Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Δεκ 2019, 21:42

Δυο μερες γινεται χαμος ρε
Δες πχ σχολιο που κοπηκε στο sdna του Σαββιδη
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Γιαννης Γιαννοπουλος σε Χοντρός & Γκρινιάρης 6 hours ago
Removed
Καποιος πρεπει να σε ενημερωσει για το ρεπορταζ
Ας το κανω εγω

Τι λεει λοιπον το ρεπορταζ
1.Η RFA αγορασε την Vialand
2.Στα ταμεια της RFA λιγο πριν την εξαγορα της VIALAND μπηκαν 10.000.000 ευρω σε ρευστο
3.Η RFA ιδρυθηκε απο τον Κονταρεφ στενο συνεργατη-οικονομικο διευθυντη του Σαββιδη πρωην μελος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ .Ο Κονταρεφ ειναι αυτος που διαχειριστηκε την εξαγορα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο τον Σαββιδη και αντικατασταθηκε στα της παε απο την Γκοντσαρεβα.
Ο κ. Khodarev στις 24 Απριλίου 2017 εμφανίζεται να εκπροσωπεί την Belterra Investments (εταιρεία της οικογένειας Σαββίδη) στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης
4.H RFA εχει διευθυντη τον Sergei Anisimov.Στην ΣΕΚΑΠ ο Anisimov μετείχε από 06.09.2013 ως 26.10.2015, αρχικά ως Μέλος αλλά με αρμοδιότητες εκπροσώπησης της Εταιρείας, και έπειτα ως Αντιπρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος με εκτεταμένες αρμοδιότητες εκπροσώπησης.
Ο Anisimov μετείχε από την σύσταση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ ως το 30-6-2014 στο Δ.Σ. αυτής, μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα (μέλος Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη (εκπρόσωπο της εταιρείας DIMERA στην Ελλάδα και επίσης «μόνιμο» συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη και στην ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε., κ.α).
Μάλιστα καθ ον χρόνο ο Anisimov μετείχε στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ αυτή είχε έδρα το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπας Θεσσαλονίκης.
5.H RFA ανηκει σε ανιψιο του Σαββιδη
6.Η RFA εχει ως γραμματεα την την Εταιρεία M.M.C.S. Secretary Limited δηλαδή την ίδια Εταιρεία που χρησιμοποιεί και η DIMERA ltd
7.H RFA δανειζοταν απο την Dimera στην οποια ανηκει ο ΠΑΟΚ
8.Η RFA προχώρησε το 2016 σε τουλάχιστον 140 συναλλαγές για λογαριασμό της ρωσικής καπνοβιομηχανίας Donskoy Tabac
9.H RFA έκανε συναλλαγές και για την Atlantis Pak, άλλη εταιρεία του Σαββίδη, στην οποία ανήκει η Σουρωτή και άλλες ιδιοκτησίες
10.Στην RFA ανήκει η Paralot, γνωστή χρηματoδότης παραγωγών του OPEN TV και αποκλειστική ιδιοκτήτρια του αθλητικού site SDNA,
11.Υπαλληλος της RFA ως διευθυνων συμβουλος της VIALAND ειναι ο προεδρος της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ο Πιαλογλου
12.Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ εχει προεδρο ΔΣ τον Πιαλογλου υπαλληλο της RFA και οι δυο ιδιοκτητες της ειναι απλα μελη στο ΔΣ
13.Μελη στο ΔΣ της VIALAND που ανηκει στην RFA ειναι οι ιδιοκτητες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Συγγελιδης και Πανοπουλος
14.Ο Χαλαβαζης ειναι μελος στο ΔΣ της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ αλλα και μελος στο ΔΣ της Vialand δηλαδη υπαλληλος του ανιψιου Σαββιδη
15.Ο ΠΑΟΚ αγορασε απο την Ξανθη κοντα στο 1 εκ εναν ποδοσφαιριστη που δεν ηθελε να ειναι ποδοσφαιριστης και εχει παρατησει το ποδοσφιαρο εδωσε δανεικο τον Μουλεν και ο ελευθερος απο τον ΠΑΟΚ Μαλεζας κατεληξε στην Ξανθη
Να θυμισω οτι για τους οπαδους του ΠΑΟΚ η μεταγραφη των ελευθερων Μαρτινεζ Σιωπη και Φετφατζιδη ειναι αποδειξη οτι ο ΑΡΗΣ ειναι παραρτημα του Ολυμπιακου.
16.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ οι ιδιοκτητες τους δεν εχουν δωσει συγκεκριμενες απαντησεις για τα επιμερους στοιχεια του ρεπορταζ

