλλά το πως θα τα κονομίσω εγώ, ο εαυτούλης μου, η πάρτη μου.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ΩRIΩNAS7
vallon έγραψε:Ch29 έγραψε:Εγώ έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες ήξεραν ότι κάπως έτσι θα κατέληγε. Πιο πολύ ψήφισαν ΝΔ γιατί δεν ήθελαν άλλο τον Τσίπρα, παρά γιατί πίστευαν ότι η ΝΔ θα τα άλλαζε όλα.
Πρακτικά δεν νομίζω ότι τους ενδιέφερε ποιος έχει την εξουσία, αλλά το κατά πόσο μπορούν να βολευτούν σε τίποτα θεσούλες , κάνα βυσματάκι ,καμιά εξυπηρετησούλα.
Είναι αυτή ακριβώς η νοοτροπία της μεσαίας τάξης, του κεντρώου χώρου , των νοικοκυραίων που σου λέει , εγώ δεν ψηφίζω με όραμα το μέλλον της χώρας , αλλά το πως θα τα κονομίσω εγώ, ο εαυτούλης μου, η πάρτη μου.
Αυτό ακριβώς, με εξαίρεση την αναφορά στην μεσαία τάξη. Σε αυτήν την χώρα και 400 τον μήνα να βγάζει κάποιος, μεσαία τάξη νομίζει ότι είναι
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ξερω πολλους που ψηφισαν νδ μονο και μονο για να μην βγει ο προδοτης
400 χρονια θα περασουν και αριστερα στην ελλαδα δεν θα ξαναβγει
εχουμε υποχρεωση αυτο να το μπολιασουμε στα παιδια μας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
vallon
- Supreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:vallon έγραψε:
Αυτό ακριβώς, με εξαίρεση την αναφορά στην μεσαία τάξη. Σε αυτήν την χώρα και 400 τον μήνα να βγάζει κάποιος, μεσαία τάξη νομίζει ότι είναι
Εκεί που γελάω με τις ώρες είναι που βλέπεις κάτι τύπους..που έχουν ένα μικρομάγαζο και νομίζουν ότι είναι...βιομήχανοι...!!!!! και ταυτίζονται με τις νεοφιλελέ σαχλαμάρες..
πόσο βλάκας είναι αυτός ο λαός δεν περιγράφεται
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:ξερω πολλους που ψηφισαν νδ μονο και μονο για να μην βγει ο προδοτης
Θα βγει σε 4 με 8 χρονια. Παντου ετσι γινεται.
0 .
-
ΩRIΩNAS7
vallon έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Εκεί που γελάω με τις ώρες είναι που βλέπεις κάτι τύπους..που έχουν ένα μικρομάγαζο και νομίζουν ότι είναι...βιομήχανοι...!!!!! και ταυτίζονται με τις νεοφιλελέ σαχλαμάρες..
Τι περιμένεις από τον λαό που έχει σαν μότο του το "α εμένα δεν με ενδιαφέρει η πολιτική";
Μιλάμε για ραγιάδες σανοφάγους
0 .
-
vallon
- Supreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:vallon έγραψε:
Τι περιμένεις από τον λαό που έχει σαν μότο του το "α εμένα δεν με ενδιαφέρει η πολιτική";
νομίζω ότι ο έλλνας δεν κατάφερε ποτέ να ενηλικιωθεί πραγματικά
η ενηλικίωση έρχεται μόνο όταν κάποιος αναλαμβάνει ευθύνες
ευθύνες απέναντι στην κοινωνία , στο σύνολο.
Εδώ τώρα τι ψάχνεις να βρεις που οι περισσότεροι όταν απαντάνε σε μηνύματα σου λένε καθαρά , εμένα με ενδιαφέρει μόνο η πάρτη μου..
δεν βρίσκεις άκρη
carpet bombing και ξεμπερδέψαμε
0 .
-
ΩRIΩNAS7
vallon έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
νομίζω ότι ο έλλνας δεν κατάφερε ποτέ να ενηλικιωθεί πραγματικά
η ενηλικίωση έρχεται μόνο όταν κάποιος αναλαμβάνει ευθύνες
ευθύνες απέναντι στην κοινωνία , στο σύνολο.
Εδώ τώρα τι ψάχνεις να βρεις που οι περισσότεροι όταν απαντάνε σε μηνύματα σου λένε καθαρά , εμένα με ενδιαφέρει μόνο η πάρτη μου..
δεν βρίσκεις άκρη
carpet bombing και ξεμπερδέψαμε
Ακριβώς έτσι. Το μόνο που ξέρουν να λένε είναι το "όταν εμείς είχαμε Παρθενώνες οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια".
Έλα μου όμως που την εποχή που χτιζόταν ο Παρθενώνας ο λαός ήταν πλήρως πολιτικοποιημένος και δεν επαναπαύονταν στην δόξα των προγόνων του.
Αλλά από τέτοιες ρόμπες αποτελείται σήμερα ο ελληνικός λαός. Προγονολατρεία, πατριδοπληξία, ωχαδερφισμός, κουτοπονηριά και κακεντρέχεια.
Καρπετ μπομπινγκ, λοιπόν. Δίκιο έχεις. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:Εδώ τώρα τι ψάχνεις να βρεις που οι περισσότεροι όταν απαντάνε σε μηνύματα σου λένε καθαρά , εμένα με ενδιαφέρει μόνο η πάρτη μου..
Μακαρι να το ελεγαν αυτο, εγω εχω δει οτι οι πιο πολλοι πουλανε προλογο και σου λεει εγω ψηφισα ΝΔ για την πατριδα...
.gif)
0 .