BaKXOS_Lysios έγραψε:Σε κάθε περίπτωση ήταν λάθος του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα του Τρολ... Ωστόσο διορθώθηκε και άμεσα.
Η αλήθεια είναι ότι ο σύριζας δε μας έχει συνηθίσει σε λάθος επιλογές προσώπων στη στελέχωση των ψηφοδελτίων του.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Σε κάθε περίπτωση ήταν λάθος του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα του Τρολ... Ωστόσο διορθώθηκε και άμεσα.

Λαχουρένιος έγραψε:Τοποθετώ τον εαυτό μου στο πλευρό της Λοίζενας και κάθε λοίζενας που δείχνει να καταλαβαινει ότι και η Αριστερά από δω και πέρα θα πορευτεί αλλιώς

Ραν ταν πλαν έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Σε κάθε περίπτωση ήταν λάθος του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα του Τρολ... Ωστόσο διορθώθηκε και άμεσα.
Η αλήθεια είναι ότι ο σύριζας δε μας έχει συνηθίσει σε λάθος επιλογές προσώπων στη στελέχωση των ψηφοδελτίων του.

Αρίστος έγραψε:Panos Panagiotopoulos
1 ώρα ·
Όταν παίρνεις την σύνταξη της νεκρής μητέρας σου, είναι λάθος και παραιτήσαι απο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.
Όταν παίρνεις τούς μισθούς των συνεργατών σου, είσαι μάγκας και σε λενε Κεφαλογιαννη.
Και μούγκα το κόμμα σου και όλοι όσοι μας κουνάνε το δάκτυλο από το πρωί.
.

pluton έγραψε:L'ami du peuple έγραψε:Μεταξυ μας ειναι δυνατον να μην ξερανε ( ουτε ενας ;;;) την συγκεκριμενη υποθεση εκει στο ΣΥΡΙΖΑ οταν την επιλεξανε ;;
Κατι μου βρωμαει....
Το μεσημέρι εγώ με τα μάτια μου είδα και με τα αυτιά μου άκουσα τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να του κάνουν ερώτηση για αυτό το θέμα και να την καλύπτη..... αριστερά όχι παίξε γέλασε![]()
Συνεχίζεται η έρευνα της OLAF για βοηθούς-φαντάσματα του Μ. Κεφαλογιάννη
Οι διαπιστευμένοι βοηθοί του ευρωβουλευτή, αν και ήταν υποχρεωμένοι να βρίσκονται και να εργάζονται στις Βρυξέλλες, δεν πήγαιναν ποτέ, ενώ λάμβαναν κανονικά τους μισθούς τους
https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/1868 ... falogianni

Αρίστος έγραψε:Panos Panagiotopoulos
1 ώρα ·
Όταν παίρνεις την σύνταξη της νεκρής μητέρας σου, είναι λάθος και παραιτήσαι απο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.
Όταν παίρνεις τούς μισθούς των συνεργατών σου, είσαι μάγκας και σε λενε Κεφαλογιαννη.
Και μούγκα το κόμμα σου και όλοι όσοι μας κουνάνε το δάκτυλο από το πρωί.
.

L'ami du peuple έγραψε:Στο μεταξύ, θα πεθάνουμε και δεν θα μάθουμε πώς διάολο σκέφτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι μια τύπισσα που είναι κατά δήλωσή της ανεπάγγελτη κι έχει μάθει να ζει εισπράττοντας δικαιώματα είναι άξια να πάει στην Ευρωβουλή και να παίρνει αποφάσεις για 28 χώρες.