.

Αρίστος έγραψε:
Οι πολιτικες ευθυνες του προεδρου της ΝΔ ειναι πολυ σοβαρες στη συγκεκριμενη περιπτωση. Πρωτον οτι κρατουσε σαν συμβουλο του τον Γεωργιαδη ενω ΓΝΩΡΙΖΕ οτι ειναι παιδεραστης, δευτερον οτι εστειλε την Ασημακοπουλου και τον Αυγενακη να καταθεσουν υπερ του, τριτον οτι διεταξε Ομερτα σε καναλια και εφημεριδες ωστε να μην μαθευτει η δικαστικη αποφαση.
.

''
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο Μπαξ Μπανυς συνεχιζει να βιαζει παραφυσιν τον Γεωργιαδη ακομη και μετα το χτεσινο ξεβρακωμα του γραφοντας περι παιδεραστιας

Echelon έγραψε:Ο ΓΓ έμεινε καθαρά στο νομικό σκέλος της υπόθεσης. Υποθετικά αν π.χ εγώ ήμουν υπόδικος για 3 φόνους, αλλά τελικά καταδικαζόμουν για 2, ο ΓΓ μπορεί να έλεγε(αν ήμουν κάνα εξέχων μέλος της νδουλας) ότι κατέπεσαν οι κατηγορίες.

Λαχουρένιος έγραψε:Echelon έγραψε:Ο ΓΓ έμεινε καθαρά στο νομικό σκέλος της υπόθεσης. Υποθετικά αν π.χ εγώ ήμουν υπόδικος για 3 φόνους, αλλά τελικά καταδικαζόμουν για 2, ο ΓΓ μπορεί να έλεγε(αν ήμουν κάνα εξέχων μέλος της νδουλας) ότι κατέπεσαν οι κατηγορίες.
Θα μπορουσε να πει ''δεν ειναι παιδεραστης γιατι πηγε με εφηβους οχι με παιδι''![]()
Τελος παντων τον ειχα για πιο εξυπνο τον ΓΓ. Οποιος παει να κανει damage control σε αυτην την υποθεση το μονο που κατεφερνει ειναι να ξεφτιλιζεται.