Οι μπαντριώτες το ’σκασαν

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: Οι μπαντριώτες το ’σκασαν

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 26 Ιουν 2019, 15:41

denplirono έγραψε:
Adminović έγραψε:
Άσπροι σαν τα γάλατα... :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

αυτοι οι καφροι που δειχνεις δεν ειναι μαυριδεροι.
μαυριδεροι καφροι ειναι αυτοι:

Εικόνα

ΔΟΞΑ και τιμη στον
Βασιλομαρτυ Νικόλαο ΙΙ

Έβαλες ασπρόμαυρες φώτο, για να δείξεις ότι ο Στάλιν είναι πιο μαυριδερός από τουε Αφρικανούς και μεσανατολίτες της χα;
Τα έχεις παίξει ε;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Ιουν 2019, 17:24

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:αυτοι οι καφροι που δειχνεις δεν ειναι μαυριδεροι.
μαυριδεροι καφροι ειναι αυτοι:

Εικόνα

ΔΟΞΑ και τιμη στον
Βασιλομαρτυ Νικόλαο ΙΙ

Έβαλες ασπρόμαυρες φώτο, για να δείξεις ότι ο Στάλιν είναι πιο μαυριδερός από τουε Αφρικανούς και μεσανατολίτες της χα;
Τα έχεις παίξει ε;

ετσι νομιζεις εσυ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 26 Ιουν 2019, 17:55

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Έβαλες ασπρόμαυρες φώτο, για να δείξεις ότι ο Στάλιν είναι πιο μαυριδερός από τους Αφρικανούς και μεσανατολίτες της χα;
Τα έχεις παίξει ε;

ετσι νομιζεις εσυ

Έτσι είναι. Απλά σε ενοχλεί η αλήθεια. Περαστικά
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 27 Ιουν 2019, 00:42

Μέρος 1ο : ΕΙΣΑΓΩΓΗ Γεια σας. Με λένε Νεκτάριο. Είμαι Έλλην. Είμαι γνήσιος Έλλην πάππου προς πάππου. Αυτό που λένε Εθνικόφρων. Πιστεύω εις το τρίπτυχον Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. Δι εμέ οι κομουνιστές δεν είναι Έλληνες. Είναι μιάσματα. Μισώ τους κομουνιστάς και τους συνοδοιπόρους αυτών. Οι κομουνιστές ήταν από εξανέκαθεν και εξακολουθούν να είναι προδόται του έθνους. Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία. Αυτό που οι πεφωτισμένοι μας άρχοντες έλεγαν Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών. Οι άθεοι είναι μίσθαρνα όργανα του κομουνισμού. Ακρογωνιαίος λίθος του έθνους μας είναι ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Εις αυτόν στηρίζονται όλες οι ελπίδες του έθνους μας. Άλλος εθνικός μας φάρος είναι ο Βασιλεύς. Χωρίς Βασιλέα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει Ελλάς. Ο Καραμανλής για να καλοπιάσει τους κομουνιστάς έδιωξε τον Βασιλέα. Όμως συντόμως ο Βασιλεύς σύμφωνα με τα πεπρωμένα του έθνους μας θα ενθρονισθεί και πάλι μετά πλήρους δόξης. Μέγας κίνδυνος δια το έθνος μας αποτελούν οι ξένοι και κυρίως οι Αλβανοί. Δρουν με βάση προκαθορισμένο σχέδιο να αφελληνίσουν την πατρίδα μας. Οι κυβερνήσεις που τους δίνουν δικαιώματα και δεν του εκδιώκουν πέρα από τα ιερά μας χώματα διαπράττουν εθνικόν έγκλημα. Εκτός από τους κομουνιστάς μισώ και τους........... Αυτοί κυβερνούν τον κόσμο σήμερα με το βρώμικο χρήμα τους. Φταίει ο Χίτλερ που ήταν τόσο επιεικής μαζί τους

Εκεί που γράφατε κάποτε και τώρα ξαφνικά γίνατε αριστεροί λόγω ΣΥΡΙΖΑ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Ιουν 2019, 12:50

ημουν στο φαναρι περναει ενας πιτσιρικας πανω σε ενα ποδηλατο
με φατσα ναζι απο κομικ και φωναζει γ.μ...σου μαλακα
κοιταζω λιγο απεναντι και αναγνωριζω τον πιτσιρικα που μας εξυπηρέτησε
στο κινεζικο της μαμας του ενα ομορφο και αγέρωχο κινεζακι
που περνουσε απεναντι και εκεινο κοιταξε για λιγο με μια περιφρονιτικη ματια
και συνεχισε τον δρομο του ....

