18.209 οι πρόσφυγες χθες στη Μόρια

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: 18.209 οι πρόσφυγες χθες στη Μόρια

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Δεκ 2019, 20:13

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Να συμπληρωσω οτι η Βρετανιδα που συνεληφθει για 7 ωρες παρενολχουσε το τραβελι απο δυο διαφορετικους λογαριασμους χρησιμοποιησε προσωπικα δεδομενα του και ο Αριστος εχει απειλησει πολλους απο εμας με καταγγελια για λιγοτερο σοβαρα η ανυπαρκτα θεματα που του προκαλουμε

Εγω τι να πω δηλαδη που ο χρηστης Γιαννοπουλος με βριζει απο το 2012 καθημερινα, καταστρεφει τα νηματα μου και εχει προσβαλει ακομη και συγγενεις μου;

Με την αγγλικη νομοθεσια θα ησουν ισοβια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Δεκ 2019, 20:14

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Φυσικά και είναι fake news, ότι καταδίκασαν μια αθώα γυναικούλα εκεί χάμου επειδή είπε μια τρανς άνδρα.

Επικροτεις τις φυλακισεις για τρολλινγκ και μετα μας κουνας το δαχτυλο για ελλειψη δημοκρατικοτητας. :laugh1:

.

Τα κορυφαία κράτη δικαίου του πλανήτη και το νομικό τους σύστημα καταδικάζουν για σχόλια μίσους στο διαδίκτυο.

Προσεχώς και στην Ελλάδα.

Καλή χώνεψη.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Δεκ 2019, 20:15

Εγω καλη χωνευση που ειμαι σε μονιμη φαση στοχος μπουλινγκ και εχω δεχτει ακομη και απειλες απο Χρυσαυγιτες επειδη υποστηριξα τις Πρεσπες;

Κανε μπιπ να δουμε αν κορναρει ο αφαλος σου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Δεκ 2019, 20:16

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Eγώ στην αρχή απο τον τίτλο νόμισα ότι πήγε μια κυρία για ψώνια, στην ουρά στο ταμείο μπροστά ήταν ένα τραβέλι, του είπε εκεί στο φύγε εσύ, έλα εσύ, συγγνώμη "κύριέ μου", το τραβεστί μετά σεληνιάστηκε και η νεοταξίτικη αστυνομία χιμήξε πάνω στην αθώα και της περάσαν χειροπέδες.

Απ'οτι καταλαβα της εκανε κανονικοτατη ρατσιστικη επιθεση χωρις αφορμη επι ενα χρονο παρενοχλωντας την στα ΜΚΔ. Τα ακροδεξια βοθρομεσα μετεφεραν την ειδηση με τροπο που τους βολευε. Αλλη μια αποδειξη οτι ο αντιρατσιστικος πρεπει να εφαρμοζεται πιο αυστηρα, γιατι αυτες οι κωλοφυλλαδες και τα βοθρομπλογκ επηρεαζουν πολυ κοσμο και οπλιζουν χερια.

Πάψε111 Μας φιμώνει η φασιστική ΕΕ 111
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Δεκ 2019, 20:16

Αρίστος έγραψε:[

Εγω τι να πω δηλαδη που ο χρηστης Γιαννοπουλος με βριζει απο το 2012 καθημερινα, καταστρεφει τα νηματα μου και εχει προσβαλει ακομη και συγγενεις μου;

Με την αγγλικη νομοθεσια θα ησουν ισοβια.

.

Δεν πτοηθηκες με το ψεμα για την Βρετανιδα και ειπες να προσθεσεις και μερικα ψεμματα ακομη;
Τα περισσοτερα εχουν απαντηθει πολλακις
Αλλα ποτε προσβαλα συγγενεις σου;

Τοτε που ο εγραφες οτι ο πατερας σου ηταν γιατροςκαι τελικα δεν ηταν;Δουλευε απλα ως ιατρικος επισκεπτης καιστην γειτονια τον φωναζαν γιατρο;
Τα ψεμματα σου τον προσεβαλαν οχι εγω
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Δεκ 2019, 20:17

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Απ'οτι καταλαβα της εκανε κανονικοτατη ρατσιστικη επιθεση χωρις αφορμη επι ενα χρονο παρενοχλωντας την στα ΜΚΔ. Τα ακροδεξια βοθρομεσα μετεφεραν την ειδηση με τροπο που τους βολευε. Αλλη μια αποδειξη οτι ο αντιρατσιστικος πρεπει να εφαρμοζεται πιο αυστηρα, γιατι αυτες οι κωλοφυλλαδες και τα βοθρομπλογκ επηρεαζουν πολυ κοσμο και οπλιζουν χερια.

