Κατω του στοχου η αναπτυξη το 2018

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κατω του στοχου η αναπτυξη το 2018

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2019, 07:22

Αρίστος έγραψε:Οι θεσμοι βεβαια εχουν πεσει χιλιαδες φορες εξω στις προβλεψεις τους και ειδικα το ΔΝΤ δεν εχει πεσει μεσα ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα.

Το ιδιο και συ :D

Οσο για τη μεταξυ μας κοντρα εγω παραδεχθηκα οτι επεσα εξω. Παραδεξου κι εσυ οτι ειναι ιδιαιτερα θετικη η επιδοση του 1,9% (και η καλυτερη τα τελευταια 11 χρονια) για να εισαι σωστος.

Δεν μου λεει κατι αυτο οταν επι μηνες ψευδοσουν συνειδητα. Να σου πω μπραβο που παραδεχθηκες τα αυτονοητα? Οχι δα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Μαρ 2019, 07:24

Σιγα μην ψευδομουν. Οταν το πρωτο τριμηνο ξεκινησε με 2,5% ειναι λογικο να υπαρχουν σοβαρες προσδοκιες.

Για να μην σου θυμισω τωρα τι κανατε εσεις που πιστευατε τον Leporello οτι η αναπτυξη του πρωτου τριμηνου ηταν 0,8%. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2019, 07:25

Αρίστος έγραψε:Οταν το πρωτο τριμηνο της χρονιας ξεκιναει με αναπτυξη 2,5% ηταν απολυτα φυσιολογικη η προσδοκια μου οτι οταν πεσουν και τα εσοδα του τουρισμου η συνολικη αναπτυξη θα κινηθει ακομη καλυτερα.

Ο,τι να ναι. Ηδη απο τον Σεπτεμβρη ειχε αναθεωρησει το Υπ.Οικ. την αναπτυξη προς τα κατω στο 2,3%

https://www.protothema.gr/economy/artic ... -tou-2018/

Οταν καναμε εκεινες τις συζητησεις ειχαν βγει τα 2 πρωτα τριμηνα που ειχαν και μετα βγηκε και το τριτο με ΜΟ στα 3 τριμηνα 2,1%.

Συνεχιζες ομως να λες τα ιδια μεχρι τελους.

Αρίστος έγραψε:Σιγα μην ψευδομουν. Οταν το πρωτο τριμηνο ξεκινησε με 2,5% ειναι λογικο να υπαρχουν σοβαρες προσδοκιες.

Νοεμβριο καναμε εκεινη την συζητηση. Ειχαν βγει τα πρωτα 2 τριμηνα και μετα απο λιγο βγηκε το τριτο. Ακομα και το πρωτο τριμηνο ομως ηταν απλα εντος στοχου δεν ηταν παραπανω.

Το 3% δεν προεκυπτε απο πουθενα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Μαρ 2019, 07:26

Και οταν πιστευατε το 0,8% του Leporello και τον χειροκροτουσατε που δηθεν με ταπωσε τοτε δεν υπηρχαν για σας οι προβλεψεις των θεσμων. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 08 Μαρ 2019, 07:35

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Οταν το πρωτο τριμηνο της χρονιας ξεκιναει με αναπτυξη 2,5% ηταν απολυτα φυσιολογικη η προσδοκια μου οτι οταν πεσουν και τα εσοδα του τουρισμου η συνολικη αναπτυξη θα κινηθει ακομη καλυτερα.

Ο,τι να ναι. Ηδη απο τον Σεπτεμβρη ειχε αναθεωρησει το Υπ.Οικ. την αναπτυξη προς τα κατω στο 2,3%

https://www.protothema.gr/economy/artic ... -tou-2018/

Οταν καναμε εκεινες τις συζητησεις ειχαν βγει τα 2 πρωτα τριμηνα που ειχαν και μετα βγηκε και το τριτο με ΜΟ στα 3 τριμηνα 2,1%.

Συνεχιζες ομως να λες τα ιδια μεχρι τελους.

Αρίστος έγραψε:Σιγα μην ψευδομουν. Οταν το πρωτο τριμηνο ξεκινησε με 2,5% ειναι λογικο να υπαρχουν σοβαρες προσδοκιες.

Νοεμβριο καναμε εκεινη την συζητηση. Ειχαν βγει τα πρωτα 2 τριμηνα και μετα απο λιγο βγηκε το τριτο. Ακομα και το πρωτο τριμηνο ομως ηταν απλα εντος στοχου δεν ηταν παραπανω.

Το 3% δεν προεκυπτε απο πουθενα.

Προέκυπτε από την κομματοσκυλίαση του εν λόγω.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Μαρ 2019, 07:42

Ειπαμε εγω παραδεχθηκα οτι επεσα εξω.

