Η πρώτη κριση της κυβέρνησης Κούλη θα είναι στο Καστελόριζο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

Re: Η πρώτη κριση της κυβέρνησης Κούλη θα είναι στο Καστελόριζο

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Ιουν 2019, 23:42

Μη το γελάς ,είναι τέχνη ν' αλλάζεις θέση πιο γρήγορα κι από υαλοκαθαριστήρα.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 12 Ιουν 2019, 01:07

Κι αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζει θερμό επεισόδιο ο Σουλτάνος;
Μήπως "οι άνθρωποι αυτοί" είναι "μια κάποια λύσις" για κάποιους;
Θα πρέπει όμως αυτοί οι κάποιοι να αντιληφθούν ότι στο τέλος θα φωνάζουν "λύκος" και δεν θα τους πιστεύει κανείς.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 12 Ιουν 2019, 01:16

Θέλω οπωσδήποτε να εξασφαλίσω την πρώτη σειρά στην ευρύχωρη αίθουσα του Χαλανδρίου όπου προβλέπεται Γενική Συνέλευση των ανοιχτομάτηδων.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Ιουν 2019, 01:32

δεν αντιλαμβανομαι τον λογο να εχουμε κριση με την τουρκια. Η Ελλας χωρα μελος του νατο, της ΕΕ, του ευρω, χωρα με πολυ ισχυρο στρατο και με πολυ ισχυρες διπλωματικες δυναμεις, παραδωθηκε στα 4 στο απολυτο τιποτα, στην Βαρνταρσκα, που στρατο δεν εχει, δεν ειναι ουτε στο νατο, ουτε στην εε ουτε στο ευρω , τιποτα. Παραδοθηκε η ελλας στο μυρμιγκι και τωρα θα παμε να κανουμε πολεμο με την Τουρκια? Ειστε καλα ωρε? Εισαι τρελος ρε αποστολακη που στηθηκατε ολοι μαζι στα 4 στην Βαρναρσκα και θελετε με εσας αργηγους και ηγετες να παμε να πολεμησουμε την τουρκια? Ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα !!! Οχι γιατι φοβομαστε την τουρκια αλλα δεν εχουμε καμια εμπιστοσυνη σε εσας, θα μας πουλησετε σε χρονο dt οπως κανατε με την μακεδονια. Να πατε να πολεμησετε εσεις παρταλια. Εγω αμα δεν δω πατριωτη ηγετη δεν πολεμαω, δεν φοβαμαι αυτον που θα ειναι μπροστα μου, φοβαμαι αυτον που θα ειναι απο πισω μου. Τα ακουσες Κουλη που αποδεχεσαι την συμφωνια? Ωραια, αφου τα ακουσες τραβα δωσε το μισο αιγαιο και να ξερεις ε, απο την Λαρισα και κατω ειναι Ελλαδα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιουν 2019, 07:01

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Κι αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζει θερμό επεισόδιο ο Σουλτάνος;
Μήπως "οι άνθρωποι αυτοί" είναι "μια κάποια λύσις" για κάποιους;
Θα πρέπει όμως αυτοί οι κάποιοι να αντιληφθούν ότι στο τέλος θα φωνάζουν "λύκος" και δεν θα τους πιστεύει κανείς.

Για τους ζαιους σιγουρα

Δεν ειδες χαρα ο Αριστος στο ενδεχομενο θερμου επεισοδιου?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Ιουν 2019, 16:00

Echelon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Απο το ''ο ΣΥΡΙΖΑ θα περασει μπροστα στον Μαρτιο'' πηγαμε στο ''ο Κουλης δε θα εχει αυτοδυναμια και θα συγκυβερνησει με τον ΣΥΡΙΖΑ'' και τωρα στο ''Παρακαλατε να μας την πεσουν οι τουρκοι μπας και γυρισουμε στην καρεκλα''

Είχε που είχε τα τσίπουρα, ήρθε και η κατραπακια του 9,5% των ευρωεκλογών και ο μπερδεμένος... μπερδεύτηκε ακόμη περισσότερο. Με την άτακτη υποχώρηση που έχει σημάνει είναι θέμα ημερών να ανοίξει νήμα όπου θα μας εξηγεί "γιατί αυτοδυναμία νδουλας με κάτω από 170 βουλευτές είναι ήττα Μητσοτάκη και θρίαμβος Τσίπρα".

