bizeli έγραψε:Εγώ ήμουν στους τελείως αναποφάσιστους. Βασικά ούτε καν ήξερα ποιοι είναι οι υποψήφιοι εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Βασικά έψαχνα ένα κόμμα ή πρόσωπο που να έχει ψηλά στην ατζέντα του το περιβάλλον, τις πράσινες αξίες, την οικολογία κτλ και βασικά για ευρωεκλογές έλεγα αρναούτογλου που δυστυχώς είναι στο κινάλ.
Μπορεί να ήταν κι άλλοι αλλά δεν είχα χρόνο για τόσο εξειδικευμένο ψάξιμο.
Τους οικολόγους-πράσινους που άκουσα σε μια διακαναλική μού φάνηκαν λίγο άμπαλοι. Θεωρώ ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα πολιτικά, ώστε να μπορούν να σταθούν ως ένα "πράσινο" κόμμα μέσα στη βουλή.
Αν και θεωρώ πολύ μεγάλη ανάγκη να υπάρχει και μια τέτοια φωνή εκεί μέσα.
Τελικά, τελευταία στιγμή άλλαξα πάλι γνώμη και τελικά ψήφισα κάτι άλλο από αυτό που σκεφτόμουν στην αρχή, εξαιτίας ενός άρθρου που διάβασα στο νετ και δε μου άρεσε καθόλου.
Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν πολύ σίγουρη αν θα ψήφιζα αυτούς που σκεφτόμουν αλλά μετά από αυτό που διάβασα, σιγουρεύτηκα τουλάχιστον ποιους δε θέλω να ψηφίσω.
Αν και είναι πολύ άδικο ρε γμτ. Γιατί σε κάθε κόμμα υπήρχαν πρόσωπα που θα ήθελα να ψηφίσω (όπως πχ αρναούτογλου) αλλά τους πήρε η μπάλα εξαιτίας αυτού που διάβασα για τη στάση που κράτησε το κόμμα τους σε ένα θέμα που εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ.
δεν ξερω τι ψηφισες, σημασια δεν εχει. σε συγχαιρω επειδη δεν ψηφισες προσωπο (συμπαθουσες τον αρναουτογλου αλλα σε χαλασε το πασοκ) αλλα εψαξες καποια συγκεκριμενη θεση σε ενα συγκεκριμενο θεμα.
αν και δεν ηξερες τι θα ψηφισεις δεν παρασυρθηκες, αυτο μετραει
.gif)
Ηταν ενας πιτσιρικος του ΚΚΕ στο τμημα που πηγα
κοιμησου ησυχος. οι κκεδες κατεμεν, εχουν λιγα καλα. ενα καλο ειναι οτι δεν ειναι καραγκιοζηδες. δεν θα μπορουν οχι ψηφοδελτιο να αλλαξουν, ουτε σταυρουδακι να προσθεσουν.

Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη