Στελέχη του ΚΙΝΑΛ Ρόδου θέλουν πίσω το όνομα ΠΑΣΟΚ.
Και γιατί να μην ονομαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ που έχει περισσότερους ΠΑΣΟΚους?
Νήμα γέλιου: εδώ γλεντάμε τους ζαίους και τους ανέλ
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Νήμα γέλιου: εδώ γλεντάμε τους ζαίους και τους ανέλ
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΔΥΝΑΣΤΗ-ΔΑΝΕΙΣΤΗ-ΕΚΒΙΑΣΤΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
Κάμερα αλλού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
Κάμερα αλλού.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

όποιον έκραζαν οι ζαιοι τον έκαναν υπουργό

0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Ταπεινός Κώστα Αρβανίτης, έφυγε από την εκπομπή του όταν του ανήγγειλαν ότι είναι στο ευρωψηφοδέλτιο των Ζαιων και περίμενε απ' έξω να τον φωνάξουν ως καλεσμένο.
Ωραία περνάμε.
Ωραία περνάμε.
0 .
-
Echelon
- Crazy poster

Ε να, τον Αρβανίτη βλέπουν τα εδώ μποτς και ξεσκίζονται, αλλά αυτές οι θέσεις είναι μετρημένες.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Echelon έγραψε:Ε να, τον Αρβανίτη βλέπουν τα εδώ μποτς και ξεσκίζονται, αλλά αυτές οι θέσεις είναι μετρημένες.
Μπα οι δικοι μας ειναι πιο φτηνοι, ενα πενταμηνο ή 300 ευρω μαυρα στον ΙΤ τους αρκουν.
Για λιγουρια μιλαμε.
0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Ο Ηλιόπουλος νιώθει κοντά στον Γερουλάνο και ο ΓΑΠ βρίσκει χαρισματικό τον Αλέξη , βρε μήπως μας κρύβουν κάτι ; 

0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Σε αυτήν την φωτογραφία βλέπετε την Ελένη Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ, την στιγμή που διαχωρίζει το κράτος από την εκκλησία.

1 .
-
pluton
- Supreme poster

Ακούνε τον Εθνικό ύμνο ποιος λες ότι είναι ο Τσίπρας;

Το βρήκατε αυτός ο ανάγωγος που πιάνει τον κώλο του.

Το βρήκατε αυτός ο ανάγωγος που πιάνει τον κώλο του.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».