ΑΝ κυβερνησει ο Κουλης σε λιγους μηνες θα αποδειχθει ποιος επινε τσιπουρα και ποιος οχι. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Ιουν 2019, 16:03

denplirono έγραψε:δεν αντιλαμβανομαι τον λογο να εχουμε κριση με την τουρκια. Η Ελλας χωρα μελος του νατο, της ΕΕ, του ευρω, χωρα με πολυ ισχυρο στρατο και με πολυ ισχυρες διπλωματικες δυναμεις, παραδωθηκε στα 4 στο απολυτο τιποτα, στην Βαρνταρσκα, που στρατο δεν εχει, δεν ειναι ουτε στο νατο, ουτε στην εε ουτε στο ευρω , τιποτα. Παραδοθηκε η ελλας στο μυρμιγκι και τωρα θα παμε να κανουμε πολεμο με την Τουρκια? Ειστε καλα ωρε? Εισαι τρελος ρε αποστολακη που στηθηκατε ολοι μαζι στα 4 στην Βαρναρσκα και θελετε με εσας αργηγους και ηγετες να παμε να πολεμησουμε την τουρκια? Ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα !!! Οχι γιατι φοβομαστε την τουρκια αλλα δεν εχουμε καμια εμπιστοσυνη σε εσας, θα μας πουλησετε σε χρονο dt οπως κανατε με την μακεδονια. Να πατε να πολεμησετε εσεις παρταλια. Εγω αμα δεν δω πατριωτη ηγετη δεν πολεμαω, δεν φοβαμαι αυτον που θα ειναι μπροστα μου, φοβαμαι αυτον που θα ειναι απο πισω μου. Τα ακουσες Κουλη που αποδεχεσαι την συμφωνια? Ωραια, αφου τα ακουσες τραβα δωσε το μισο αιγαιο και να ξερεις ε, απο την Λαρισα και κατω ειναι Ελλαδα

Ευτυχως που εξασφαλισε ο Κοτζιας τα βορεια συνορα μας και ελεγχουμε τον εναεριο χωρο τους.

Ενα προβλημα λιγοτερο τωρα που θα δουμε ΠΟΣΟ πατριωτες θα ειστε με την Τουρκια ολοι εσεις που κατεβαινατε με το παπαδαριο στα συλλαλητηρια για το ονομα.

Απο οσα γραφεις φαινεται οτι το σκατο εχει φτασει στην καλτσα. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Ιουν 2019, 16:50

Γελάω με κάποιους που λένε δεν θα πολεμήσω κλπ.... πίσω από τους στρατιώτες υπάρχει αξιωματικός με πιστόλι όποιος σκεφτεί εξυπναδούλες πυροβολείται .... αυτό συμβαίνει σ όλους τους στρατούς. Ο στρατιώτης θα πρέπει να φοβάται περισσότερο από τον εχθρό τον αξιωματικό του.