Και ειπαμε γιατι εγινε αυτο. Επειδη οταν το πρωτο τριμηνο ξεκιναει με 2,5% ειναι λογικοτερο το τεταρτο τριμηνο να βρισκεται στο 3% και οχι στο 1,6% που εκατσε.

Εσεις ομως δεν προκειται να παραδεχθειτε οτι το 1,9% ειναι θετικοτατη επιδοση και η καλυτερη των τελευταιων 11 χρονων.

Γιατι θα χασετε τον ποντο στο αντισυριζεικο καλτσον σας.

Και ουτε προκειται να σχολιασετε καν οτι στην ανακοινωση χτες της ΕΛΣΤΑΤ η ανεργια επεσε στο 18% για το Δεκεμβριο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2019, 07:49

Αρίστος έγραψε:Και ειπαμε γιατι εγινε αυτο. Επειδη οταν το πρωτο τριμηνο ξεκιναει με 2,5% ειναι λογικοτερο το τεταρτο τριμηνο να βρισκεται στο 3% και οχι στο 1,6% που εκατσε.

Οχι δεν ειναι καθολου λογικο.

Τον Νοεμβριο συζητουσαμε για αυτα και ηδη τον Σεπτεμβριο το ιδιο το Υπ.Οικ. ελεγε οτι η αναπτυξη θα ειναι 2,3%.

Ουτε ο επισημος ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμησε να κανει προπαγανδα οτι θα χουμε αναπτυξη 3%
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 08 Μαρ 2019, 07:56

Αρίστος έγραψε:Ειπαμε εγω παραδεχθηκα οτι επεσα εξω.

Και ειπαμε γιατι εγινε αυτο. Επειδη οταν το πρωτο τριμηνο ξεκιναει με 2,5% ειναι λογικοτερο το τεταρτο τριμηνο να βρισκεται στο 3% και οχι στο 1,6% που εκατσε.

Εσεις ομως δεν προκειται να παραδεχθειτε οτι το 1,9% ειναι θετικοτατη επιδοση και η καλυτερη των τελευταιων 11 χρονων.

Γιατι θα χασετε τον ποντο στο αντισυριζεικο καλτσον σας.

Και ουτε προκειται να σχολιασετε καν οτι στην ανακοινωση χτες της ΕΛΣΤΑΤ η ανεργια επεσε στο 18% για το Δεκεμβριο.

.

Μπερδεύεσαι μπαρμπαρίστο. Δεν χρειάζεται απλά να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος. Αυτό που πρέπει να παραδεχθείς είναι πως έλεγες συνειδητά παπαριές για προπαγανδιστικούς λόγους.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Μαρ 2019, 10:47

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Και ειπαμε γιατι εγινε αυτο. Επειδη οταν το πρωτο τριμηνο ξεκιναει με 2,5% ειναι λογικοτερο το τεταρτο τριμηνο να βρισκεται στο 3% και οχι στο 1,6% που εκατσε.

Οχι δεν ειναι καθολου λογικο.

Τον Νοεμβριο συζητουσαμε για αυτα και ηδη τον Σεπτεμβριο το ιδιο το Υπ.Οικ. ελεγε οτι η αναπτυξη θα ειναι 2,3%.

Ουτε ο επισημος ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμησε να κανει προπαγανδα οτι θα χουμε αναπτυξη 3%

Πεφτεις πολυ στα ματια μου ρε φιλε.

Εγω παραδεχθηκα τι ελεγα και ΕΞΗΓΗΣΑ γιατι το ελεγα.

Τωρα εσυ για να μην παραδεχθεις το ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ που σου ζητησα για την επιτυχια του Συριζα συνεχιζεις να λες παπαριες.

Ε αμα το θετεις εσυ να θυμηθω κι εγω το 0,8% που λεγατε για το πρωτο τριμηνο οταν υποστηριζατε το Leporello. :laugh1:

Και να πω οτι οσο πεσατε μεσα εσεις με το 0,8% αλλο τοσο επεσα κι εγω με το 3%: πεσαμε εξω ακριβως 1,1% και οι δυο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2019, 12:14

Αρίστος έγραψε:Πεφτεις πολυ στα ματια μου ρε φιλε.

Εγω παραδεχθηκα τι ελεγα και ΕΞΗΓΗΣΑ γιατι το ελεγα.

Δεν με καλυπτει η εξηγηση αλλα δεν περιμενα κιολας να παραδεχθεις οτι πουλαγες σανο. Για να σε εκθεσω ανοιξα το νημα οχι για να παραδεχθεις κατι.

Επισης δε θα ανοιγα αυτο το νημα αν δεν αντιμετωπιζα φωνες και ειρωνιες επειδη απλα επικαλεστηκα τι ελεγε η Κομισιον και το ΥπΟικ.

Να περιμενεις αντιστοιχο νημα οταν βγουν τα αποτελεσματα των εκλογων γιατι και εκει εχεις πουλησει πολυ παπατζα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”