Έκλεισε: Ο Τραμπ κάλεσε τον Τσίπρα στο Λευκό Οίκο – Πότε θα γίνει το ταξίδι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Έκλεισε: Ο Τραμπ κάλεσε τον Τσίπρα στο Λευκό Οίκο – Πότε θα γίνει το ταξίδι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Δεκ 2021, 19:47

Προέλλην έγραψε:Ναι, με μισή καρδιά το έκανες.

Το τι έγινε και τι δεν έγινε, δεν μπορείς να μας το αφηγηθείς εκ των υστέρων κατά πως σε βολεύει.

Εδώ είμασταν όλοι και ότι έχεις γράψει φιγουράρει ακόμη.

Δεν ειπα κατι που με βολευει, το αντιθετο. Μειοψηφια ημουν στους πρωην Ελ Χρ οταν στηριξα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετα την κωλοτουμπα.

Απλα το μισος μου απεναντι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καθορισαν την επιλογη μου.

Και σημερα που κυβερναει ο Κουλης δικαιωνομαι εν μερει γιατι σε ολα τα θεματα, ακομη και στα ελληνοτουρκικα, τα εχει παει πολυ χειροτερα απο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 24 Δεκ 2021, 19:47

Εικόνα

Και φυσικά οι συζητήσεις για την εξέλιξη των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων περιελάμβαναν και μια αποκατάσταση της τιμής του φουκαρά του Ιωαννίδη.

Εδώ σου λέει ότι τη δεκαετία του 30 θα ήταν με το Μεταξά, τον Φράνκο και τον Χίτλερ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Δεκ 2021, 19:51

Εγω λεω οτι ολα τα παλια μου κειμενα σε δικη σας edition κοπτοραπτικης να τα ανεβασετε σε ενα νημα να τα συζηταμε για 10ετιες αφου δεν εχετε να κανετε τιποτα καλυτερο στη ζωη σας. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Δεκ 2021, 19:53

Και τουλαχιστον ρε παπαρες εγω εχω 60ρισει, εσεις που εισαστε τουλαχιστον 15 χρονια μικροτεροι get a life. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Δεκ 2021, 19:57

Ανασυντάξου, θα έρθουν οι φίλοι και θα σε βρούν αναψοκοκκινισμένο πάνω απο το πισί.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 24 Δεκ 2021, 19:57

Mothergoose στο http://www......gr/viewtopic.php?f=80 ... w#p1616990 έγραψε:Εξωμοτη, ο εχθρος ο δικος σου ειναι η εμμονη σου οτι υπαρχουν αριστερα αστικα κομματα και οτι μεσα απ'αυτα υπαρχουν προοπτικες αγωνα για την πτωση του συστηματος...

ρε ανθρωπε ξερεις τι μηνιαιους μισθους περνουν οι βουλευτες του Συριζα;

τι ταξικα συμφεροντα εχουν, εχεις σκεφτει;

Mothergoose ήταν το όνομα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ για ένα διάστημα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Δεκ 2021, 19:59

NikosVy έγραψε:Εικόνα

Και φυσικά οι συζητήσεις για την εξέλιξη των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων περιελάμβαναν και μια αποκατάσταση της τιμής του φουκαρά του Ιωαννίδη.

Εδώ σου λέει ότι τη δεκαετία του 30 θα ήταν με το Μεταξά, τον Φράνκο και τον Χίτλερ.

Μια ζωή θα τον στοιχειώνουν τον απίθανο θρασύτατο τυχοδιώκτη αυτά :yesyes:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 24 Δεκ 2021, 20:02

Ιανός έγραψε:
Mothergoose έγραψε: βρε συ ποια εχθρικη σταση προς το Συριζα; εφοσον Συριζαιους καλουσαμε στις συνελευσεις και μαλιστα και οργανωμενους Συριζαιους (τοσο στη ΔΗΠΕ οσο και στους Ελ Χρ)...

η μεταξυ μας διαμαχη ξεκινησε απο το οτι αρνηθηκε η συνελευση να δεχτει μεσα και αντιπροσωπεια του Συριζα...

και στο εξηγησαμε: τα μεγαλα κομματα θα καπελωναν τη ΔΗΠΕ...

για να καταλαβεις ποσο θεμα υπηρχε εγω μηνες μετα την αποχωρηση σου εβαλα σαν προταση να εκπροσωπουνται τα πολυ μικρα κομματα, πιχι το ΕΠΑΜ η και μικροτερα...

και ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ περασε...

οι ομαδες θελαν τη ΔΗΠΕ σαν εντελως ανεξαρτητο σχημα απο κομματα...

αλλο ομως αυτο και αλλο το ποια κομματα θελαμε στην κυβερνηση...

η κυβερνηση δεν ηταν ΔΗΠΕ και προφανως σε αυτην θελαμε συνεργασια αντιμνη κομματων...

αν μπορεις να κανεις τη διακριση αναμεσα στο ενα και στο αλλο θα καταλαβεις πως δεν υπηρχε αντιπαλοτητα προς το Συριζα...

