Το Πολυτεχνείο Ζει!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Το Πολυτεχνείο Ζει!

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Νοέμ 2020, 10:36

Το Πολυτεχνείο δεν Ζει, αλλά ΤΣΟΥ-ΖΕΙ. :yesyes:
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2020, 10:54

σε λιγο δεν θα εορταζεται περα απο το ασκοπο και το ανευ ουσιας .....μονο οι περα για περα ηλιθιοι βρισκουν λογους
ηλιθιοι και ανθελληνες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Νοέμ 2020, 11:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρα να βγει η εκκλησια εγκληματικη οργανωση? :fico:

Μη λες τέτοια ρε. Κράτα και καμιά πισινή γιατί μετά δεν ξέρεις τι παίζει.
Αλλά αν παίζει παράδεισος και κόλαση κάτι μου λέει ότι στον παράδεισο θα γίνεται το αδιαχώρητο από άθεους αντίχριστους κομμουνιστές και η κόλαση θα ξεχειλίζει από παπάδες και κάτι τύπους με πατριωτικό προφίλ που έχουν βγάλει κάλους στα γόνατα από τις γονυκλισίες. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Νοέμ 2020, 11:39

Adminović έγραψε:Το Πολυτεχνείο δεν Ζει, αλλά ΤΣΟΥ-ΖΕΙ. :yesyes:

Είσαι τυχερός που δε ζουν ο μεγάλοι πατριώτες Ντερτιλής, Μάλλιος, Μπάμπαλης, Θεοφιλογιαννάκος και Ιωαννίδης.
Ο τελευταίος βέβαια δεν ήταν και τόσο πατριώτης γιατί μετά το 1973 έριξε τον Γιώργο αλλά τον αναφέρω λόγω προτέρου εντίμου βίου στις τάξεις τις CIA, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά βέβαια, αλλά τα σκάτωσε στο τέλος γιατί έγινε πράκτορας της KGB και έδωσε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2020, 12:06

ρε μεταξυ μας τωρα πεστε στα ισα ειστε σαν τους παλιους κομμουνιστες; αφου δεν ειστε
αφου αν σαν κοψουν τον καπιταλισμο για ενα μηνα θα αυτοκτονησετε απο μαρασμο
γιατι μας βαζετε σε κοπο να σας τα εξηγουμε καθε τοσο εγω οχι τοσο αλλα ο φουκαρας ο πλουτων
πεστε στα ισα τι νομιζετε οτι θελετε για την χωρα που ζειτε και τα ξαναλεμε
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Νοέμ 2020, 12:13

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Adminović έγραψε:Το Πολυτεχνείο δεν Ζει, αλλά ΤΣΟΥ-ΖΕΙ. :yesyes:

Είσαι τυχερός που δε ζουν ο μεγάλοι πατριώτες Ντερτιλής, Μάλλιος, Μπάμπαλης, Θεοφιλογιαννάκος και Ιωαννίδης.
Ο τελευταίος βέβαια δεν ήταν και τόσο πατριώτης γιατί μετά το 1973 γιατί έριξε τον Γιώργο αλλά τον αναφέρω λόγω προτέρου εντίμου βίου στις τάξεις τις CIA, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά βέβαια, αλλά τα σκάτωσε στο τέλος γιατί έγινε πράκτορας της KGB και έδωσε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

Με τους Τουρκορωμαίους πατριώτες της Χούντας στο τσακ ήμασταν για την τουρκορωμαίικη ένωση των ονείρων μας, αλλά ήρθαν τα αναρχοκοθμόθνια και μας τα χάλασαν.... :s_mad :s_mad :s_mad

Τα χαλούμια θα έπρεπε να το πάρουν απόφαση ότι δεν θα χαλάσουμε την ένωση για την πάρτη τους. :yesyes:

Εικόνα

nemo έγραψε:ρε μεταξυ μας τωρα πεστε στα ισα ειστε σαν τους παλιους κομμουνιστες; αφου δεν ειστε
αφου αν σαν κοψουν τον καπιταλισμο για ενα μηνα θα αυτοκτονησετε απο μαρασμο
γιατι μας βαζετε σε κοπο να σας τα εξηγουμε καθε τοσο εγω οχι τοσο αλλα ο φουκαρας ο πλουτων
πεστε στα ισα τι νομιζετε οτι θελετε για την χωρα που ζειτε και τα ξαναλεμε

Αυτά να τα πεις του pluton, που στα νιάτα του υπήρξε κομμουνιστής.
Εγώ ποτέ δεν ήμανε κομμουνιστής. :s_mad
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2020, 12:16

καποιοι βεβαια δεν κρύβονται και ειναι -ας τους βριζω προς τιμη τους -ηλιθιολεβεντες θελουν τα ανοιχτα συνορα
θελουν γκει θελουν διαχωρισμο πολιτων -οι φασιστες σε γκουλακ και θελουν την σαρα και την μαρα
και ουτε τους ενδιαφερει ο αριθμος αλλα και πως θα δοιηκουν αυτον τον αχταρμα δεν μας το λενε και το κρατουν μυστικο

δεν θελουν χριστιανισμο αλλα θελουν το ισλαμ και τον διαβολο ακομη κλπ κλπ
σε λιγο θα λενε πως να πουλαμε τα οργανα μας και με τι τιμή πιανει το καθενα -καθοτι δικαιωματισμος

ρε μυριστε λιγο το σωβρακο σας και ηρεμηστε που σας ενοχλει και ο εορτασμος στην βουλη με την παναγια
δημοκρατες ε! δημοκρατες
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2020, 12:19

γενικως παντα μιλαω και οχι προσωπικα στον καθενα σας -αυτα για να αποφυγω τυχον παρεξηγησεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Νοέμ 2020, 12:33

Adminović έγραψε:Αυτά να τα πεις του pluton, που στα νιάτα του υπήρξε κομμουνιστής.

Υπήρξε, το έχει δηλώσει πολλές φορές, και όχι λάιτ κομμουνιστής αλλά από τους βαμμένους.
Και τη Μακεδονία ήθελε να δώσει στους Βουλγάρους και να γκρεμίσει τις εκκλησίες και να πάρει όλες τις γίδες από τις γριές του χωριού του.
Αλλά μια φορά που πήγαινε στη συνέλευση της οργάνωσης του είδε όραμα την παναγία τη βρεφοκρατούσα που του είπε: ''Πλούτων, Πλούτων γιατί με καταδιώκεις εμένα μια φτωχή και άνευ επιδομάτων ανύπαντρη μητέρα αρχηγό μονογονεϊκής οικογένειας με αγνώστου πατρός τέκνο;''
Συγκλονίστηκε τότε ο Πλούτωνας γιατί είναι ευαίσθητη ψυχή, με αδυναμία στις ανύπαντρες μητέρες, και απέταξεν πάραυτα και μετά βδελυγμίας το κομμουνιστικό παρελθόν του, είδε το φως το αληθινό της εθνικοφροσύνης και έταξε πλέον σκοπό της ζωής του την υπεράσπιση των παρεξηγημένων αγωνιστών της κατοχής, ήτοι των γερμανοτσολιάδων, των μαυραγοριτών και όλων των συνεργατών των Γερμανών που πολέμησαν από τότε και μέχρι το 1974 για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Νοέμ 2020, 12:34

nemo έγραψε:γενικως παντα μιλαω και οχι προσωπικα στον καθενα σας -αυτα για να αποφυγω τυχον παρεξηγησεις

Δεν το σώνεις. Έχεις ήδη παρεξηγηθεί. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”