Ο Γιωργης αναρτα κατι ινσταγκραμιες και η Ξανθη κανει κατι αναρτησεις για Σουζανες.
Ο ανιψιος δεν εμφανιζεται πουθενα να ξεκαθαρισει το θεμα ενω χρυπανε αδικα τον θειο
Οι ασπρομαυροι ρεπορτερ δεν εχουν αρθρογραφησει για την υποθεση και καλουν τον κοσμο να μην ασχολειται
Ο Δουκας δεν εχει βγαλει κιχ

https://www.sdna.gr/podosfairo/666787_e ... teraiotita
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 05 Δεκ 2019, 22:14

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Αλλο το σπουδαζω κι αλλο το σπουδασα που χρησιμοποιουσε ο υφυπουργος εξυπνακια.

Οταν σπουδαζεις το κανεις τωρα, οταν σπουδασες εχεις τελειωσει.

Στην Καθημερινη μαλιστα ειπε τελειωσα τη σχολη.

.

Δηλαδη καποιος που τα παρατησε στο 4ο ετος μπορει να λεει οτι σπουδαζει επι τρια χρονια αλλα το 4ο ετος δεν μπορει να πει οτι σπουδασε επι τρια ετη;
Εικόνα

Αν δεν πήρε πτυχίο οι σπουδές του είναι απροσδιοριστες. Που ξέρουμε πόσο καιρό σπουδασε, πόσες απουσίες έκανε, πόσα κενα έχει και πόσες γνώσεις έχει πάνω στο αντικείμενο. Το πτυχίο πιστωποιεί πως είναι γνωστής του αντικειμένου. Tιποτα άλλο.
Κι εγώ πριν ξαναδωσω και περάσω φυσικοθεραπεία είχα περάσει ορθοδοντική. Παρακολούθησα 1 εξάμηνο και κάτι πριν τα παρατήσω. Αρα, βάσει του σκεπτικού σου, μπορώ να γράφω στο βιογραφικό μου ότι έχω σπουδάσει και ορθοδοντική. Σωστα; :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Δεκ 2019, 22:16

Αφου σπουδασες ορθοδοντικητι να πεις ψεμματα;
Εν τω μεταξυ ο συγκεκριμενος ιδιωτευει επι 40 χρονια χωρις να χρειαζεται πτυχιο
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 05 Δεκ 2019, 22:23

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αφου σπουδασες ορθοδοντικητι να πεις ψεμματα;

Είσαι τραγικός. Για να υπερασπιστείς έναν απατεώνα με ψεύτικο βιογραφικό, λες ότι αρλούμπα να ναι και δείχνεις παντελώς αδίστακτος στο να εξαπατάς άλλους. Άρα δεν έχεις λόγο κι αξιοπρέπεια.

Λοιπόν στο λέω κι αλλιώς. Αν έρχονταν κάποιος στο φυσ/ριο που δουλεύω κι ειμαι μέτοχος και μου λεγε έχω σπουδάσει φυσικοθεραπεία, του ζήταγα βιογραφικό κι έβλεπα οτι δεν εχει πτυχίο γιατί πήγε μόνο 1 εξάμηνο, θα τον πέταγα με τις κλωτσιές έξω ως απατεώνα.
Κι εγώ και κάθε άλλος συνάδελφος μου.

Κόψε τις παπαντζες. Δεν πήθεις. Εκτίθεσαι ακόμα πιο πολύ.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Δεκ 2019, 22:23

Αρίστος έγραψε:Εν τω μεταξυ ακριβως τη χρονια που υποτιθεται οτι εγκατελειψε τις σπουδες του λογω οικονομικων δυσκολιων...

τοτε βρηκε τα λεφτα και αγορασε την μεγαλυτερη εφημεριδα της ελληνικης ομογενειας. :laugh1:

Ακομη και σε αυτο ψευτης.

.

Η απορια σου ειναι γιατι δεν ειχε τα χεηματα να πληρωσει και τα δυο και ειχε μονο τα χρηματαγια να αγορασει την εφημεριδα;
Βλαξ εισαι;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Δεκ 2019, 22:24

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αφου σπουδασες ορθοδοντικητι να πεις ψεμματα;

Είσαι τραγικός. Για να υπερασπιστείς έναν απατεώνα με ψεύτικο βιογραφικό, λες ότι αρλούμπα να ναι και δείχνεις παντελώς αδίστακτος στο να εξαπατάς άλλους. Άρα δεν έχεις λόγο κι αξιοπρέπεια.