τι σχεση εχουν βρε μαμακες τα λεφουσια απο την αφρικη και την ασια
που μας κουβαλατε; χωρις ιχνος αξιοπρέπειας!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 28 Ιουν 2019, 16:03

nemo έγραψε:ημουν στο φαναρι περναει ενας πιτσιρικας πανω σε ενα ποδηλατο
με φατσα ναζι απο κομικ και φωναζει γ.μ...σου μαλακα
κοιταζω λιγο απεναντι και αναγνωριζω τον πιτσιρικα που μας εξυπηρέτησε
στο κινεζικο της μαμας του ενα ομορφο και αγέρωχο κινεζακι
που περνουσε απεναντι και εκεινο κοιταξε για λιγο με μια περιφρονιτικη ματια
και συνεχισε τον δρομο του ....

τι σχεση εχουν βρε μαμακες τα λεφουσια απο την αφρικη και την ασια
που μας κουβαλατε; χωρις ιχνος αξιοπρέπειας!

Τα κουβαλάμε για να μπορούν οι μπαντριωντεσ, σαν εσένα, να ψωνίζουν από κινέζικα κι όχι από ελληνικά μαγαζιά.

Σειρά μου τώρα.
Τι σχέση έχει βρε μαμάκα με την Ελλάδα, την μήτρα της δημοκρατίας, ο φασισμός, ο ναζισμός και ο εθνικισμός που μας κουβαλάτε εδώ από τις βάρβαρες ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού στην ελληνική ιστορία;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Ιουν 2019, 22:50

ΩRIΩNAS7 έγραψε:[

Τα κουβαλάμε για να μπορούν οι μπαντριωντεσ, σαν εσένα, να ψωνίζουν από κινέζικα κι όχι από ελληνικά μαγαζιά.

Σειρά μου τώρα.
Τι σχέση έχει βρε μαμάκα με την Ελλάδα, την μήτρα της δημοκρατίας, ο φασισμός, ο ναζισμός και ο εθνικισμός που μας κουβαλάτε εδώ από τις βάρβαρες ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού στην ελληνική ιστορία;

επειδη εισαι ανιστόρητος και δεν καταλαβαινεις τιποτα αλλο απο το ποιημα
που εμαθες μικρος δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι
κανε ενα μικρο πειραμα διαβασε λιγο αρχαια ιστορια και μετα διαβασε αυτο
που μου εβαλες με σκοπο να μου βγαλεις τα ματια μου
και αφου το διαβασεις κανε τον συσχετισμο και ισως αν καταλαβεις τι εγραψες
να αποφασισεις και πως θα αυτοκτονησεις :laugh1: :yesyes:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 29 Ιουν 2019, 23:16

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:[

Σειρά μου τώρα.

επειδη εισαι ανιστόρητος και δεν καταλαβαινεις τιποτα αλλο απο το ποιημα
που εμαθες μικρος δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι
κανε ενα μικρο πειραμα διαβασε λιγο αρχαια ιστορια και μετα διαβασε αυτο
που μου εβαλες με σκοπο να μου βγαλεις τα ματια μου
και αφου το διαβασεις κανε τον συσχετισμο και ισως αν καταλαβεις τι εγραψες
να αποφασισεις και πως θα αυτοκτονησεις :laugh1: :yesyes:

Κοίτα, επειδή εγώ εν αντιθέσει με εσένα έχω διαβάσει για αρχαία Ελλάδα, είμαι υποχρεωμένος να σου μάθω πως ο φασισμός, ο ναζισμός κι ο εθνικισμός δεν έχουν καμία σχέση με αρχαία Ελλάδα.
Σκέψου τι κράξιμο θα έτρωγε από τον Σωκράτη (ναι τον γνωστό φιλόσοφο, που είπε ότι δεν είναι ούτε Αθηναίος, ούτε Έλληνας πολίτης, αλλά πολίτης του Κόσμου) ένας σαν εσένα, αν τολμαγε να του πει τις αηδιαστικές
ψευτο-ιδεολογίες περί φασισμού, ναζισμού κλπ
Μιλάμε για πολύ κράξιμο
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Ιουν 2019, 09:30

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Κοίτα, επειδή εγώ εν αντιθέσει με εσένα έχω διαβάσει για αρχαία Ελλάδα, είμαι υποχρεωμένος να σου μάθω πως ο φασισμός, ο ναζισμός κι ο εθνικισμός δεν έχουν καμία σχέση με αρχαία Ελλάδα.
Σκέψου τι κράξιμο θα έτρωγε από τον Σωκράτη (ναι τον γνωστό φιλόσοφο, που είπε ότι δεν είναι ούτε Αθηναίος, ούτε Έλληνας πολίτης, αλλά πολίτης του Κόσμου) ένας σαν εσένα, αν τολμαγε να του πει τις αηδιαστικές
Μιλάμε για πολύ κράξιμο

