Η Dream Team των Αρχόντων του Σκότους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Re: Η Dream Team των Αρχόντων του Σκότους

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 18 Μαρ 2019, 14:22

Αρίστος έγραψε:Αυτή δεν θα ήταν κυβέρνηση αλλά η Dream Team των Aρχόντων του Σκότους.

.

Αυτό ήταν πετυχημένο αστείο.
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 19 Μαρ 2019, 01:29

Αρίστος έγραψε:
denplirono έγραψε:καλυτερα να κυβερνανε κλεφτες παρα προδοτες

H οικονομικη καταστροφη μιας χωρας προετοιμαζει και την ατακτη υποχωρηση στα εθνικα θεματα.

Πακετο πανε αυτα.

Αν οι Σαμαροβενιζελοστουρναροσημιτηδες ξανακυβερνησουν μεσω του Κουλη η Ελλαδα θα τελειωσει και οικονομικα και αλλιως.

.

εχεις αγνοια. μια χωρα στηριζεται σε 3 δυναμεις. την οικονομικη, την στρατιωτικη και την διπλωματικη. αν κυβερνησει ο κουλης δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι ετσι και αλλιως κουμαντο κανει ο ντραγκι και το ευρωσυστημα. οποτε καλιο κλεφτης παρα προδοτης. η ελλας κραταει ακεραια την στρατιωτικη και διπλωματικη δυναμη. συναμα ανακαμπτει οικονομικα. αρα ο τσιπρας ειναι ενας κοινος προδοτης που προδοσε τον λαο του ενω ειχε καταφερει να γυρισει την οικονομια και διατηρησει την στρατιωτικη ισχυ και την διπλωματικη. κοινως, γεμισε την καρδαρα και την τελευταια την στιγμη εδωσε μια και την εχυσε. καλιο κλεφτες παρα προδοτες
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Μαρ 2019, 01:49

denplirono έγραψε: καλιο κλεφτες παρα προδοτες

Άσε μας μαρή προδομένη ψυχή πια... θα βάλουμε τα κλάματα σε λίγο που σε πρόδωσαν και τι θα γίνεις τώρα, που θα γύρεις το βασανισμένο σου κορμί!... :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Μαρ 2019, 03:53

πάντως δεν θέλω να το σκέφτομαι ούτε γι αστείο ότι θα μας κάτσει η κούλα στο κεφάλι

πιο μεγάλο ανέκδοτο δεν υπάρχει

απο τους νεοδημοκράτες που ξέρω και παρλάρουμε, όλοι τους είναι σκασμένοι γιατί τόσα χρόνια με συριζα δεν κομπινάρουν
δεν μπορούν να αρπάξουν και έχουν σκυλιάσει

φανταστείτε ρε παιδιά τι φαγοπότι έχει να γίνει

οι άνθρωποι θα μας κάτσουν για να μας τα αρπάξουν άγρια
2 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Μαρ 2019, 05:29

denplirono έγραψε:εχεις αγνοια. μια χωρα στηριζεται σε 3 δυναμεις. την οικονομικη, την στρατιωτικη και την διπλωματικη. αν κυβερνησει ο κουλης δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι ετσι και αλλιως κουμαντο κανει ο ντραγκι και το ευρωσυστημα. οποτε καλιο κλεφτης παρα προδοτης. η ελλας κραταει ακεραια την στρατιωτικη και διπλωματικη δυναμη. συναμα ανακαμπτει οικονομικα. αρα ο τσιπρας ειναι ενας κοινος προδοτης που προδοσε τον λαο του ενω ειχε καταφερει να γυρισει την οικονομια και διατηρησει την στρατιωτικη ισχυ και την διπλωματικη. κοινως, γεμισε την καρδαρα και την τελευταια την στιγμη εδωσε μια και την εχυσε. καλιο κλεφτες παρα προδοτες

Ο Μαρινακης αγορι μου θα κανει κουμαντο σε κυβερνηση Κουλη.

Ξερεις ποια κοινη συνισταμενη εχουν Μαρινακης, Μητσοτακεικο και Σημιτικοι της Φωφης που θα συγκυβερνησει ο Κουλης;

Ολοι τους ειναι ειναι τουρκοφιλοι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 19 Μαρ 2019, 15:15

Αρίστος έγραψε:
denplirono έγραψε:εχεις αγνοια. μια χωρα στηριζεται σε 3 δυναμεις. την οικονομικη, την στρατιωτικη και την διπλωματικη. αν κυβερνησει ο κουλης δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι ετσι και αλλιως κουμαντο κανει ο ντραγκι και το ευρωσυστημα. οποτε καλιο κλεφτης παρα προδοτης. η ελλας κραταει ακεραια την στρατιωτικη και διπλωματικη δυναμη. συναμα ανακαμπτει οικονομικα. αρα ο τσιπρας ειναι ενας κοινος προδοτης που προδοσε τον λαο του ενω ειχε καταφερει να γυρισει την οικονομια και διατηρησει την στρατιωτικη ισχυ και την διπλωματικη. κοινως, γεμισε την καρδαρα και την τελευταια την στιγμη εδωσε μια και την εχυσε. καλιο κλεφτες παρα προδοτες

Ο Μαρινακης αγορι μου θα κανει κουμαντο σε κυβερνηση Κουλη.

