Spiegel: "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα"

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Spiegel: "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα"

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2019, 15:41

Λαχουρένιος έγραψε:Μονος του ο Τσιπρας επιβαλλει πολυ μεγαλυτερα πλεονασματα απο οσα του ζητανε, δεν του φταιει κανεις.

Ακομη μεγαλυτερα πλεονασματα ειχε συμφωνησει ο Σαμαρας.

Χωρις αυτα τα πλεονασματα ΔΕΝ μπορει να αποπληρωθει το ελληνικο χρεος.

Και χωρις αυτα ουτε θα μας εβγαζαν απο τα μνημονια, ουτε θα μας εδιναν ελαφρυνση χρεους, ουτε θα πεφταν οι αποδοσεις των ομολογων μας.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2019, 15:43

Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, δεν μιλαω για τα πλεονασματα που ζητανε οι ξενοι, αλλα για τα υπερπλεονασματα που επιβαλλει ο ποκοπικος.

13 δις υπερπλεονασμα την τριετια που μας περασε. Μην παραπονιεσαι για την αναπτυξη μετα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Απρ 2019, 15:44

Λαχουρένιος έγραψε:Τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε

Είναι αλήθεια ρε μας τρολάρουν :D

Μας τρολάρουν οι Γερμανοί: Σε λίγο θα ζητήσουμε οικονομική βοήθεια από τους Έλληνες

Spiegel: Να μάθουμε προτού χρειαστεί να ζητήσουμε βοήθεια από τους Έλληνες

https://www.crashonline.gr/epikairotita ... s-ellines/

Απλά ο Αρίστος δεν είχε τι να πει και το παρουσίασε σαν πραγματικό γεγονός.... Βρε αρίστο παιδί μου πες μου μια επένδυση που έγινε τα τελευταία 5 χρόνια.... :D :D :D :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2019, 15:44

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι αστειο παντως οτι η Γερμανια φοβαται μια χρεοκοπημενη χωρα :laugh1:

Απλα ο αρθρογραφος σχολιαζει με ειρωνικο τροπο οτι την ωρα που η Ελλαδα βγαινει απο την κριση θα βουταει με το κεφαλι η Γερμανια στη δικη της κριση.

Και ισως τοτε χρειαζεται να αναζητησει συμβουλες απο τους Ελληνες πως βγηκαν απο την κριση με χρεοκοπημενη οικονομια για μια 5ετια και ομολογα σκουπιδια. :D :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2019, 15:48

Λαχουρένιος έγραψε:Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, δεν μιλαω για τα πλεονασματα που ζητανε οι ξενοι, αλλα για τα υπερπλεονασματα που επιβαλλει ο ποκοπικος.

13 δις υπερπλεονασμα την τριετια που μας περασε. Μην παραπονιεσαι για την αναπτυξη μετα.

Το υπερπλεονασμα (που εσυ το αμφισβητουσες) ΔΕΝ ηρθε με επιπλεον μετρα αλλα με υπεραποδοση των ηδη υπαρχοντων μετρων και εξαιτιας της οικονομικης αναπτυξης.

Και το 2019 θα εχουμε υπεραποδοση των στοχων χωρις νεα μετρα. Πιχι εξαιτιας της ρυθμισης για τις 120 δοσεις που την θελει ΟΛΟΣ ο λαος.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2019, 16:00

Αρίστος έγραψε:Το υπερπλεονασμα (που εσυ το αμφισβητουσες) ΔΕΝ ηρθε με επιπλεον μετρα αλλα με υπεραποδοση των ηδη υπαρχοντων μετρων και εξαιτιας της οικονομικης αναπτυξης.

Και το 2019 θα εχουμε υπεραποδοση των στοχων χωρις νεα μετρα. Πιχι εξαιτιας της ρυθμισης για τις 120 δοσεις που την θελει ΟΛΟΣ ο λαος.

