Αρίστος έγραψε:Η πρωτη διαψευση που βαζω ειναι για την φωτο που διακινησε η Νουδουλα οτι δηθεν πισω απο τον Παπαδοπουλο ειναι ο πατερας του Τσιπρα και την διαψευση την κανουν τα ellhnikia hoaxes.
Η φωτο ειναι οντως φεικ, συμφωνω εδω
Και η δευτερη οτι ο Παυλος Τσιπρας, ο πατερας του πρωθυπουργου ΔΕΝ συμμετειχε στην εταιρεια ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ οπως ισχυριζεται η ΝΔ.
Για το οτι ο Π.Τ. επαιρνε εργα απο την χουντα εχουν μιλησει και αλλοι
Ο Λεβεντης ελεγε
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Λεβέντη, ο ίδιος ως νεαρός μηχανικός το 1974, είχε εργασθεί επί εξάμηνο, περίπου, στην εταιρεία του πατέρα του πρωθυπουργού. «Εχω δουλέψει στον πατέρα του κ.Τσίπρα. Έπαιρνε δουλειές από τον Παττακό, από τη χούντα. Δεν το λέω ως κακό. Όλοι οι εργολάβοι έπαιρναν, γιατί ή έπρεπε να παύσουν να είναι εργολάβοι ή να συνεργασθούν με το καθεστώς», λέει χαρακτηριστικά ο κ.Λεβέντης στις συνεντεύξεις του. Μάλιστα, σύμφωνα με την δική του αφήγηση, ο αείμνηστος Παύλος Τσίπρας «δεν ήταν αριστερός. Εγώ τον έβλεπα ως βασιλόφρονα τον πατέρα του Τσίπρα. Μάλιστα μαλώναμε. με θεωρούσε εμένα αριστερό. Ήταν ακραίος δεξιός».
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -ti-houda/
Ασχημα λογια για τον θειο του Τσιπρα, Ηρακλη, εχει πει και ενας πρωην υπουργος του ΠΑΣΟΚ και πρωην συντροφος του απο την αντιχουντικη οργανωση στην οποια ανηκε
«Είναι μια μπερδεμένη ιστορία» λέει σήμερα ο κ. Ιωαννίδης. «Η περίπτωση ωστόσο του Ηρακλή Τσίπρα είναι υπαρκτή. Ηταν ενεργό μέλος της οργάνωσής μας. Εμένα με συνέλαβαν σ’ ένα μοναστήρι στο ανατολικότερο μέρος της Κρήτης, ενώ ο Ηρακλής Τσίπρας δεν συνελήφθη. Ηταν φυγόδικος, ήρθε στην Αθήνα, τα βρήκε με τον Ασλανίδη και απέκτησε κορυφαίο ρόλο στον Παναθηναϊκό. Το μυστήριο είναι ότι ενεφανίσθη την παραμονή στο Στρατοδικείο και ενώ είχε βαρύτατες κατηγορίες απηλλάγη». Και ο κ. Ιωαννίδης αναφέρει ότι «όλα τα άλλα που λέγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ότι αυτή είναι η πραγματικότητα». Οπως πραγματικότητα είναι ότι όλα τα μέλη της οργάνωσης ΔΕΚΑ Κρήτης συνελήφθησαν, σαν κάποιος να τους «έδωσε».
https://www.tovima.gr/2018/07/16/opinio ... oy-tsipra/