The Bible. Maccabees, Book II, ch.1, The cruelties of Antiochus Epiphanes to the Jews έγραψε:And there came out of them (Alexander’s III servants) a wicked root, Antiochus, surnamed Epiphanes son of Antiochus the king who had been a hostage at Rome, and he reigned in the 137th year of the kingdom of the Greeks.
Η αρχαία Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ θα λένε τα σχολικά βιβλία της Βόρειας Μακεδονίας
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Η αρχαία Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ θα λένε τα σχολικά βιβλία της Βόρειας Μακεδονίας
Οι Ισραηλινοί πάντως δεν θα αλλάξουν τη Βίβλο τους, για χάρη της Συμφωνίας των Πρεσπών.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

Re: Η αρχαία Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ θα λένε τα σχολικά βιβλία της Βόρειας Μακεδονίας
και οχι μονο σε ολον τον κοσμο διδασκεται
το να θεωρουν επιτυχια οι ελ -μια μικρή μειοψηφια τουλάχιστον ειναι λυπηρό
- για μας που τους ακουμε να το διατυμπανίζουν
οταν διαβαζει καποιος το καταστατικο συριζα το βλεπει παντου ειναι σαν το κκε
οταν σημερα διαβαζουν τις αποφασεις προ εκατονταετιας συμφωνουν
στο προλεταριοι ολου του κοσμου ενωθειτε στην ουσια ειναι για το δρομοκαιτειο
το να θεωρουν επιτυχια οι ελ -μια μικρή μειοψηφια τουλάχιστον ειναι λυπηρό
- για μας που τους ακουμε να το διατυμπανίζουν
οταν διαβαζει καποιος το καταστατικο συριζα το βλεπει παντου ειναι σαν το κκε
οταν σημερα διαβαζουν τις αποφασεις προ εκατονταετιας συμφωνουν
στο προλεταριοι ολου του κοσμου ενωθειτε στην ουσια ειναι για το δρομοκαιτειο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Στύγιος
Αρίστος έγραψε:Είδες οι προδότες;
Η αρχαία Μακεδονία μόνο ελληνική – Τι συμφωνήθηκε στα Σκόπια (βίντεο)
Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία υλοποιούν τη Συμφωνία των Πρεσπών και σε ό,τι αφορά τη διδακτέα ύλη στα σχολεία.
Οι Σκοπιανοί επιστήμονες, δεσμευόμενοι από τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλάζουν από το νέο έτος τα σχολικά τους βιβλία.
Από του χρόνου τα παιδιά στη γειτονική χώρα θα μαθαίνουν ότι η αρχαία Μακεδονία ήταν ελληνική, οι αρχαίοι Μακεδόνες Έλληνες και ο πολιτισμός τους ελληνικός.
....
.
Δεν ξεριζώνεται τόσο εύκολα ο αλυτρωτισμός Αρίστο. Δεν ξέρω για τη νέα γενιά των Σκοπιανών ,αλλά οι παλιότεροι είναι γαλουχημένοι αλλιώς απ' την εποχή του Τίτο. Αρχές της δεκαετίας του '80 παραθερίζαμε στο Στόμιο Λάρισας και δίπλα μας έμενε μια οικογένεια Σκοπιανών, τους ρωτούσαμε από που είναι και η απάντηση ήταν:" Μacedonia" και δεν καταλαβαίναμε τι εννοούν.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:
Δεν ξεριζώνεται τόσο εύκολα ο αλυτρωτισμός Αρίστο. Δεν ξέρω για τη νέα γενιά των Σκοπιανών ,αλλά οι παλιότεροι είναι γαλουχημένοι αλλιώς απ' την εποχή του Τίτο. Αρχές της δεκαετίας του '80 παραθερίζαμε στο Στόμιο Λάρισας και δίπλα μας έμενε μια οικογένεια Σκοπιανών, τους ρωτούσαμε από που είναι και η απάντηση ήταν:" Μacedonia" και δεν καταλαβαίναμε τι εννοούν.
..ενώ από που έπρεπε να σας πουν ότι είναι; Σε μια εποχή μάλιστα που δεν υπήρχε καν το "fyrom";
0 .
-
Στύγιος
BaKXOS_Lysios έγραψε:Στύγιος έγραψε:
..ενώ από που έπρεπε να σας πουν ότι είναι; Σε μια εποχή μάλιστα που δεν υπήρχε καν το "fyrom";
Γιουγκοσλάβια ,Σκόπια μήπως;
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

nemo έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Γιατί; Που θα πάτε; Βρήκατε νησί;
υπαρχει ηδη μεταστροφη της παραγωγικης κοινωνιας προς τα ουσιωδη ΖΗΤΗΜΑΤΑ
η γενια των ονειροπαρμενων μας τελειωνει καθως θα βρισκονται συνεχως μπροστα
σε νεα δηληματα οπου θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να αλλαξουν αν θελουν να επιβιωσουν
Αερολογιες και γενικότητες.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:..ενώ από που έπρεπε να σας πουν ότι είναι; Σε μια εποχή μάλιστα που δεν υπήρχε καν το "fyrom";
Σκόπια δεν έπαιζε ούτε τότε ούτε τώρα. Είναι το όνομα της πρωτεύουσας, όχι της περιοχής ή του κράτους. Δεν είναι "αλυτρωτισμός" να σου λέει κάποιος από που κατάγεται.
0 .
-
Στύγιος
BaKXOS_Lysios έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Σκόπια δεν έπαιζε ούτε τότε ούτε τώρα. Είναι το όνομα της πρωτεύουσας, όχι της περιοχής ή του κράτους. Δεν είναι "αλυτρωτισμός" να σου λέει κάποιος από που κατάγεται.
Τι να πω ,ήμουν και μικρός τότε,14 χρονών
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:και είχα βάλει στο "μάτι" την ψηλή 15χρονη κόρη του Σκοπιανού βορειομακεδόνα
Αλόγες!
0 .
-
Στύγιος
Μια χαρά ήταν το κοριτσάκι, ψηλό, καστανόξανθο με μπλε ματάρες , κι εμένα και στην παρέα μας έτρεχαν τα 

0 .