Ευρωεκλογές Ιουνίου 2024

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ευρωεκλογές Ιουνίου 2024

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 22:58

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Τι νομίζεις ότι είναι οι πολιτικοί ακριβώς, προφήτες, μεσσίες, τι; Kάτι μαλάκες είναι που διάλεξαν αυτό το επάγγελμα, να λένε ότι θέλει κάποια συγκεκριμένη μερίδα του πληθυσμού, να εκλεγούν να τον εκπροσωπούν, με το αζημίωτο.

Δες ναι είμαι αφελής, ξέρω ότι σκουλίκια είναι οι πολιτικοί, αλλά το μυαλό μου ταξιδεύει σε Καποδίστρια, Τρικούπη, Βενιζέλο, Πλαστήρα, Παπάγο, Μεταξά, Παπαδόπουλο.

Ξέρω ότι η καλή μας μοίρα μας έστειλε μεσίες, το πώς τους φερθηκαμε άστο να πάει, στην Ελλάδα ευδοκιμούν παράσιτα.....

Απ αυτούς ο μόνος αντιδημοφιλής, που δεν έκανε ρουσφέτια, ήταν ο κοσμοπολίτης Ιταλός απώτερης ελληνικής καταγωγής Κάπο Ντι Ιστρία, ο οποίος ήταν κάτι σαν τον Χαμίντ Kαρζάι στο Αφγανιστάν, μόνο που σε αντίθεση με τον Χαμίντ, τον έφαγαν οι ΕΛ Ταλιμπανς.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2024, 23:25

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:
Δες ναι είμαι αφελής, ξέρω ότι σκουλίκια είναι οι πολιτικοί, αλλά το μυαλό μου ταξιδεύει σε Καποδίστρια, Τρικούπη, Βενιζέλο, Πλαστήρα, Παπάγο, Μεταξά, Παπαδόπουλο.

Ξέρω ότι η καλή μας μοίρα μας έστειλε μεσίες, το πώς τους φερθηκαμε άστο να πάει, στην Ελλάδα ευδοκιμούν παράσιτα.....

Απ αυτούς ο μόνος αντιδημοφιλής, που δεν έκανε ρουσφέτια, ήταν ο κοσμοπολίτης Ιταλός απώτερης ελληνικής καταγωγής Κάπο Ντι Ιστρία, ο οποίος ήταν κάτι σαν τον Χαμίντ Kαρζάι στο Αφγανιστάν, μόνο που σε αντίθεση με τον Χαμίντ, τον έφαγαν οι ΕΛ Ταλιμπανς.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα, ο Καποδίστριας δεν ήταν Ιταλός, υπάρχει λεπτομερες ιστορικό της οικογένειας του και το έχω διαβάσει. Από αυτούς που ανέφερα κανείς δεν έκανε ανέντιμη πολιτική σταδιοδρομία.... Άνθρωποι ήταν ενδεχομένως έκαναν λάθη, αλλά κινήθηκαν και πατριωτικά και επ ωφελεια του τόπου.... Το σύνολο των πολιτικών μας είναι σκουπίδια, αυτοί που ανέφερα είναι οι εξαιρέσεις.

Δεν έχω πρόβλημα θα μπορούσα για τον καθένα να υπερασπιζομουνα (ιστορικά) την άποψη μου. Και κυρίως χωρίς εμπάθεια. Πεντάρα δεν δίνω για τις ετικετες και που θα βάλει ο καθένας, το ζήτημα είναι καθαρά ιστορικό.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 15 Ιουν 2024, 23:32

Το πρώτο θύμα του νόμου των κιναιδων.

Απομάκρυνση της Δόμνας Μιχαηλίδου
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Ιούλ 2024, 16:17

Προέλλην έγραψε:Γιατί ακριβώς είναι καλύτερος/ικανότερος ο Κασσελάκης και ο Πολάκης απο τον Αυτιά και την Μελέτη; :hmmm

Έλεος ρε φίλε έλεος.
Εικόνα

Και μόνο που υπάρχουν άνθρωποι που ψήφισαν Αυτιά δείχνει πόσο πάτος είμαστε.
Τι άλλο να συζητήσουμε;
Φαντάσου γενικότερα λογική ψήφου τώρα. Δεν απορούμε καθόλου πώς βγήκε η ΝΔ κυβέρνηση.

Τι ζούμε ρε μλκς πραγματικά.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”