Tην τριετια 16-18 η Ελλαδα παντα ειχε χαμηλοτερη πραγματικη αναπτυξη σε σχεση με τις προβλεψεις του προυπολογισμου αρα τα υπερπλεονασματα δεν προηλθαν απο εκει.

Προηλθαν κυριως απο εξτρα περικοπες. Ολη αυτην την τριετια το κρατος ξοδευει λιγοτερο σε σχεση με τους στοχους του προυπολογισμου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2019, 16:06

Τις περικοπες που εγιναν στην Ελλαδα τις ξερουμε και ειναι γραμμενες στο τριτο μνημονιο.

Εξτρα μετρα δεν παρθηκαν γιατι αντι το 2017 και 2018 να εφαρμοστει κοφτης (που θα σημαινε και νεα μετρα), εφαρμοστηκε ΔΟΤΗΣ εξαιτιας που οι στοχοι παντα υπερκαλυπτονταν.

Αλλα δεν προκειται να συζητησω για το υπερπλεονασμα εδω. Το εχουμε συζητησει 100 φορες αλλου.

Εδω η κουβεντα θελω να μεινει στο σχολιασμο του αρθρου του Γερμανου οικονομολογου.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2019, 16:11

Αρίστος έγραψε:Τις περικοπες που εγιναν στην Ελλαδα τις ξερουμε και ειναι γραμμενες στο τριτο μνημονιο.

Ας δουμε τι παιχτηκε με τις δαπανες το 16-18

2016: -0,8 δις εναντι του στοχου
2017: -1,75 δις εναντι του στοχου
2018: -1,1 δις εναντι του στοχου

Πηγες εδω

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
https://government.gov.gr/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B9%CE%B1/

https://www.forin.gr/articles/article/2 ... briou-2017

https://www.902.gr/eidisi/oikonomia/178 ... emvri-2018

Εξτρα μετρα δεν παρθηκαν γιατι αντι το 2017 και 2018 να εφαρμοστει κοφτης (που θα σημαινε και νεα μετρα), εφαρμοστηκε ΔΟΤΗΣ εξαιτιας που οι στοχοι παντα υπερκαλυπτονταν.

@@ δοτης εφαρμοστηκε. 13 δις υπερπλεονασμα ειχαμε, 2 δις επιστρεψατε πισω. Χασουρα για τον λαο 11 δις. Αυτο ειναι καραμπινατος κοφτης.

Οι ιδιοι τα ειπατε

ΥΠΟΙΚ: Δημοσιονομική υπεραπόδοση 13 δισ. ευρώ την περίοδο 2016-2018

https://www.cnn.gr/oikonomia/story/1719 ... -2016-2018
1 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 13 Απρ 2019, 16:33

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:γελαει ο κοσμος

πολιτικη σπεκουλα για τον τσιπρα

αυτο για ορισμενους που νομιζουν οτι τον εχουν καψει για την επομενη μερα

Το κόμμα βέρμαχτ στην Ελλάδα είναι η νδ με αρχηγό ότι αθλιότερο υπάρχει εντός της.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 13 Απρ 2019, 16:38

Αρίστος έγραψε:Μιλαμε φυσικα για ελληνικο θαυμα γιατι η Ελλαδα εχει δυο μεγαλα ντεζαβανταζ.

α) Τα πολυ ψηλα πλεονασματα που πρεπει να τηρει. Αν δεν υπηρχαν αυτα τα πλεονασματα η αναπτυξη θα ηταν πολυ ψηλοτερη.

β) Το οτι ειναι η μονη χωρα στην Ευρωζωνη σε κατηγορια-σκουπιδι απο τους οικους αξιολογησης με αποτελεσμα επι χρονια να μην μπορει να επωφεληθει από το προγραμμα αγορας κρατικων ομολογων της ΚΤΕ.

.

Μόνο με αυτό το πολιτικό κτήνος αυτά.
Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”