Τα χειρότερα έπονται…

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τα χειρότερα έπονται…

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Μάιος 2019, 12:59

Ta λαικιστικα και χυδαια κομματα ακα πασοκ, απλα αντικατοπτριζουν σε πολιτικο επιπεδο την πνευματικη σταθμη της κοινωνιας μας η οποια ειναι ιδιαιτερα χαμηλη σε συγκριση με το μεσο ευρωπαικο ορο.
Δυστυχως μας κυβερναει η ακραια μορφη του λαικισμου , το ροζ πασοκ σε συνεργασια με το μαυρο μπλε πασοκ, συντομα θα κυβερνησει η λιγακι πιο λαητ εκδοση λαικισμου το γαλαζιο πασοκ ενω καιροφυλακτει το μαυρο πασοκ (χα), καθως και το λαχανι πασοκ (κιναλ-ποταμι). Ολα αυτα τα κομματα κατακρινονται απο ενα ακομα πιο ακραιο λαικιστικο μετεριζι το οποιο ανηκει στο κοκκινο πασοκ.
Το αληθινο ερωτημα για το διλλημα των εκλογων ειναι αν θα ψηφισουμε καποια εκδοση πασοκ-λαικισμου ή οχι.
Εγω θα ψηφισω το κομμα του γραφικου Λεβεντη ο οποιος πραγματικα ειναι Ο ΜΟΝΟΣ , ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ειπε τη σωστη χρονικη στιγμη τα πραγματα με το ονομα τους καταδεικνυωντας τον αληθινο ενοχο της ολης καταστασης δλδ το λαικιστικο σωμα των ψηφοφορων τα λεγομενα ΖΩΑ.
Δεν θα ψηφισω Δξ διοτι ο Τζημερος βουτηξε το δαχτυλακι στον λαικιστικο βουρκο συνεργαζομενος με μαυρο μπλε λαικιστες και αυτο ηταν απαραδεκτο.

Για την ακριβεια βεβαια δεν θα ψηφισω κανεναν διοτι θα ειμαι Σουηδια για 2 εβδομαδες.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Μάιος 2019, 13:07

Δραπέτευσε απο τον τρίτο κόσμο όσο είναι ακόμη νωρίς.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Μάιος 2019, 19:40

Γιατί τώρα μου ήρθε στο μυαλό η τραγωδία στην Αίγινα;

https://www.eleftherostypos.gr/ellada/3 ... in-aigina/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 23 Μάιος 2019, 13:55

Είναι κοινό μυστικό ότι το Antinews δεν εκπροσωπεί πλέον την Σαμαρική πτέρυγα. Το Lastpoint αποτελεί αξιόπιστο φορέα του συγκεκριμένου ιδεολογικού γκρουπ στο οποίο ανήκω κι εγώ. Μιλάμε για εξαιρετική αρθρογραφία.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Μάιος 2019, 15:47

Βαγγέλης Μαρινάκης για Τσίπρα: «Οι ψεύτες και οι προδότες δεν αλλάζουν, μόνο χειροτερεύουν».

https://www.in.gr/2019/05/23/plus/inter ... otereyoun/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 23:26

'71 έγραψε:Όποιοι έχουν πάρε δώσε με νεοδημοκράτες, νομίζω έχουν παρατηρήσει την ανησυχία τους για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών...ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τις αυτοδυναμίες και τα 15άρια των δημοσκοπήσεων...είμαι από τους λίγους που έλεγα ότι οι εκλογές θα κριθούν στην κόψη του ξυραφιού και πως δεν έβλεπα παρά ελάχιστους που θα ανέβαιναν στο άρμα του μητσοτάκη στον αντι-τσιπρικό του αγώνα,πέραν των γνωστών από το ΄12 και εντεύθεν.

Γαμησε τα, δε θα κοιμηθουν το βραδυ

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”