Διάλογος Βασιλέως Κωνσταντίνου με {ΓΑΠ} Γιώργο Παπανδρέου υπουργό εξωτερικών το 2002.:
Κ.-..Για ποιόν λόγο μου πήρατε την ιθαγένεια και το διαβατήριο;
Μόνο καλό μπορώ να κάνω έχοντας ελληνικό διαβατήριο και χρησιμοποιώντας το όνομα μου. Βασιλεύς Κωνσταντίνος πρώην Βασιλεύς των Ελλήνων.
Αν ο μη γένοιτο, σε κάποια διπλωματική κρίση ή φυσική καταστροφή χρειαστεί βοήθεια η πατρίδα μου και θελήσω να τηλεφωνήσω σε κάποιον αρχηγό κράτους τι να του πώ; "Εδώ Χρυσανθακόπουλος";;;
Πόσο βοηθητικό πιστεύετε ότι είναι αυτό;
Να είστε βέβαιοι πως ούτε καν θα βγούν στο τηλέφωνο.
Αν πω εδώ Βασιλεύς Κωνσταντίνος πρώην Βασιλεύς των Ελλήνων ίσως και να το κάνουν.
Και τότε αν και τόσην ώρα του μιλούσα ελληνικά, μου απάντησε στα αγγλικά !!
Π -Έχετε δίκιο έτσι κερδίσαμε και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
{αναφέρονταν στην συμφωνία που είχε κάνει ο πρώην Βασιλεύς με τον Νέλσον Μαντέλα για την ψηφοφορία των Ολυμπιακών αγώνων του 2004}.
Προτείνω στον μητσοτάκη μετά απο τόσο λαϊκό προσκύνημα στον έκπτωτο μονάρχη
-
pluton
- Supreme poster

Re: Προτείνω στον μητσοτάκη μετά απο τόσο λαϊκό προσκύνημα στον έκπτωτο μονάρχη
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ποιος ξέρει πόσα εκατομμύρια έσκασε κι αυτός ο Κουμάρ για να γίνει από σπόντα πρίγκηπας όπως και τα υπόλοιπα θηλυκά κουμάσια που με τα λεφτά του μπαμπά τους αγόρασαν τους πρίγκηπες της οικογενείας για να μοστράρονται στο διεθνές τζετ σετ ως γαλαζοαίματες.
Βασικά αυτά τα παράσιτα πέρα από το αιματορούφηγμα των λαών, που τους κατσικώνονται στο σβέρκο ως ελέω θεού άρχοντες, όταν τους σουτάρουν στήνουν μπίζνα πώλησης τίτλων μέσω γάμων με πλούσιους νάρκισσους για να βγαίνει το μεροκάματο.
Ελεεινοί και τρισάθλιοι αιμομίκτες με μόνο τους προσόν την ανικανότητα για οτιδήποτε άλλο πέρα από το κηφηνίζειν.
Και έχεις και τους εγχώριους καθυστέρες να εντυπωσιάζονται από τα λιλιά τους, την ''αρχοντιά'' τους και την ''αριστοκρατική κορμοστασιά'' τους ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για τελειωμένους γύφτους κλεφτοκοτάδες που ό,τι βλέπει το μάτι τους δεν αφήνει το χέρι τους.
Όλοι αυτοί χωρίς τους ''τίτλους'' δεν είναι ικανοί να μοιράσουν δυο γαιδουριώνε άχερα και θα επιβίωναν μόνο από τη ζητιανιά στα σκαλιά εκκλησιών.
Όλα αυτά είναι παπαριές, είδες πόσο ολοκληρωμένα απάντησε ο Αντμιν, την απάντηση του την χάρηκα.... Τι αηδιες είναι αυτές μπορείς να τις τεκμηριώσεις; Εξαγορά τίτλων με εκατομμύρια, για βάλε στοιχεία.... Ελέω Θεού μοναρχίες που υπάρχουν στην Ευρώπη; ....
Βλέπεις ότι μιλάς όπως ο μέσος αριστερός, διότι υπάρχουν και αριστεροί αξιοσέβαστοι... Όλη αυτή την παπάρια μπορείς να την τεκμηριώσεις;
Όχι δεν μπορείς, αλλά δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, τι να σου πω;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Συγγνώμη ρε πλούτωνα επειδή βλέπω ότι έχεις ποστάρει ένα κάρο φωτογραφίες από στιγμιότυπα της κηδείας του τέως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι το ξεχωριστό έκαναν από οποιονδήποτε άλλο σε με μια οποιαδήποτε κηδεία;
Δλδ οι υπόλοιποι που πάμε σε κηδείες τι κάνουμε και δεν έχουμε ήθος;
Tίποτα απολύτως. Απλά έχει φάει ψωμί απ'αυτούς στο παρελθόν και βγάζει την υποχρέωση.
Από την μια οι Γλυξμπουργκ και από την άλλη οι γλείφτμπουργκ απ'έξω που τους λιβανίζουν

