Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Φεβ 2019, 15:30

Λαχουρένιος έγραψε:H μεγαλυτερη τιμωρια για τον Ψωλακη ...

Της κακιάς ψωλης της φταίνε οι...... ψωλες των άλλων ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Φεβ 2019, 15:37

NikosVy έγραψε:Δεν με πειράζει αν θέλεις να γράφω πιο αραιά ακόμα, π.χ. μια κάθε εξάμηνο, να μην ταράξω την ησυχία του ιστοχώρου, που ούτε καν έχει ανακαλύψει τον Πωλάκη που τον συζητάνε ακόμα και στην Ιαπωνία.

Γενικα δεν ασχολουμαστε με τετοια θεματα εδω. Τα οικονομικα και τα γεωπολιτικα μας απασχολουν περισσοτερο.

Ακομα και καποια νηματα για σκανδαλα της ΝΔ ο Α. τα εχει ανοιξει, δεν ειναι οτι συζηταμε μονο της ΝΔ και δεν συζηταμε του ΣΥΡΙΖΑ ή το αναποδο.
2 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Φεβ 2019, 15:50

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:H μεγαλυτερη τιμωρια για τον Ψωλακη ...

Της κακιάς ψωλης της φταίνε οι...... ψωλες των άλλων ;)

Αγωνια μην χασει ο Παυλακης την καρεκλα ε? :cold023:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Φεβ 2019, 20:02

Νομίζω ότι πλησιάζει η ώρα που ο Τσίπρας θα «αδειάσει» τον Πολάκη γιατί δεν είναι πιά χρήσιμος. Όπως έκανε με τόσους άλλους τα τελευταία χρόνια!

Εικόνα

http://www.rthess.gr/blog-det?artid=93576

Λέτε ο Πολάκης να χρειαστεί και άλλο δάνειο; Ο Άδωνης του έκανε μήνυση και ζητά 300.000Ε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 20:36

Έχοντας υπόψη ότι:

α) Εδώ ανοίγουν καθημερινά τα νήματα με ταχύτητα πολυβόλου με τίτλους ακριβώς όπως τα πρωτοσέλιδα των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, με νηματοθέτη γνωστό κράχτη,

β) Τα μοναδικά νήματα με ανεπτυγμένα σχόλια γίνονται σχετικά με τοξικολογικές εξετάσεις σχετιζόμενες με παράνομη έξοδο ατόμου μέσω βιτρίνας κοσμηματοπωλείου...

γ) Τα νήματα του Μακεδονικού ήταν πασαρέλα διακεκριμένων φιλοσόφων του θέματος που έβλεπαν πιο σφαιρικά και πιο παγκόσμια το θέμα της ονομασίας λες και κοίταζαν από σκοπιάς του Υπουργείου Εξωτερικών της Καμπότζης..

δ) Όταν προέκυψε προβληματισμός για το πως ωθήθηκε ιστορικά ο νηματοθέτης, ακολούθησαν (1) ένας ithaakee που έκανε πρόβλεψη του Loto ότι τα νήματα θα κλειδωθούν και (2) ένας συντονιστής που τα κλείδωσε τελικά..

ε) Το μόνο νήμα που είναι αλώβητο είναι αυτό για τον Πολλάκη, στο πρόσωπο του οποίου οι χρήστες δείχνουν εξαιρετική ευλάβεια, σεβασμό, κοινωνική και καλλιτεχνική καταξίωση που λίγοι έχουν τιμηθεί παγκοσμίως για τέτοια...όπως π.χ. οι Γερμανοί στον Μπετόβεν, ή οι Επτανήσιοι στον Σολωμό ή τον Μάντζαρο ..

θα ήθελα να ρωτήσω τον συντονιστή ευλαβικά και εγώ με τη σειρά μου::

-Αν εκφράσω μια θεωρία που εξηγεί γιατί υπάρχουν τέτοιες ομοιότητες μεταξύ του νηματοθέτη καθημερινών πολλαπλών πολυβολικών νημάτων και του Πολλάκη, το νήμα θα κλειδωθεί, πάλι μετά από πρόβλεψη του ithaakee;

- Αν μπορούσε ο συντονιστής να μου δείξει με ένα παράδειγμα "ποστ" πως ακριβώς μπορεί κανείς να σχολιάσει κάτι εδώ (χωρίς να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι "είναι παιχνίδια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.")

