Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 15:54

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ναι μεν αλλά... ο θείος του Ηρακλής Τσίπρας, διετέλεσε διορισμένο στέλεχος στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος επί δικτατορίας. :D
Αυτό ήταν η επιβράβευση του για την αντιστασιακή δράση του ιδίου και της οικογένειας του;
Γιατί απ' ό,τι ξέρουμε και όπως έχει καταγράψει η ιστορία άλλου είδους ''επιβράβευση'' επιφύλασσε η χούντα στους αντιφρονούντες. :fico:

Ηταν στο ΔΣ του Παναθηναικου απο τις ΑΡΧΕΣ τις δεκαετιας του 60.

Και την ειδηση την παρουσιασε ο Καρατζαφερης το 2012 που εφαγε μεγαλη ταπα απο τα παιδια του Ηρακλη.

Θα εχουμε συνεχεια με καποιον δευτεροξαδελφο του Τσιπρα που επι χουντας πουλαγε σουβλακια σε κεντρικο μερος;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 10 Μάιος 2019, 15:58

Η φωτο αυτη κυκλοφορει σε διαφορα blogs sites και στο fb εδω και τουλαχιστον μια δεκαετια με τον ισχυρισμο οτι απεικονιζεται εκει ο πατερας του Τσιπρα
Αλλα ο Αριστος την αποδιδει στην ΝΔ
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 16:00

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Η φωτο αυτη κυκλοφορει σε διαφορα blogs sites και στο fb εδω και τουλαχιστον μια δεκαετια με τον ισχυρισμο οτι απεικονιζεται εκει ο πατερας του Τσιπρα
Αλλα ο Αριστος την αποδιδει στην ΝΔ

Την παρουσιασε στην τηλεοραση ο Κεφαλογιαννης, που ειναι στελεχαρα στη ΝΔ και ευρωβουλευτης σας.

Τωρα αν το εκανε για τον πατερα τον δικο μου θα του ζητουσα αποζημιωση εντελως φιλικα 500.000 ευρω.

Και μαλιστα θα του εκανα και ασφαλιστικα μετρα για κατασχεση της περιουσιας του.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 16:27

Αρίστος έγραψε:Η πρωτη διαψευση που βαζω ειναι για την φωτο που διακινησε η Νουδουλα οτι δηθεν πισω απο τον Παπαδοπουλο ειναι ο πατερας του Τσιπρα και την διαψευση την κανουν τα ellhnikia hoaxes.

Η φωτο ειναι οντως φεικ, συμφωνω εδω

Και η δευτερη οτι ο Παυλος Τσιπρας, ο πατερας του πρωθυπουργου ΔΕΝ συμμετειχε στην εταιρεια ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ οπως ισχυριζεται η ΝΔ.

Για το οτι ο Π.Τ. επαιρνε εργα απο την χουντα εχουν μιλησει και αλλοι

Ο Λεβεντης ελεγε

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Λεβέντη, ο ίδιος ως νεαρός μηχανικός το 1974, είχε εργασθεί επί εξάμηνο, περίπου, στην εταιρεία του πατέρα του πρωθυπουργού. «Εχω δουλέψει στον πατέρα του κ.Τσίπρα. Έπαιρνε δουλειές από τον Παττακό, από τη χούντα. Δεν το λέω ως κακό. Όλοι οι εργολάβοι έπαιρναν, γιατί ή έπρεπε να παύσουν να είναι εργολάβοι ή να συνεργασθούν με το καθεστώς», λέει χαρακτηριστικά ο κ.Λεβέντης στις συνεντεύξεις του. Μάλιστα, σύμφωνα με την δική του αφήγηση, ο αείμνηστος Παύλος Τσίπρας «δεν ήταν αριστερός. Εγώ τον έβλεπα ως βασιλόφρονα τον πατέρα του Τσίπρα. Μάλιστα μαλώναμε. με θεωρούσε εμένα αριστερό. Ήταν ακραίος δεξιός».

https://www.protothema.gr/politics/arti ... -ti-houda/

Ασχημα λογια για τον θειο του Τσιπρα, Ηρακλη, εχει πει και ενας πρωην υπουργος του ΠΑΣΟΚ και πρωην συντροφος του απο την αντιχουντικη οργανωση στην οποια ανηκε