Ξερεις ποια κοινη συνισταμενη εχουν Μαρινακης, Μητσοτακεικο και Σημιτικοι της Φωφης που θα συγκυβερνησει ο Κουλης;

Ολοι τους ειναι ειναι τουρκοφιλοι.

.

προτομω τον μαρινακη απο τον σορος. τι μου λες τωρα? να διαλεξω κυβενρηση φιλοτουρκικη ή φιλοσκοπιανική? κοιτα να δεις. σημασια εχει αυτος που υπογραφει ή ψηφιζει κατι. ειμαι σιγουρος αν χαρηκε που προδοσε την μακεδονια ο τσιπρας και οι επονιτες 1 φορα, ειμαι σιγουρος οτι ο κουλη χαρηκε για την προδοσια της μακεδονιας 10 φορες. αλλα σημασια εχει αυτος που ΚΑΝΕΙ την προδοσια και οχι ο μικροτσουτσονος χαιρεκακος κουλης που τριβει τα χερακια του που εβαλε ο τσιπρας τα χερακια του και εβγαλε τα ματακια του
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 19 Μαρ 2019, 15:17

vallon έγραψε:πάντως δεν θέλω να το σκέφτομαι ούτε γι αστείο ότι θα μας κάτσει η κούλα στο κεφάλι

πιο μεγάλο ανέκδοτο δεν υπάρχει

απο τους νεοδημοκράτες που ξέρω και παρλάρουμε, όλοι τους είναι σκασμένοι γιατί τόσα χρόνια με συριζα δεν κομπινάρουν
δεν μπορούν να αρπάξουν και έχουν σκυλιάσει

φανταστείτε ρε παιδιά τι φαγοπότι έχει να γίνει

οι άνθρωποι θα μας κάτσουν για να μας τα αρπάξουν άγρια

φαντασου ποσο κακο εκανε ο προδοτης. δηλαδη να παει ο κοσμος να ψηφισει τους κλεφτες μονο και μονο για να μην βγουν οι προδοτες. απο αυτο και μονο καταλαβαινεις τι ζημια εκανε ο τσιπρας. οση εκαναν νδ και πασοκ σε 40 χρονια αυτος το εκανε σε 1 χρονο. καλιο κλεφτες παρα προδοτες να κυβερνανε. στα οικονομικα, ετσι και αλλιως κυβερναει ο ντραγκι οποιος και να εκλεγει
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Μαρ 2019, 17:43

Γιατι ειναι φιλοσκοπιανη η κυβερνηση Συριζα;

Τη συμφωνια των Πρεσπων ΔΕΝ την υπογραψε ο σκοπιανος Προεδρος, ουτε την ψηφισε η αντιπολιτευση.

Αυτοι λεγαν πως η κυβερνηση Ζαεφ ειναι προδοτικη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Μαρ 2019, 18:20

Αρίστος έγραψε:Στην απίθανη περίπτωση που θα είχαμε στις εκλογές αυτοδυναμία ΝΔ δέστε ποιοί θα κυβερνούσαν τη χώρα:

α) Πρωθυπουργός ο Κούλης
β) Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Βενιζέλος
γ) Υπουργός Οικονομικών άνθρωπος του Σημίτη
δ) Κρίσιμα υπουργεία σε Άδωνι και Βορίδη
ε) Γενικό πρόσταγμα πίσω από την κυβέρνηση ο Μαρινάκης
στ) Ευρωπαίος Επίτροπος ο Αντώνης Σαμαράς (αν οι εκλογές γινόντουσαν το Μάιο)
ζ) Επανεκλογή Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδας

Αυτή δεν θα ήταν κυβέρνηση αλλά η Dream Team των Aρχόντων του Σκότους.

.

Μεταφραση:
Το σκατό στην καλτσα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 19 Μαρ 2019, 19:28

Αρίστος έγραψε:Στην απίθανη περίπτωση που θα είχαμε στις εκλογές αυτοδυναμία ΝΔ δέστε ποιοί θα κυβερνούσαν τη χώρα:

α) Πρωθυπουργός ο Κούλης
β) Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Βενιζέλος
γ) Υπουργός Οικονομικών άνθρωπος του Σημίτη
δ) Κρίσιμα υπουργεία σε Άδωνι και Βορίδη
ε) Γενικό πρόσταγμα πίσω από την κυβέρνηση ο Μαρινάκης
στ) Ευρωπαίος Επίτροπος ο Αντώνης Σαμαράς (αν οι εκλογές γινόντουσαν το Μάιο)
ζ) Επανεκλογή Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδας

Αυτή δεν θα ήταν κυβέρνηση αλλά η Dream Team των Aρχόντων του Σκότους.

.

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι από τα παραπάνω, Μάρτη μήνα έχουμε, το ματς έχει γυρίσει ακριβώς όπως προέβλεπε ο μπαρμπαριστος ο γνήσιος. Γιατί τελευταία έχει εμφανιστεί ένας καινούργιος που πανηγυρίζει σε περίπτωση ήττας με 4 μονάδες. Εμείς οι φανς του θέλουμε τον παλιό, τον αισιόδοξο μπαρμπαριστο, όχι τον καινούργιο που άρχισε να έχει επαφές με την πραγματικότητα.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”