1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Αυτό που κάνεις είναι απρέπεια ο αντμιν ήταν ξεκάθαρος:Θα σου πω ένα μικρό μυστικό, αλλά μην το πεις παραέξω.
Αλλά τέλος πάντων σου το επιτρέπουμε, είσαι και σύντροφος του Ραν ταν πλαν, μπορεί να σε χρειαστούμε καμιά φορά.
Δεν θα έδινα συνέχεια αλλά αφού άνοιξες το θέμα πάρε μία ακόμα ανάρτηση.
FB_IMG_1674050778220.jpg
Kαι συ πάρε 0,6 ευρώ για την μαλακία που ανέβασες. Με τα άλλα 60 λεπτά που σου δίνει ο Κούλης ανά ποστ τράβα πιες ένα καφέ στην υγειά μου

1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Ποιος ξέρει πόσα εκατομμύρια έσκασε κι αυτός ο Κουμάρ για να γίνει από σπόντα πρίγκηπας όπως και τα υπόλοιπα θηλυκά κουμάσια που με τα λεφτά του μπαμπά τους αγόρασαν τους πρίγκηπες της οικογενείας για να μοστράρονται στο διεθνές τζετ σετ ως γαλαζοαίματες.
Βασικά αυτά τα παράσιτα πέρα από το αιματορούφηγμα των λαών, που τους κατσικώνονται στο σβέρκο ως ελέω θεού άρχοντες, όταν τους σουτάρουν στήνουν μπίζνα πώλησης τίτλων μέσω γάμων με πλούσιους νάρκισσους για να βγαίνει το μεροκάματο.
Ελεεινοί και τρισάθλιοι αιμομίκτες με μόνο τους προσόν την ανικανότητα για οτιδήποτε άλλο πέρα από το κηφηνίζειν.
Και έχεις και τους εγχώριους καθυστέρες να εντυπωσιάζονται από τα λιλιά τους, την ''αρχοντιά'' τους και την ''αριστοκρατική κορμοστασιά'' τους ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για τελειωμένους γύφτους κλεφτοκοτάδες που ό,τι βλέπει το μάτι τους δεν αφήνει το χέρι τους.
Όλοι αυτοί χωρίς τους ''τίτλους'' δεν είναι ικανοί να μοιράσουν δυο γαιδουριώνε άχερα και θα επιβίωναν μόνο από τη ζητιανιά στα σκαλιά εκκλησιών.
Όλα αυτά είναι παπαριές, είδες πόσο ολοκληρωμένα απάντησε ο Αντμιν, την απάντηση του την χάρηκα.... Τι αηδιες είναι αυτές μπορείς να τις τεκμηριώσεις; Εξαγορά τίτλων με εκατομμύρια, για βάλε στοιχεία.... Ελέω Θεού μοναρχίες που υπάρχουν στην Ευρώπη; ....
Βλέπεις ότι μιλάς όπως ο μέσος αριστερός, διότι υπάρχουν και αριστεροί αξιοσέβαστοι... Όλη αυτή την παπάρια μπορείς να την τεκμηριώσεις;
Τεκμηρίωση απαιτείται για τους ισχυρισμούς.
Για τα γεγονότα όχι γιατί είναι αυταπόδεικτα.
Και μόνο το γεγονός ότι στην ελληνική ιστορία υπήρξε βασιλιάς με το όνομα ''Κοκός'' αρκεί ώστε να τεκμηριώσει όλα όσα ανέφερα.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Ήρθαν λοιπόν, κάποιοι χωρίς λόγια, χωρίς ταρατατζουμ, χωρίς απαιτήσεις, σεμνά, ταπεινά, ήρεμα να κηδεψουν τον άνθρωπο τους.
Καλά εκάναν. Εμάς γιατί να μας πρήζεις τα @@ για κάτι κρατικοδίαιτους τεμπελχανάδες που τους έφτυσε ο ελληνικός λαός πριν 50 χρόνια?
pluton έγραψε:Μόνο καλό μπορώ να κάνω έχοντας ελληνικό διαβατήριο και χρησιμοποιώντας το όνομα μου. Βασιλεύς Κωνσταντίνος πρώην Βασιλεύς των Ελλήνων.
Δεν είναι όνομα αυτό. Οι κανονικοί άνθρωποι έχουν όνομα και επίθετο. Το ''Μήτσος, πρώην παίκτης ριάλιτι'' και το ''Σούλα, μάνα ρέιβερ'' είναι ονόματα για σούργελα που βγαίνουν σε τηλεπαράθυρα και όχι για σοβαρούς ανθρώπους.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:
Και μόνο το γεγονός ότι στην ελληνική ιστορία υπήρξε βασιλιάς με το όνομα ''Κοκός'' αρκεί ώστε να τεκμηριώσει όλα όσα ανέφερα.
Γιατί παθαίνετε λόξιγκα γμτ όταν πρέπει να απαντήσετε με στοιχεία, δείτε τι νορμάλ απαντάει κάποιος (Αντμιν) όταν δεν γράφει αέρα μπανα ....
Σοβαρευτείτε. Ο ένας δεν ξέρει τι να γράψει και μιλά για 0,60 ο άλλος φέρνει σαν επιχείρημα το ότι κάποιοι τον φώναζαν Κοκό ... Ρε συγκεντρωθείτε.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Γιατί παθαίνετε λόξιγκα γμτ όταν πρέπει να απαντήσετε με στοιχεία, δείτε τι νορμάλ απαντάει κάποιος (Αντμιν) όταν δεν γράφει αέρα μπανα ....
Σοβαρευτείτε. Ο ένας δεν ξέρει τι να γράψει και μιλά για 0,60 ο άλλος φέρνει σαν επιχείρημα το ότι κάποιοι τον φώναζαν Κοκό ... Ρε συγκεντρωθείτε.
αφου είσαι τσιράκι , λακές δωσίλογος και πουλημένος , κολογλύφτης του νεοφιλελευθερισμού και της συμμορίας κούλη
ορίστε
εγω δεν κρατάω προσχήματα και στα χώνω στα ίσα
έχεις καμιά αντίρρηση;