ξανακοιτα το βιβλιο και εδω δεν μιλαμε για φιλοσοφια
ουτε και αποσπασματικα ξεδιαλεγουμε κατι που μας συμφερει και που οποσδηποτε
δεν εχει την εννοια που του προσδιορίζεις εσυ στο σημερα
εξαλλου αριστεροι και πασης φυσεως ζωακια του βυθου δεν υπηρχαν στην αθηνα
του τοτε ουτε και για ναζισμο και φασισμο δεν ανεφερε κανεις εδω
και αν θελεις οποσδηποτε να ζεις στο παρελθον τουλαχιστον φυγε απο την περιοδο
του μεσοπολεμου οπου θελεις να φαντασιωνεσαι οτι ναναι
και ο εθνικισμος της γερμανιας και ο κομμουνισμος επραξαν κατα τα συμφεροντα τους
αφηνοντας στην ακρη την οποια ιδεολογια ειχαν καημένε μου :laugh1:
εδω δεν γνωριζεις οτι και ο κομμουνισμος εισεβαλε σε ξενα εθνη
χωρις καμια αιτια απο αυτα και θελεις να μου μιλησεις και για αρχαια ελλαδα!!! :s_mad
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Ιουν 2019, 20:35

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Μιλάμε για πολύ κράξιμο

ξανακοιτα το βιβλιο και εδω δεν μιλαμε για φιλοσοφια
ουτε και αποσπασματικα ξεδιαλεγουμε κατι που μας συμφερει και που οποσδηποτε
δεν εχει την εννοια που του προσδιορίζεις εσυ στο σημερα
εξαλλου αριστεροι και πασης φυσεως ζωακια του βυθου δεν υπηρχαν στην αθηνα
του τοτε ουτε και για ναζισμο και φασισμο δεν ανεφερε κανεις εδω
και αν θελεις οποσδηποτε να ζεις στο παρελθον τουλαχιστον φυγε απο την περιοδο
του μεσοπολεμου οπου θελεις να φαντασιωνεσαι οτι ναναι
και ο εθνικισμος της γερμανιας και ο κομμουνισμος επραξαν κατα τα συμφεροντα τους
αφηνοντας στην ακρη την οποια ιδεολογια ειχαν καημένε μου :laugh1:
εδω δεν γνωριζεις οτι και ο κομμουνισμος εισεβαλε σε ξενα εθνη
χωρις καμια αιτια απο αυτα και θελεις να μου μιλησεις και για αρχαια ελλαδα!!! :s_mad

Τραβά να διαβάσεις το περί Φυγής του Πλούταρχου εσύ. Εγώ το έχω διαβάσει ήδη κάμποσες φορές. Αν και με αυτά που γράφει σε βλέπω να χτυπιέσαι να δαιμονισμένος από ταινία, που του δείχνουν το σταυρό. Αν συνέχιζα με το τι γράφει θα έπρεπε να σου πω πως περιγράφει την έννοια της πατρίδας ως κάτι το αφύσικο.
Δεν εχει όμως σημασία. Γνωρίζεις πως το έχω διαβάσει και απλά προσπαθείς να ξόρκισεις την πραγματικότητα, περιγραφοντάς με σαν τον εμετό τον Πλέυρη, που πετσοκοβει και παραποιεί τα αρχαία κείμενα για κοροϊδεύει τον λαό. Το οποίο έχει χαρακτηρίσει "σκατά και σύννεφα".
Αποδέχομαι το χαρακτηρισμό ζωάκια. Θα σου προκαλέσει δυσφορία αυτό που θα σου μάθω, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι βιολογικώς ζώα είμαστε. Deal with it.
Tωρα τα υπόλοιπα που λες για τον κομουνισμο (πάλι) είναι απλά τα συμπλέγματα και το μίσος που σου δημιουργούνται, ως ναζί που είσαι, από την γνώση ότι οι κομουνιστές ξεκώλιασαν το μεθαμφιτανομανη χίτλερ. Το παιδέρα που δε του έφτανε η 14χρονη Εύα, αλλά ήθελε να πηδαει και την ανηψιά του.
Αλλά ξεχασα. Ο Χίτλερ ήταν καλός γιατί ήταν βίγκαν :laugh1:
Και φυσικά θα σου μιλάω για αρχαία Ελλάδα. Γιατί, εν αντιθέσει με εσένα, εγώ δεν είμαι ναζί ή φασίστας άρα και ανθέλληνας. Περαστικά
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”