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Ιουν 2019, 00:06

Αρίστος έγραψε:
denplirono έγραψε:δεν αντιλαμβανομαι τον λογο να εχουμε κριση με την τουρκια. Η Ελλας χωρα μελος του νατο, της ΕΕ, του ευρω, χωρα με πολυ ισχυρο στρατο και με πολυ ισχυρες διπλωματικες δυναμεις, παραδωθηκε στα 4 στο απολυτο τιποτα, στην Βαρνταρσκα, που στρατο δεν εχει, δεν ειναι ουτε στο νατο, ουτε στην εε ουτε στο ευρω , τιποτα. Παραδοθηκε η ελλας στο μυρμιγκι και τωρα θα παμε να κανουμε πολεμο με την Τουρκια? Ειστε καλα ωρε? Εισαι τρελος ρε αποστολακη που στηθηκατε ολοι μαζι στα 4 στην Βαρναρσκα και θελετε με εσας αργηγους και ηγετες να παμε να πολεμησουμε την τουρκια? Ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα !!! Οχι γιατι φοβομαστε την τουρκια αλλα δεν εχουμε καμια εμπιστοσυνη σε εσας, θα μας πουλησετε σε χρονο dt οπως κανατε με την μακεδονια. Να πατε να πολεμησετε εσεις παρταλια. Εγω αμα δεν δω πατριωτη ηγετη δεν πολεμαω, δεν φοβαμαι αυτον που θα ειναι μπροστα μου, φοβαμαι αυτον που θα ειναι απο πισω μου. Τα ακουσες Κουλη που αποδεχεσαι την συμφωνια? Ωραια, αφου τα ακουσες τραβα δωσε το μισο αιγαιο και να ξερεις ε, απο την Λαρισα και κατω ειναι Ελλαδα

Ευτυχως που εξασφαλισε ο Κοτζιας τα βορεια συνορα μας και ελεγχουμε τον εναεριο χωρο τους.

Ενα προβλημα λιγοτερο τωρα που θα δουμε ΠΟΣΟ πατριωτες θα ειστε με την Τουρκια ολοι εσεις που κατεβαινατε με το παπαδαριο στα συλλαλητηρια για το ονομα.

Απο οσα γραφεις φαινεται οτι το σκατο εχει φτασει στην καλτσα. :laugh1:

.

Τι εννοεις? Οτι μια χωρα με 3000 αρματα και 300 μαχητικα κινδυνευει απο τον κυνηγετικο συλλογο σκοπιων και βέλες και γευγελης? Τοοοοοσο προδοτες ειστε. Κανετε οτι ταχαμου δεν καταλαβατε γιατι χασατε με 9.5 μοναδες. Λετε για επικοινωνιακους λογους, λαθη.....παπαριες! Για την προδοσια της μακεδονιας πηρατε -9.5 και θα παρετε -14 στις 7 του Ιουνη, -14 το εχω πει απο τις 27 μαιου, 1 ημερα μετα τις ευρωεκλογες. Κρατα το αυτο.

Οσο για τα κοκκινα γραμματα, ναι ρε παραταλια να πατε εσεις να πολεμησετε. Εγω δε φοβαμαι τιποτα, εκτος απο αυτον που ειναι απο πισω μου. Και οσο απο πισω μου ειναι ο Αποσοτολακης που την μερα της προδοσιας τον ρωτησαν για την μακεδονια και δεν ειπε τιποτα, ε, εγω φοβαμαι τον αποστολακη και οχι τον αχμετ και τον ταγιπ

Γελάω με κάποιους που λένε δεν θα πολεμήσω κλπ.... πίσω από τους στρατιώτες υπάρχει αξιωματικός με πιστόλι όποιος σκεφτεί εξυπναδούλες πυροβολείται .... αυτό συμβαίνει σ όλους τους στρατούς. Ο στρατιώτης θα πρέπει να φοβάται περισσότερο από τον εχθρό τον αξιωματικό του

το να λες την μιση αληθεια ισουται με ψεμα. δεν ειπα δεν πολεμαω ειπα δεν πολεμαω με αποστολακη αρχηγο ή καποιον αλλο αρχηγο που προδωσε. Ειναι δυνατον εγω να παω μπροστα οταν ξερω οτι θα μου την φερει απο πισω μπαμπεσικα? Με τιποτα !!!
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Ιουν 2019, 00:50

Κομπάρε !! Κρατα γερα !!!!

«Βουίζουν» τα Τουρκικά ΜΜΕ: «Τι συμβαίνει με τον Ρ. Τ Ερντογάν;» – «Υπάρχει πρόβλημα υγείας;»
https://www.pentapostagma.gr/2019/06/βο ... υμβαί.html
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”