Στερούμενος πλέον άλλων πηγαίων εμπνεύσεων συμβολής με ποστς στον αγαπητό ιστοχώρο, για την πρόοδο του οποίου έχω δεσμευτεί με υπόσχεσή μου στον διαχειριστή, να συμβάλω και με άρθρα μου (αρκεί να μην καταδικάζονται στην αφάνεια στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης υπό τον τίτλο Άρθρα που δεν τον συναντά κανείς αφού προσελκύονται από τα καθημερινά πολυβολικά ποστ του γνωστού κράχτη στα "Πολιτικά")..

Μεθ' υπολήψεως
Ο αιτών.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Φεβ 2019, 21:13

NikosVy έγραψε:Έχοντας υπόψη ότι:

α) Εδώ ανοίγουν καθημερινά τα νήματα με ταχύτητα πολυβόλου με τίτλους ακριβώς όπως τα πρωτοσέλιδα των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, με νηματοθέτη γνωστό κράχτη,

β) Τα μοναδικά νήματα με ανεπτυγμένα σχόλια γίνονται σχετικά με τοξικολογικές εξετάσεις σχετιζόμενες με παράνομη έξοδο ατόμου μέσω βιτρίνας κοσμηματοπωλείου...

γ) Τα νήματα του Μακεδονικού ήταν πασαρέλα διακεκριμένων φιλοσόφων του θέματος που έβλεπαν πιο σφαιρικά και πιο παγκόσμια το θέμα της ονομασίας λες και κοίταζαν από σκοπιάς του Υπουργείου Εξωτερικών της Καμπότζης..

δ) Όταν προέκυψε προβληματισμός για το πως ωθήθηκε ιστορικά ο νηματοθέτης, ακολούθησαν (1) ένας ithaakee που έκανε πρόβλεψη του Loto ότι τα νήματα θα κλειδωθούν και (2) ένας συντονιστής που τα κλείδωσε τελικά..

ε) Το μόνο νήμα που είναι αλώβητο είναι αυτό για τον Πολλάκη, στο πρόσωπο του οποίου οι χρήστες δείχνουν εξαιρετική ευλάβεια, σεβασμό, κοινωνική και καλλιτεχνική καταξίωση που λίγοι έχουν τιμηθεί παγκοσμίως για τέτοια...όπως π.χ. οι Γερμανοί στον Μπετόβεν, ή οι Επτανήσιοι στον Σολωμό ή τον Μάντζαρο ..

θα ήθελα να ρωτήσω τον συντονιστή ευλαβικά και εγώ με τη σειρά μου::

-Αν εκφράσω μια θεωρία που εξηγεί γιατί υπάρχουν τέτοιες ομοιότητες μεταξύ του νηματοθέτη καθημερινών πολλαπλών πολυβολικών νημάτων και του Πολλάκη, το νήμα θα κλειδωθεί, πάλι μετά από πρόβλεψη του ithaakee;

- Αν μπορούσε ο συντονιστής να μου δείξει με ένα παράδειγμα "ποστ" πως ακριβώς μπορεί κανείς να σχολιάσει κάτι εδώ (χωρίς να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι "είναι παιχνίδια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.")

Στερούμενος πλέον άλλων πηγαίων εμπνεύσεων συμβολής με ποστς στον αγαπητό ιστοχώρο, για την πρόοδο του οποίου έχω δεσμευτεί με υπόσχεσή μου στον διαχειριστή, να συμβάλω και με άρθρα μου (αρκεί να μην καταδικάζονται στην αφάνεια στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης υπό τον τίτλο Άρθρα που δεν τον συναντά κανείς αφού προσελκύονται από τα καθημερινά πολυβολικά ποστ του γνωστού κράχτη στα "Πολιτικά")..