και πως στο διαβολο να υπηρχε οταν καλουσαμε εσενα και τον perastikos13 και οταν στις εκδηλωσεις παρελασαν τεσσερεις επωνυμοι Συριζαιοι ομιλητες;

υπηρχε ομως αντιπαλοτητα να ειναι ο Συριζα (ο ιδιος και οχι μελη του) μεσα στη ΔΗΠΕ και το ιδιο ισχυε για το ΕΠΑΜ, το Εθνικο Μετωπο, το κομμα του Παπανικολα, το οποιοδηποτε μικρο η μεγαλο κομμα...

κακως λοιπον υπηρξε αυτη η παρεξηγηση και κανεις δεν εχει καταλαβει απο τοτε γιατι στραβωσες ετσι...

.

Μην τα λες σ' εμένα αυτά, γιατί ήμουν παρών και είδα τις αντιδράσεις της ομάδας εκείνης. Με το που άκουγαν ΣΥΡΙΖΑ, τους σηκώνονταν οι τρίχες στο σβέρκο. Σου είπα, με το που είπα τότε ότι ήταν αδιανόητος ο αποκλεισμός του ΣΥΡΙΖΑ από την εκδήλωση-πορεία, εκείνος ο κοντός, που το έπαιζε αρχηγός της ΔΗΠΕ, έβγαλε νύχια και κόντεψε ν' ανέβει πάνω στο τραπέζι. Όχι αντιπαλότητα, μίσος υπήρχε και μάλιστα φανερό απ' όλους εκεί μέσα μη εξαιρουμένων εκείνων των ανεκδιήγητων εκπροσώπων της ΣΠΙΘΑ. Μαζί ήμασταν, μην κάνεις ότι δεν το θυμάσαι.
Για ποια "μεγάλα κόμματα" μιλάς; Μικρό κόμμα ήταν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν ξέρω ποιους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ καλέσατε και πότε, πάντως εγώ σε μια εκδήλωση που ήρθα δεν είδα απολύτως κανέναν εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Είδα εκπρόσωπο του Παπαθεμελή, του Δημαρά, κάτι περίεργα απόστρατα χουντοσταγονίδια, είδα τον Κουρουμπλή (που οπωσδήποτε ήταν και παραμένει αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, αλλά ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έλεγες τότε, ανεξάρτητος διαγραμμένος πασόκος ήταν), είδα κι άλλους διάφορους, πάντως ΣΥΡΙΖΑ δεν είδα κανέναν. Αν τους καλούσατε μετά δεν το γνωρίζω, πάντως όσο ασχολήθηκα εγώ με την υπόθεση εκείνη, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποκλεισμένος απ' την ΔΗΠΕ, τι αποκλεισμένος, μανία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είχαν οι άνθρωποι λέμε.
Τέσπα, καθώς είπα ήταν περίεργοι εκείνοι οι τύποι της ΔΗΠΕ. Η εντύπωση που σχημάτισα τότε, ήταν πως έπαιζαν το δικό τους παιχνίδι.
Τώρα ποια κόμματα θέλανε στην κυβέρνηση οι άλλοι δεν γνωρίζω (ή μάλλον γνωρίζω πολύ καλά), πάντως εσύ ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελες ούτε γι' αστείο, άλλωστε προέτρεπες, καθώς είπαμε, τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ, όχι ως άτομο, ως υποτίθεται εκπρόσωπος της κίνησης εκείνης, να ψηφίσουν ΑΝΕΛ (ή εναλλακτικά ΚΚΕ).
Κι αυτός ήταν ο λόγος που στράβωσα και την έκανα τρέχοντας, γιατί όταν φτιάξαμε εκείνη την ομάδα την φτιάξαμε (οι δυο μας) σαν μια διαδικτυακή κίνηση των Αγανακτισμένων του φόρουμ, όχι σαν κομματική οργάνωση, για να βγάζει όρμινες τι να ψηφίσει ο κόσμος. (υπάρχει ακόμη εκείνο το νήμα, βρες το για να θυμηθείς τι έγινε και πώς έγινε).
Τέσπα, δεν έχει νόημα, περσινά ξινά σταφύλια καθώς είπα και πιο πριν. Πάντως κι εγώ κι εσύ ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα γράφω. Τα περί επιθυμίας κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τωρινά. Τις εποχές εκείνες ούτε ν' ακούσετε περί ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλατε κάποιοι. Όχι ότι είναι κακό αυτό, ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του. Αλλά να λέμε τις αλήθειες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Δεκ 2021, 20:07

Α, κράχτες των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι ιδρυτές των Ελ. Χρεό;

Ποιός το περίμενε, πέφτουμε απο τα σύννεφα. Μείς ακόμη στις αμεσοδημοκρατίες μείναμε.

ΥΓ
Μπράβο για το δυνατό αρχείο σου Νίκο :D
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 24 Δεκ 2021, 20:11

Τα βιντεο υπαρχουν η τουλαχιστον υπηρχαν στο youtube και απορω με τον Νικο που δεν γνωριζει την υπαρξη τους
Τα eixa linkarei μαλιστα σε γνωστο φορουμ στο παρελθον και ειχε γινει μεγαλος παταγος
Μαλιστα καποιοι προσπαθησαν να με εμφοβισουν γιατι λινκαρω βιντεο αναρτημενα στο youtube!!!!!!!
Παλι πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”