Ψηφίστηκε η τροπολογία για τo αφορολόγητο – Απείχαν Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τo αφορολόγητο – Απείχαν Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Ιουν 2019, 12:13

Αρίστος έγραψε:
Adminović έγραψε:Αυτά θα τα βρει μπροστά της η νέα κυβέρνηση... :laugh1: :s_crazy

Ειμαστε σιγουροι οτι αυτη θα ειναι κυβερνηση ΝΔ;

Εγω δεν ειμαι.

.

Δηλαδή θα το γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ή βλέπεις οικουμενική;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιουν 2019, 12:18

οικουμενικη αν τα κανει σκατα ο κουλης δηλαδη σε δεκα μηνες περιπου
αφου αναλαβει οπως δηλαδη συνεβη με τον γαπ
αν αποδειχτουν εντελως ανικανοι θα πεσει μαζι τους
και ολοκληρο το πολιτικο κατεστημενο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιουν 2019, 12:22

Αρίστος έγραψε:Ποιός είναι αυτός ο εκπροσωπος της Κομισιόν;

Ονομα δεν εχει;

Εγω ξερω τον Μοσκοβισι και τον Ντομπροσκις, αγνωστους δεν ξερω.

Θυμιζω τι ειχε πει ο Μοσκοβισι πριν εναμιση μηνα.

https://www.tanea.gr/print/2019/05/08/e ... rologitou/

Εσυ ελεγες οτι το κανατε τωρα γιατι τον Μαιο δεν ειχατε πρασινο φως. Τωρα λες οτι ο Μοσκoβισι ειχε δωσει το πρασινο φως απο αρχες Μαιου... :laugh1:

Αρα ή λετε ψεμματα και δεν εχετε πρασινο φως, ή το ειχατε απο πριν αλλα δεν το κανατε και περιμενατε να χασετε τις εκλογες.

Οπως και να χει ειναι κοροιδια εις βαρος του λαου και θα ηταν πολυ ηλιθιος οποιος πολιτικος αρχηγος το ψηφιζε τωρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Ιουν 2019, 12:26

Adminović έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ειμαστε σιγουροι οτι αυτη θα ειναι κυβερνηση ΝΔ;
Εγω δεν ειμαι..

Ή βλέπεις οικουμενική;

Κυριαρχεί στα Φόρουμς η εκτίμηση οτι θα γίνει μια κυβέρνηση συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής-Μουσουλμάνων Δ. Θράκης-Πλεύσης Ελευθερίας-Βελόπουλου-Βαρουφάκη με έμβλημα κόμματος τη Λαμπάδα-Τζήμερου-Αεροψεκασμένων, η οποία θα έχει ένα και μόνο αντικειμενικό στόχο....

... να ψηφιστεί η Απλή Αναλογική.

Η Πέμπτη Φάλαγγα αυτή παίρνει οδηγίες από την Πειραιώς ώστε να τα κατάλληλα μεταμεσονύκτια νήματα, να φοβηθούν οι ψηφοφόροι και να δώσουν άνετη αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιουν 2019, 12:41

Ο Φιλης σε συνεντευξη στην Αυγη παραδεχεται ανοιχτα οτι εφεραν το αφορολογητο λογω της ηττας :D

Ερ.: Φέρατε προς ψήφιση το αφορολόγητο, τη μείωση του οποίου εσείς είχατε θεσπίσει, ενώ πρόσφατα δεν δεχτήκατε την κατάργηση αυτής της ρύθμισης που πρότεινε η ΝΔ. Γιατί τώρα, κύριε Φίλη;

Απ.: Τώρα, γιατί μεσολάβησαν οι ευρωεκλογές, η επικράτηση της ΝΔ και η υψηλή πιθανότητα να κερδίσει και τις εθνικές εκλογές. Απέναντι σε αυτή τη ζοφερή προοπτική λαμβάνουμε τα μέτρα μας για να προστατεύσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των φορολογουμένων (πάνω από 90%) που θα έχαναν έως 650 ευρώ ετησίως στην περίπτωση κατά την οποία η ΝΔ ως κυβέρνηση θα μειώσει το αφορολόγητο.

http://www.avgi.gr/article/10811/994588 ... phentones-

H πλακα ειναι οτι λεει οτι η ΝΔ θα μειωσει το αφορολογητο οταν οι ιδιοι ψηφισαν την μειωση. Δεν πανε καλα οι ανθρωποι :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιουν 2019, 14:44

Adminović έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Ειμαστε σιγουροι οτι αυτη θα ειναι κυβερνηση ΝΔ;

Εγω δεν ειμαι.

.

Ή βλέπεις οικουμενική;

Oι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, οι επιδοματουχοι που θα ριξουν κυριως ΣΥΡΙΖΑ και οι αναποφασιστοι ΔΕΝ κατεβηκαν να ψηφισουν στις Ευρωεκλογές...

Αν κατεβουν τωρα επειδη φοβουνται τον Κουλη η διαφορα θα μειωθει.

Μπορει βεβαια να μην κατεβουν λογω αποθαρρυνσης επειδη δεν πιστευουν πως γυριζει.

Αν ομως κατεβουν θα μειωθει ΠΟΛΥ η διαφορα.

Οποτε εχω εξηγησει σε διπλανο νημα ποια θα ειναι η συνεχεια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιουν 2019, 15:00

Το 9,5% της διαφορας στις Ευρωεκλογες δεν υπηρχε στις τελευταιες δημοσκοπησεις ουτε καν της ΝΔ.

Ο Μαρινακης πριν τις Ευρωεκλογές εβγαλε δημοσκοπηση με 6,5% και το ΣΚΑΙ με 7%.

Το 9,5% λοιπον δεν εκφραζει την πραγματικη διαφορα αλλα προεκυψε επειδη οι Συριζαιοι, οι επιδοματουχοι και οι αναποφασιστοι ΔΕΝ πηγαν να ψηφισουν.

Το επιβεβαιωσα απο πληθος περιπτωσεις.

Τωρα ομως θα πανε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιουν 2019, 15:10

Οσο για το αφορολογητο, το ότι η ΝΔ δεν το ψηφισε σημαινει κατα τη γνωμη μου οτι δεν θελει να εφαρμοσει την ακυρωση.

Ξεκαθαρα πραγματα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Ιουν 2019, 15:19

Αρίστος έγραψε:
Adminović έγραψε:
Ή βλέπεις οικουμενική;

Oι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, οι επιδοματουχοι που θα ριξουν κυριως ΣΥΡΙΖΑ και οι αναποφασιστοι ΔΕΝ κατεβηκαν να ψηφισουν στις Ευρωεκλογές...
Αν κατεβουν τωρα επειδη φοβουνται τον Κουλη η διαφορα θα μειωθει.
Μπορει βεβαια να μην κατεβουν λογω αποθαρρυνσης επειδη δεν πιστευουν πως γυριζει.
Αν ομως κατεβουν θα μειωθει ΠΟΛΥ η διαφορα.
Οποτε εχω εξηγησει σε διπλανο νημα ποια θα ειναι η συνεχεια.

Από την 1η Ιουλίου θα αρχίσουν να βγαίνουν από τις φυλακές και οι δολοφόνοι, βιαστές και παιδεραστές που θα ευνοηθούν από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που ψήφισαν οι συνεχιστές του Άρη Βελουχιώτη.

Τους υπολόγισες;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 08 Ιουν 2019, 15:24

Oι ζαίοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε φάση άρνησης. Η νδουλα το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να λουφάξει και να μην μιλήσει μέχρι τις 7 Ιουλίου. Ο Τσίπρας αποδεικνύεται ο πιο εύκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”