Πάψε111 Μας φιμώνει η φασιστική ΕΕ 111

Αν εκανε κανονικοτατη ρατσιστικη επιθεση δεν θα σχολιαζε αρνητικα τη φυλακιση της ο Μπορις Τζονσον.

Για καποιο λογο πιστευω πως ο Αγγλος πρωθυπουργος εχει εγκυροτερη πληροφορηση για το τι συνεβηκε απο εσας τους δυο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Δεκ 2019, 20:18

Αρίστος έγραψε:Εγω καλη χωνευση που ειμαι σε μονιμη φαση στοχος μπουλινγκ και εχω δεχτει ακομη και απειλες απο Χρυσαυγιτες επειδη υποστηριξα τις Πρεσπες;

Κανε μπιπ να δουμε αν κορναρει ο αφαλος σου.

.

Το να έχει υπάρξει κάποιος θύμα, δεν τον δικαιολογεί για να φλερτάρει με ποινικά αδικήματα.

Τέσπα, αυτά δεν είναι θέματα που θα λυθούν σε φόρα, όπως και ο αντικαπνιστικός :D
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Δεκ 2019, 20:20

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Πάψε111 Μας φιμώνει η φασιστική ΕΕ 111

Αν εκανε κανονικοτατη ρατσιστικη επιθεση δεν θα σχολιαζε αρνητικα τη φυλακιση της ο Μπορις Τζονσον.

Για καποιο λογο πιστευω πως ο Αγγλος πρωθυπουργος εχει εγκυροτερη πληροφορηση για το τι συνεβηκε απο εσας τους δυο.

.

Νιαί, και ο εισαγγελέας και το δικαστήριο όπου εξετάστηκαν όλα τα στοιχεία, δεν είχαν πληροφόρηση.

Εξάλλου, στις δημοκρατίες τις δικαστικές αποφάσεις τις βγάζει το πολιτικό προσωπικό και όχι η δικαιοσύνη.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Δεκ 2019, 20:20

Αρίστος έγραψε:Kαλα μην ανησυχεις, θα σου βαλω οσα λινκς χρειαστει.

Εδω ειναι συνολικα οι ισλαμικες τρομοκρατικες επιθεσεις.

Τσεκαρε τους αριθμους οσων γιναν στην Ευρωπη και μην ξεχασεις και τη Ρωσια.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_I ... st_attacks

Τα μετρησα. 1135 βγαινουν απο το 1980 μεχρι σημερα και τα περισσοτερα αφορουσαν τα μεσα της τωρινης δεκαετιας λογω ISIS που δεν υπαρχει πλεον. Το χιλιαδες που το ειδες?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Δεκ 2019, 20:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Kαλα μην ανησυχεις, θα σου βαλω οσα λινκς χρειαστει.

Εδω ειναι συνολικα οι ισλαμικες τρομοκρατικες επιθεσεις.

Τσεκαρε τους αριθμους οσων γιναν στην Ευρωπη και μην ξεχασεις και τη Ρωσια.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_I ... st_attacks

Τα μετρησα. 1114 βγαινουν απο το 1980 μεχρι σημερα και τα περισσοτερα αφορουσαν τα μεσα της τωρινης δεκαετιας λογω ISIS που δεν υπαρχει πλεον. Το χιλιαδες που το ειδες?

Oταν μονο το ΜΠεσλαν εχει 300 θυματα, ο αριθμος που λες σχεδον δεν καλυπτει τη Ρωσια μονη της.

https://www.washingtonpost.com/news/wor ... in-russia/

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”