Λοιπόν στο λέω κι αλλιώς. Αν έρχονταν κάποιος στο φυσ/ριο που δουλεύω κι ειμαι μέτοχος και μου λεγε έχω σπουδάσει φυσικοθεραπεία, του ζήταγα βιογραφικό κι έβλεπα οτι δεν εχει πτυχίο γιατί πήγε μόνο 1 εξάμηνο, θα τον πέταγα με τις κλωτσιές έξω ως απατεώνα.

Σπουδασες η δεν σπιυδασες ορθοδοντικη;
Οταν πηγαινες στην σχολη δεν ησουν σπουδαστης;Τι ησουν;Καθαριστρια της σχολης
Τι κανουν οι σπουδαστες;Δεν σπουδαζουν;
Αν σου ελεγαν τοτε οτι σπουδαζεις τους διορθωνες και ελεγες δεν σπουδαζω αλλα πεταω αετο;
0 .
..

nrg wrote:

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 05 Δεκ 2019, 22:36

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Σπουδασες η δεν σπιυδασες ορθοδοντικη;
Αν σου ελεγαν τοτε οτι σπουδαζεις τους διορθωνες και ελεγες δεν σπουδαζω αλλα πεταω αετο;

Αφου σπούδασα γιατί δεν μου έδωσαν πτυχίο; Που είναι το πτυχίο μου;

Λοιπόν αφού δεν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, σημαίνει ότι δεν σπούδασα. Το ότι παρακολούθησα κάποια μαθήματα δεν σημαίνει ότι σπούδασα κιόλας.

Και σου ξαναλέω αν έρχονταν κάποιος στο φυσ/ριο που δουλεύω κι ειμαι μέτοχος και μου λεγε έχω σπουδάσει φυσικοθεραπεία, του ζήταγα βιογραφικό κι έβλεπα οτι δεν εχει πτυχίο γιατί πήγε μόνο 1 εξάμηνο, θα τον πέταγα με τις κλωτσιές έξω ως απατεώνα.
Οταν λέμε στα ελληνικά, που προφανώς κανείς ότι δεν γνωρίζεις, ότι σπουδα κάτι εννοούμε πως ολοκλήρωσα ένα κύκλο σπουδών και θεωρητικά είμαι γνωστής ενός αντικειμένου. Δεν σημαίνει ότι σπούδαζα κάτι αλλ δεν το ολοκλήρωσα.
Deal with it και άσε τις απατεωνιές και την υπεράσπιση κάθε γελοίου με ψεύτικο βιογραφικό που χετε μαζέψει στην νδουλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Δεκ 2019, 05:27

Αρίστος έγραψε:Εν τω μεταξυ ακριβως τη χρονια που υποτιθεται οτι εγκατελειψε τις σπουδες του λογω οικονομικων δυσκολιων...

τοτε βρηκε τα λεφτα και αγορασε την μεγαλυτερη εφημεριδα της ελληνικης ομογενειας. :laugh1:

Ακομη και σε αυτο ψευτης.

.

Η απορια σου ειναι γιατι δεν ειχε τα χεηματα να πληρωσει και τα δυο και ειχε μονο τα χρηματαγια να αγορασει την εφημεριδα;
Βλαξ εισαι;

Ακομη δεν γερασες και φυρανε το μυαλο σου;

Ρε αυτα που εχεις πει σε αυτο το νημα με αξιωσεις μπαινουν στις μεγαλυτερες παπαριες εβερ στο διαδικτυο.

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2019, 07:34

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αν έρχονταν κάποιος στο φυσ/ριο που δουλεύω κι ειμαι μέτοχος και μου λεγε έχω σπουδάσει φυσικοθεραπεία, του ζήταγα βιογραφικό κι έβλεπα οτι δεν εχει πτυχίο γιατί πήγε μόνο 1 εξάμηνο, θα τον πέταγα με τις κλωτσιές έξω ως απατεώνα.

Το πνευμα του Κολλια ζει ακομα βλεπω :D

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σπουδασες η δεν σπιυδασες ορθοδοντικη;

Πηγαινε στον Ωριωνα για σιδερακια τοτε. Ρε τι ακουμε.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 06 Δεκ 2019, 11:22

O Ωριωνας δεν ειναι για σιδερακια
Ειναι για τα σιδερα
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”