Δεν έχει πάτο η κατρακύλα του Κούλη. Σήμερα είπε πως δεν θα είχε αντίρρηση να γίνει ιδιωτικό ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και να δουλεύουν δημόσιοι υπάλληλοι εκεί. Δηλαδή δεν αρκεί που θέλει να ιδιωτικοποιήσει την Υγεία, θέλει και τους υπάλληλους που πληρώνει το κράτος (δηλαδή ο ελληνικός λαός) να τους έχουν τζάμπα οι ιατρικές πολυεθνικές που θα παραλάβουν τα δημόσια νοσοκομεία.
O Μητσοτάκης ομολόγησε πως θέλει την κατάργηση της δημόσιας Υγείας
http://www.periodista.gr/politiki/artic ... ias-ygeias
.
Επιστροφή στον εργασιακό “μεσαίωνα”… “Νέα πραγματικότητα” για τον Κ. Μητσοτάκη η 7ήμερη εργασία! (βίντεο)
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Επιστροφή στον εργασιακό “μεσαίωνα”… “Νέα πραγματικότητα” για τον Κ. Μητσοτάκη η 7ήμερη εργασία! (βίντεο)
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Επιστροφή στον εργασιακό “μεσαίωνα”… “Νέα πραγματικότητα” για τον Κ. Μητσοτάκη η 7ήμερη εργασία! (βίντεο)
Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ το είπε στον Πορτοσάλτε και μάλλον κι αυτός κουφάθηκε.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
denplirono
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:Δεν έχει πάτο η κατρακύλα του Κούλη. Σήμερα είπε πως δεν θα είχε αντίρρηση να γίνει ιδιωτικό ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και να δουλεύουν δημόσιοι υπάλληλοι εκεί. Δηλαδή δεν αρκεί που θέλει να ιδιωτικοποιήσει την Υγεία, θέλει και τους υπάλληλους που πληρώνει το κράτος (δηλαδή ο ελληνικός λαός) να τους έχουν τζάμπα οι ιατρικές πολυεθνικές που θα παραλάβουν τα δημόσια νοσοκομεία.
O Μητσοτάκης ομολόγησε πως θέλει την κατάργηση της δημόσιας Υγείας
http://www.periodista.gr/politiki/artic ... ias-ygeias
.
επιμενω , δεν μπορει να ειναι χαζος. τετοιες χαζομαρες δεν τις ελεγες ουτε ο γαπ. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ΔΕΝ θελει να κυβερνησει ή τουλαχιστον οχι τωρα! Νοημον πολιτικος ενδυναμει πρωθυπουργος δεν θα ελεγε αυτα που λεει ο κουλης, απλα θα σιωπουσε.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Διευθέτηση εργάσιμου χρόνου στο έτος (κ όχι στο μήνα), εργαζόμενοι πολλών ταχυτήτων (μόνιμοι, εργολαβικοί, μαθητείας κλπ) κ διάλυση κάθε προγραμματισμού με κυλιόμενα ωράρια ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Άγνωστες λέξεις από πράγματα που ισχύουν σήμερα κ θα γενικευτούν ειτε με ΣΥΡΙΖΑ ειτε με ΝΔ ειτε (πιθανοτερο) με συγκυβερνηση των προθυμων του συστηματος.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
nemo
- Supreme poster

στηριζουμε κουλη στις μεταρρυθμισεις αρκει να εχουν αποτελεσμα
αλλιως θα μας μεινει σίγουρο μονο το συσσίτιο του συριζα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Kostis Hatzidakis @K_Hatzidakis
Ιδού η συλλογική σύμβαση της #ΤΡΑΙΝΟΣΕ που κατέθεσα στη #Βουλή. Επί #Τσίπρα #Σπίρτζη #Αχτσιόγλου. Και προβλέπει όχι 7ήμερη λειτουργία, αλλά 7ήμερη εργασία. Η υποκρισία του #ΣΥΡΙΖΑ στο τετράγωνο!

Yiannis Vroutsis @VroutsisGiannis
Με Υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ η επταήμερη εργασια στην Ελλάδα απο το 2018 !Αυτό θα σας συνοδεύει για πάντα ! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

nemo έγραψε:στηριζουμε κουλη στις μεταρρυθμισεις αρκει να εχουν αποτελεσμα
Απο την εποχη Σημιτη λενε συνεχεια για μεταρυθμισεις.
Ολες οι μεταρυθμισεις ειχαν σαν αποτελεσμα να φτασεις εκει που εφτασες ..στην μιζερια και στην φτωχεια.
Περιμενε εσυ τωρα να σωθεις απο τον...Κουλη.
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
nemo
- Supreme poster

L'ami du peuple έγραψε:nemo έγραψε:στηριζουμε κουλη στις μεταρρυθμισεις αρκει να εχουν αποτελεσμα
Απο την εποχη Σημιτη λενε συνεχεια για μεταρυθμισεις.
Ολες οι μεταρυθμισεις ειχαν σαν αποτελεσμα να φτασεις εκει που εφτασες ..στην μιζερια και στην φτωχεια.
Περιμενε εσυ τωρα να σωθεις απο τον...Κουλη.
δεν περιμενω τιποτα απο κουλη ---αλλα να κρατάμε μια πισινη
παντως τα χαλια του συριζα δεν θα τα δουμε με εθνομηδενισμους απο ολο το σοι
εχει αρκετους δεξιους που θα τον σουταρουν για να εχουν μια δευτερη ευκαιρια
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Καθε μερα αμολαει κι ενα μαργαριταρι.
Θυμιζω τι ειπε την περασμενη βδομαδα.
Ο Μητσοτάκης προτείνει να καταργηθεί η δωρεάν πρόσβαση στους τομογράφους (video)
Οι ασθενείς που χρειάζονται μαγνητική ή αξονική τομογραφία θα είναι τα θύματα των σκανδάλων της ΝΔ στην υγεία όπως επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε ξεκάθαρα πως θα πρέπει οι τομογράφοι να συνδιαχειρίζονται με ιδιωτικές εταιρείες και ως εκ τούτου να μην υπάρχει δωρεάν πρόσβαση, αλλά κάποιο αντίτιμο.
https://www.koutipandoras.gr/article/na ... mhtsotakhs
.
Ο Μητσοτάκης προτείνει να καταργηθεί η δωρεάν πρόσβαση στους τομογράφους (video)
Οι ασθενείς που χρειάζονται μαγνητική ή αξονική τομογραφία θα είναι τα θύματα των σκανδάλων της ΝΔ στην υγεία όπως επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε ξεκάθαρα πως θα πρέπει οι τομογράφοι να συνδιαχειρίζονται με ιδιωτικές εταιρείες και ως εκ τούτου να μην υπάρχει δωρεάν πρόσβαση, αλλά κάποιο αντίτιμο.
https://www.koutipandoras.gr/article/na ... mhtsotakhs
.
0 .
.
.
-
nemo
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Καθε μερα αμολαει κι ενα μαργαριταρι.
.
μας βαζεις δυσκολα ...ειναι και οι δυο παρε τον ενα και κτυπα τον με τον αλλον
αλιμονο στους ψηφοφορους προσωπικα θα ψηφιζα κκε αν δεν ειχα την χα
0 .