Μεθ' υπολήψεως
Ο αιτών.

Μας αδικείς. Κανένα δικό σου νήμα δεν κλειδώθηκε.
Και όσες φορές το κάναμε, για νήματα άλλων, δεν παραπονέθηκε κανείς από τους υπαίτιους, αλλά αναγνώρισαν έκαστος το μέρος της ευθύνης που τους αναλογούσε και μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε αυτή την ενέργεια.
Το ότι χρησιμοποιούμε ενίοτε το χιούμορ ως μέσο αποφόρτισης, όταν οι συζητήσεις αποκτούν έντονο ύφος που δυνητικά θα τις εκτροχίαζε, πρέπει να το καταλογίσεις στα πλεονεκτήματα αυτού του χώρου και όχι στα μειονεκτήματα του.
Άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι όλες οι πολιτικές απόψεις και συμπεράσματα μπορούν να εκφράζονται και να διατυπώνονται ελεύθερα χωρίς την παραμικρή υποψία δικής μας παρέμβασης ή χειραγώγησης.
Δεν ασκούμε κανέναν απολύτως έλεγχο ούτε στον αριθμό των νημάτων των χρηστών ούτε στον τρόπο σχολιασμού τους, πολύ δε περισσότερο στην πολιτική τους ταυτότητα και νομίζω ότι κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να μας καταλογίσει μεροληψία υπέρ ή κατά της όποιας πολιτικής άποψης.
Και πάνω απ' όλα προστατεύουμε από κάθε κακόβουλη παρενόχληση όλα τα μέλη μας, με μόνη μας απαίτηση να τηρούν τον κανονισμό λειτουργίας του ελεύθερου που αυτόβουλα αποδέχτηκαν με την εγγραφή τους.
Αν δεν σε κάλυψα έχουμε ειδική ενότητα για τα μέλη του ελεύθερου στην οποία μπορούν να καταθέσουν τις όποιες αιτιάσεις έχουν για τη λειτουργία του φόρουμ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 21:36

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν δεν σε κάλυψα έχουμε ειδική ενότητα για τα μέλη του ελεύθερου στην οποία μπορούν να καταθέσουν τις όποιες αιτιάσεις έχουν για τη λειτουργία του φόρουμ.

Ας μεταφερθεί τότε στην "ειδική ενότητα", μαζί και αυτό που μόλις γράφω εδώ. Αν μάλιστα απαντηθεί και το υπό στοιχ. (ε), ίσως λειτουργήσει και ως κίνητρο για να γραφτεί κάτι διαφορετικό από τις καθημερινές 100% προβλέψιμες απαντήσεις, στα 100% προβλεπόμενα νήματα, που ανοίγουν καθημερινά και προβλέπουν κατά σύμπτωση 100% τους τίτλους του φιλοκυβερνητικού τύπου, 100% από τον ίδιο νηματοθέτη, ο οποίος μοιάζει 100% στο λεκτικό και στις αντιδράσεις του κυρίου Πολλάκη, ο οποίος τυγχάνει σεβασμού τυχαία από τη συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων σε κάθε νήμα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Φεβ 2019, 21:50

NikosVy έγραψε:Έχοντας υπόψη ότι:

Νικο μην γενικευεις. Φιλοκυβερνητικα νηματα με ρυθμο πολυβολου δεν ανοιγουν καποιοι γενικα, ανοιγει ο εξης ενας: Ο Αριστος. Ο οποιος οπως βλεπεις τρωει μπολικο κραξιμο.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Φεβ 2019, 21:55

Νίκο ,όπως βλέπεις κάνουμε πλάκα με τον Πολλάκη αλλά στ΄@@ μς εν τέλει για τον μλκ κρητικό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Φεβ 2019, 22:01

Υπαρχει πληθος και απο αντισυριζεικα νηματα αλλα ο καθενας βλεπει οτι θελει να δει.

Α και για τον Πολακη εγω δεν ανοιξα ΠΟΤΕ νημα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”