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

vallon έγραψε:pluton έγραψε:
αφου είσαι τσιράκι , λακές δωσίλογος και πουλημένος , κολογλύφτης του νεοφιλελευθερισμού και της συμμορίας κούλη
ορίστε
εγω δεν κρατάω προσχήματα και στα χώνω στα ίσα
έχεις καμιά αντίρρηση;
Κάπου εκεί είμαι και εγώ καλεσμένος με τους λοιπούς τσανακογλυφτες, ρε κακομοίρηδες τι νομίζατε ότι για 0,60 θα γράφαμε; Ξιφία σουβλάκι φάγαμε....
να φύγετε από τον προοδευτικό χώρο θα λιμαξετε έρμα.Δεν είναι όνομα αυτό. Οι κανονικοί άνθρωποι έχουν όνομα και επίθετο. Το ''Μήτσος, πρώην παίκτης ριάλιτι'' και το ''Σούλα, μάνα ρέιβερ'' είναι ονόματα για σούργελα που βγαίνουν σε τηλεπαράθυρα και όχι για σοβαρούς ανθρώπους.
Το πρώην βασιλεύς των Ελλήνων είναι το επαναστατικό όνομα, όπως λέμε καπετάν Γιώτης.
Το κατά κόσμο επίθετο του είναι Χριστιανός.
Δουλεύεστε γμτ μου, αυτά είναι .... καλά μου ταλεγαν οι γονείς μου: ,, Παιδάκι μου, άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελεκητο,,
0 .
-
vallon
- Supreme poster

ετσι μπράβο
να βγάζουμε τους φερετζέδες μερικές φορές

να βγάζουμε τους φερετζέδες μερικές φορές

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.