«Είναι μια μπερδεμένη ιστορία» λέει σήμερα ο κ. Ιωαννίδης. «Η περίπτωση ωστόσο του Ηρακλή Τσίπρα είναι υπαρκτή. Ηταν ενεργό μέλος της οργάνωσής μας. Εμένα με συνέλαβαν σ’ ένα μοναστήρι στο ανατολικότερο μέρος της Κρήτης, ενώ ο Ηρακλής Τσίπρας δεν συνελήφθη. Ηταν φυγόδικος, ήρθε στην Αθήνα, τα βρήκε με τον Ασλανίδη και απέκτησε κορυφαίο ρόλο στον Παναθηναϊκό. Το μυστήριο είναι ότι ενεφανίσθη την παραμονή στο Στρατοδικείο και ενώ είχε βαρύτατες κατηγορίες απηλλάγη». Και ο κ. Ιωαννίδης αναφέρει ότι «όλα τα άλλα που λέγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ότι αυτή είναι η πραγματικότητα». Οπως πραγματικότητα είναι ότι όλα τα μέλη της οργάνωσης ΔΕΚΑ Κρήτης συνελήφθησαν, σαν κάποιος να τους «έδωσε».

https://www.tovima.gr/2018/07/16/opinio ... oy-tsipra/
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 16:33

Αρίστος έγραψε:Ηταν στο ΔΣ του Παναθηναικου απο τις ΑΡΧΕΣ τις δεκαετιας του 60.

Ηταν στον ΠΑΟ και την περιοδο του Γουεμπλει. Απο το αρθρο της Λιφο που εβαλες ο ιδιος:

Ο πατέρας μου ήταν πολύ δραστήριος, είχε εμπλακεί και στα διοικητικά του ΟΦΗ. Μετά την καταδίκη του το 1968, έμεινε για ένα διάστημα στην Κρήτη. Αργότερα βρέθηκε στην Αθήνα και μπήκε στον Παναθηναϊκό, όπου ήταν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος στην ομάδα του Γουέμπλεϊ. Δεν διόριζε η χούντα το Δ.Σ. στον Παναθηναϊκό. Ήταν μία δραστηριότητα, όπως και η ανάληψη δημοσίων έργων, που ξεκίνησε από πριν τη χούντα. Δεν διορίστηκε από κανέναν.

https://www.lifo.gr/now/politics/236769 ... stoma-toys

Σε αλλη ανακοινωση της οικογενειας Τσιπρα ελεγε

Μετά το ’69 που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (όχι «γενικός αρχηγός»).

http://www.topontiki.gr/article/29818/a ... aratzaferi

Πως γινεται ενας καταδικασμενος για τρομοκρατικη επιθεση εναντι των δικτατορων να βρεθει μετα απο λιγους μηνες σε υψηλη θεση στον ΠΑΟ που ειχε προνομιακη σχεση με την χουντα?

Κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια η φαση
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 16:35

Αρίστος έγραψε:Την παρουσιασε στην τηλεοραση ο Κεφαλογιαννης, που ειναι στελεχαρα στη ΝΔ και ευρωβουλευτης σας.

Τωρα αν το εκανε για τον πατερα τον δικο μου θα του ζητουσα αποζημιωση εντελως φιλικα 500.000 ευρω.

Και μαλιστα θα του εκανα και ασφαλιστικα μετρα για κατασχεση της περιουσιας του.

Αυτες οι φημες ακουγονται επι χρονια. Δεν κανουν μηνυση γιατι ακριβως ξερουν οτι η φωλια τους ειναι χεσμενη.

Αν γινει μηνυση οι δικηγοροι της υπερασπισης θα ξεψαχνισουν με λεπτομερεια καθε πιθανη σχεση οικογενειας Τσιπρα-Χουντας και θα ερθουν διαφορα στοιχεια στο φως.

Αυτο δεν συμφερει τους τσιπραιους για αυτο περιοριζονται σε διφορουμενες ανακοινωσεις.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Τσιπρας απεφυγε να απαντησει ζωντανα στον Κουλη και περιμενε 24 ωρες αφου συνεταξαν απαντηση στο FB οι συνεργατες του. Αν ο πατερας του ηταν καθαρος θα απαντουσε αμεσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 10 Μάιος 2019, 16:44

1 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster