Ο ΣΥΡΙΖΑς διαλύεται

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ο ΣΥΡΙΖΑς διαλύεται

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 22:51

Nαι ειμαι καλυτερος απο τους συγκεκριμενους. Για αρχη δεν γινομαι πουτανα καποιου πολιτικου και μαλιστα για το τιποτα.

Βαλε Διαδοχο/Χαμενο, Στυγιο, Ραν Ταν Πλαν απο την μια και τα μποτακια (οχι μονο του Τσιπρα, ολα) απο την αλλη. Μερα με την νυχτα σε μυαλο και ηθος και με συμπαθειες απο τους περισσοτερους.

Τα μποτ μονο μεταξυ τους συμπαθιουνται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 22:56

BaKXOS_Lysios έγραψε:Το να κάθεσαι να ασχολείσαι με τρολ (που δεν ξέρω και σε ποιους αναφέρεσαι) είναι αρρώστια. Αν δεν είσαι πληρωμένο μποτ η κατάσταση σου είναι ψιλο-σοβαρη .

Ναι δεν ξερεις... :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Φεβ 2019, 22:56

Λαχουρένιος έγραψε:Nαι ειμαι καλυτερος απο τους συγκεκριμενους. Για αρχη δεν γινομαι πουτανα καποιου πολιτικου και μαλιστα για το τιποτα.

Βαλε Διαδοχο/Χαμενο, Στυγιο, Ραν Ταν Πλαν απο την μια και τα μποτακια (οχι μονο του Τσιπρα, ολα) απο την αλλη. Μερα με την νυχτα σε μυαλο και ηθος και με συμπαθειες απο τους περισσοτερους.

Τα μποτ μονο μεταξυ τους συμπαθιουνται.

Όλοι αυτοί που αναφέρεις όμως δεν έχουν τον δικό σου πολιτικό ζήλο και τα damage ποσταρισματα σου... Γιατί βάζεις τον εαυτό σου από εκείνη την μεριά; Από την άλλη ανήκεις.... Αυτή των μποτ.... :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 22:59

Μπα καποιους απο αυτους νεοδημοκρατες και προβληματικους τους εχουν βγαλει κατι εκδιδομενες της Κουμουνδουρου, ξερω πολυ καλα τι λεω

Εγω εχω ζηλο με την πολιτικη, εσεις ζηλο με ενα συγκεκριμενο κομμα ο,τι πολιτικη και αν ακολουθησει. Χθες ησασταν αντιμνη, και σημερα μνη και γενικα ο,τι πει το boss.

Ειναι η διαφορα του πολιτικοποιημενου και του κομματοσκυλου.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Φεβ 2019, 23:04

Η στάση σου αυτή είναι βαθύτατα κομματική και από άλλη εποχή (στην οποία δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιστρέψουμε....). Αν αυτό δεν το έχεις καταλάβει, κι αν δεν έχεις καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να έχει τα ποσοστά κομματοσκυλων των συστημικών κομμάτων τότε το πάθος σου για την πολιτική έχει στρεβλή θεωρητική μόνο σημασία ( κάτι σαν την μετά θάνατον ζωή των θρησκόληπτων....)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 23:06

Οντως εχει λιγοτερα κομματοσκυλα επειδη δεν παιζει πια χρημα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν συντηρει διαφορα 60λεπτα. Ακομα και εδω εχουμε, πραγμα που σημαινει οτι υπαρχουν στα περισσοτερα σαιτ.

Αν ειναι λιγα ή πολλα, ακριβοπληρωμενα ή του 5ευρου, ειναι δευτερευον. Πουτανες ειναι ολες.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Φεβ 2019, 23:13

Κι εσύ ομως δεν πείθεις ότι δεν είσαι "πουτανα"... Φυσικά κι αν υπάρχει αυτό το κάνουν όλοι. Σιγά μην ειναι πρωτοτυπία ή έμπνευση του ΣΥΡΙΖΑ ....
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 23:14

Δεν με ενδιαφερει ποιος το εκανε πρωτος και ποιος δευτερος. Δεν με ενδιαφερει ποιος εχει τους περισσοτερους και ποιος τους λιγοτερους.

Με ενδιαφερει οτι καποιοι γινονται γελοιες πουτανες και χαλανε το κλιμα για τους σαπιενς.

''Αν υπαρχει'' μου λες, κοροιδευομαστε τωρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Φεβ 2019, 23:21

Λαχουρένιος έγραψε:''Αν υπαρχει'' μου λες, κοροιδευομαστε τωρα.

Καθόλου. Δεν το ξέρω αλλά και δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αφού το παιχνίδι της ενημέρωσης έχει μετατοπιστεί και εκεί: μπλογκς, φορουμς κλπ). Τι το περίεργο.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Φεβ 2019, 23:24

Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι της εξουσίας παίζεται από όλους με τον ίδιο τρόπο και όλοι οφείλουν να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Επίσης χαζοί και χειραγωγούμενοι υπήρχαν πάντα η εξουσία τους θέλει κι αυτούς. Τι σου κάνει εντύπωση και το κραδαίνεις αυτό.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”